Leader TV |Kanala Destek 100 Aboneye Az Kaldı .

denizcgr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Haydi arkadaşlar 20 Aboneden 67 aboneye kadar çıktık 100 aboneye az kaldı haydi destek olunda 100 aboneye ulaşalım 100 abonede çekiliş gelicek :)
Merhaba arkadaşlar adım Deniz , yaşım 18 ve İzmirde oturuyorum . Yaklaşık 11 ay önce youtubede kanal açtım ve minecraft olsun 1-2 çeşit daha oyun videoları çekiyordum istediğim verimi alamayınca 1-2 ay sonra bırakmıştım . Şimdi tekrardan kanalıma geri döndüm şuanlık sadece minecraft videoları çekiyorum , hepinizin desteğine ihtiyacım var 1 kereliğine bile olsa kanalıma bi göz atıp videolarıma bakarsanız çek memnun olurum belki beni seversiniz :) Her türlü yorum ve eleştirilerinize açığım . Eğer benimle beraber minecraft ile ilgili bir proje kurmak isteyen yani video çekmek isteyen arkadaşlar var ise bana (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve Skype : denizcgr ) ulaşabilirsiniz .

Kanalın eski ismi DenizCGR idi ve değiştirdim artık Leader TV .

Kanalımın Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

ZuHaHa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bırakmamak üzere devam edersin inşş aga kanal ve video güzelmiş devam et ortak oyunlar çekmeye çalış bence

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abonen oldum Deniz kardeşim. Kanalın ve çekimlerin güzel. Devamlı olman ve aralıksız sürdürmen dileğimle.. Konuma yazdığın güzel düşüncelerin ve yorumun için de teşekkür ederim.

denizcgr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim . Ortak çalışma yapıcak birilerini arıyorum bulunca yaparım inşallah benimde öyle düşüncelerim var :)

Kanal İsmi Değişti .

Arkadaşlar kanalıma abone olun hergün 1 video geliyor .

Haydi arkadaşlar 20 Aboneden 67 aboneye kadar çıktık 100 aboneye az kaldı haydi destek olunda 100 aboneye ulaşalım 100 abonede çekiliş gelicek :)

[Konu Güncel ]