Last Factions Plugin paketi [Sürüm 1.7.x-1.8.x] V1

V2 Gelsinmi

• Gelsin

Kullanılan: 11 52.4%
  • Gelmesin

Kullanılan: 10 47.6%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Her zaman ki gibi;FACTION!
Artık şu faction sevdasını bırakacak mısınız? Türkiye'de oynayacak sunucu kalmadı,faction veyahut skyblock o da olmadı survival. Artık yeni oyunlar getirin,biriniz de gelip football sunucusu kurmuyor? Ben mesela takımlı football sunucusu arıyorum. Böyle şeyler olağanüstü yetenek gerektirmiyor,yapabilirsiniz.​
Ben de football sevmiyorum mesela? Herkesin zevki farklıdır. Faction zaten Minecraft'ın ana kulpudur (Lapissiz Vanilla Faction).

Lobo_Ninja

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben xultra14 v2 21 Eylül Çarşamba Günü Cıkacaktır. Daha Düzenli olucak :)

xultra14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak merhabalar eklenti paketin hayırlı olsun fakat, milletin ilgisini çekmen için konuya daha fazla önem göstermen gerekiyor. İçeriğine fazla bakmadım (pluginlerin) v2 için güzel bir öz bir konu daha iyi olur senin için :) :pala:

Yorumunuz teşekurler v2 güzel bi öz konu hazırlanacak.

+Konu güncel

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Örnek verdim football diyerek. Yani yeni çeşit sunucular gelebilir,yıllardır faction faction.

Futbol en fazla ilk gün oyuncular meraktan oynar daha sonra sıkılır. Minigames olarak eklenebilir fakat minecraft bu kardeşim futbol oyunu oynamak isteyen gider Pes/Fifa oynar minecraft belli bir mantığı var buna ayrı sunucu açmak saçma .

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eline emeğine sağlıkta, hazır paket paylaşmayın artık, herkes sunucu açıyor !!! Oyuncudan fazla sunucu var..

xultra14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
[ BENİM GÖRÜŞÜM ]

+
Bence plugin paketi sıradan, (GEM) Sistemi demişsiniz, bi farkı o var onuda başka bi plugin paketinde görmüştüm belliki ordan almışsınız (fikiri veya kodu) GEM sistemide bulunmamaktadır, Klasik bir paket paketinizin + bir yanı yok yani googleye yazsam yinede bu paketlerden daha iyi paketler çıkıyor, sıradan yani. daha geliştirebilirsin fikir üret, kodla yardım iste yardım ederiz seve seve

xultra14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
[ BENİM GÖRÜŞÜM ]

+
Bence plugin paketi sıradan, (GEM) Sistemi demişsiniz, bi farkı o var onuda başka bi plugin paketinde görmüştüm belliki ordan almışsınız (fikiri veya kodu) GEM sistemide bulunmamaktadır, Klasik bir paket paketinizin + bir yanı yok yani googleye yazsam yinede bu paketlerden daha iyi paketler çıkıyor, sıradan yani. daha geliştirebilirsin fikir üret, kodla yardım iste yardım ederiz seve seve
Merak etmeyin v2 daha düzenli vedaha güzel olacak :)

TheDarkLast

Sonsuza kadar Adalet!
En iyi cevaplar
0
Kolay ve yapılabilir bir paket. Skriptleri toplayıp, paket'e koymuşsun. Fazla güzel bir yanını göremedim. Paket yapıp koyacaksanız, yenilik olsun. Bu dediğime bakarak paket yaparsan, güzel olabilir. Hep aynı şeyler...