Annem zaten bilgisayar işinden anlamıyor taksitle baya iyi bir şey aldırırım
Yok pc çalışıyor ama ekranın o bölümü kaydı galibaEğer Bilgisayarında daha hala önemli Dosya var ise ulaşamıyorsan Skype ekle: freenzy156 4 Tane yol Biliyorum : )
tamam işde baska dosya kaldıyda onları kurtarabiliriz.Yok pc çalışıyor ama ekranın o bölümü kaydı galiba
Bu resmini attığım zaten FujitsuSana önerebileceğim 2-3 marka var ben almanyadan fujitsu Laptop getirdim 1500 Tl en düşük ayarda 70 fps alabiliyorum (en fazla) casper'ın laptopları diablo 3 ü rahatlıkla kaldırdığını görmüştüm. Samsung un laptopları bide işlemcisinden ram ine kadar gayet iyidr fiyatları 2000 tl den başlar. Ama sakın benim yaptığım hatayı yapıp laptopun içini elektirik süpürgesiyle temizlemeye kalkma.
Var ama sadece telefonlarda yok.Bilgisayarlara taksite devam!Taksitle Elektronik Satışı Yok Yalnız...
Asus mu al diyorsun yani ?Abi Asus bal gibi model çıkarmış hala Lenovo diyorsunuz. Bilmeden konuşmayın. Oyun oynayacak adama multimedia laptop öneriyorsunuz.
Güç seçeneklerinden ekran kapanmayı hiçbir şey yapma yap, 2. el kare bir ekran al, vgaya bağla kullan En temizi[DOUBLEPOST=1409762527,1409762451][/DOUBLEPOST]Bilgisayar çok eski yaptırmaya değermi sizce ? Çok ağır ve performansı çok düşük.
Oyun için laptop pek tercih edilmez bence turnuvalara falan gitmiyorsan. O paraya fıstık gibi kasa toplarsın.MonsterBook almayı düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ?
Wut ?Güç seçeneklerinden ekran kapanmayı hiçbir şey yapma yap, 2. el kare bir ekran al, vgaya bağla kullan En temizi[DOUBLEPOST=1409762527,1409762451][/DOUBLEPOST]
Oyun için laptop pek tercih edilmez bence turnuvalara falan gitmiyorsan. O paraya fıstık gibi kasa toplarsın.