Laptopumun Camı ve İçi

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer Bilgisayarında daha hala önemli Dosya var ise ulaşamıyorsan Skype ekle: freenzy156 4 Tane yol Biliyorum : )

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana önerebileceğim 2-3 marka var ben almanyadan fujitsu Laptop getirdim 1500 Tl en düşük ayarda 70 fps alabiliyorum (en fazla) casper'ın laptopları diablo 3 ü rahatlıkla kaldırdığını görmüştüm. Samsung un laptopları bide işlemcisinden ram ine kadar gayet iyidr fiyatları 2000 tl den başlar. Ama sakın benim yaptığım hatayı yapıp laptopun içini elektirik süpürgesiyle temizlemeye kalkma.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana önerebileceğim 2-3 marka var ben almanyadan fujitsu Laptop getirdim 1500 Tl en düşük ayarda 70 fps alabiliyorum (en fazla) casper'ın laptopları diablo 3 ü rahatlıkla kaldırdığını görmüştüm. Samsung un laptopları bide işlemcisinden ram ine kadar gayet iyidr fiyatları 2000 tl den başlar. Ama sakın benim yaptığım hatayı yapıp laptopun içini elektirik süpürgesiyle temizlemeye kalkma.
Bu resmini attığım zaten Fujitsu

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Marka ismini yeni gördüm ^^. Lenovo markayıda bence göz önünde bulundur.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Abi Asus bal gibi model çıkarmış hala Lenovo diyorsunuz. Bilmeden konuşmayın. Oyun oynayacak adama multimedia laptop öneriyorsunuz.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bilgisayar çok eski yaptırmaya değermi sizce ? Çok ağır ve performansı çok düşük.
Güç seçeneklerinden ekran kapanmayı hiçbir şey yapma yap, 2. el kare bir ekran al, vgaya bağla kullan :) En temizi[DOUBLEPOST=1409762527,1409762451][/DOUBLEPOST]
MonsterBook almayı düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ?
Oyun için laptop pek tercih edilmez bence turnuvalara falan gitmiyorsan. O paraya fıstık gibi kasa toplarsın.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güç seçeneklerinden ekran kapanmayı hiçbir şey yapma yap, 2. el kare bir ekran al, vgaya bağla kullan :) En temizi[DOUBLEPOST=1409762527,1409762451][/DOUBLEPOST]
Oyun için laptop pek tercih edilmez bence turnuvalara falan gitmiyorsan. O paraya fıstık gibi kasa toplarsın.
Wut ?