League Of Legends hangi karakterleri hangi sırayla almalayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence "turkce" gibi bi yazımın ardından cidden "Türkçe" <gay> kelimesi için erken .s .s

En favori repliğim -Miss Fortune- :
-Hey silahlarım nasıl ? Onlar değil elimdekiler...
Benimkiler belli
-Hayrola amumu seni hiç seçmiycekler sanmıştım
-Brand bir şey sorumcam, senin suratına nolmuşş?
-Ee sahaya silahla girmişlerr , gü
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
nlik uyuyor mu?
-Boşuna uğraşma Diana, ayın
cusu seçilemezsin.
-Hey Draven annen dediki seni pazardan almışlar.
-Mundo istediğin yere gidemezsin , bana göre sen dev bir eziksin.
-Güzel dönüyorsun Garen, oyunu da böyle döndürebilecek misin bakalım ?
-Doğru söyle kızmıycam. Seni oyuna kim aldı ?
-Hey Lee Sin gözünü toptannn, ee kusura bakmaa.
-Hey Maokai, skor almayı beklerken ağaç olmuşsun bakıyorum.
im oynatmam diyince kendi topunu mu getirdin Orianna?
-Canlan biraz Sionn ,eeee pardon
-Koridor seçmem hepsinde akarım.
-Takım oyunu opiii , Darius daha da opii[DOUBLEPOST=1419965163,1419964933][/DOUBLEPOST]The damdaki bence böyle olmalıydı

En iyi cevaplar
0
eğer 7000-800 ip biriktirirsen rün dizerek daha levelinde düşük cidden çok büyük bi avantaj sağlarsın

En iyi cevaplar
0
20.lvlde başlıcam fakat 20 lvle gelmeden hemen kendime bir main hero bulmak istiyorum.
main hero değil main bul :D yani hangi lanede oynamaktan zevk alıyorsan o lanede ustalaş hangi herolar iyi gidiyo felan derecelide tek bi hero ile yükselemezsin aslında her laneyi oynayabilmen lazım her lanede en az 3 tane hero oynayabilmen lazım

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
main hero değil main bul :D yani hangi lanede oynamaktan zevk alıyorsan o lanede ustalaş hangi herolar iyi gidiyo felan derecelide tek bi hero ile yükselemezsin aslında her laneyi oynayabilmen lazım her lanede en az 3 tane hero oynayabilmen lazım
Her line'a aşağı yukarı hakim olduğumu düşünüyorum fakat en iyi olarak mid yaptığımı varsayıyorum.Zaten listemdeki çoğu hero mid yapmaya açık herolar.Ayrıca Teemo,riven,Blitzcrank,Tristana,Vi,Warwick ve Master yiye hakim olduğumu düşünüyorum.

En iyi cevaplar
0
Her line'a aşağı yukarı hakim olduğumu düşünüyorum fakat en iyi olarak mid yaptığımı varsayıyorum.Zaten listemdeki çoğu hero mid yapmaya açık herolar.Ayrıca Teemo,riven,Blitzcrank,Tristana,Vi,Warwick ve Master yiye hakim olduğumu düşünüyorum.
adc ye başla sana önerim mid kalmıyor zaten derecelide pick sırasından felan master yiye hakim olduğumu düşünüyorum diyince nedense bi gülesim geldi neyse adc oynamaya başla sana önerim :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
adc ye başla sana önerim mid kalmıyor zaten derecelide pick sırasından felan master yiye hakim olduğumu düşünüyorum diyince nedense bi gülesim geldi neyse adc oynamaya başla sana önerim :D
(Master yi zaten tam bir beginner karakteri de fazlalık olsun diye yazdıydım.)Attack Damage Carry(adc) olduğunu nereden anlarım karakterin ? Daha doğrusu direkt adından mı çıkarma yapmam lazım ?

En iyi cevaplar
0
(Master yi zaten tam bir beginner karakteri de fazlalık olsun diye yazdıydım.)Attack Damage Carry(adc) olduğunu nereden anlarım karakterin ? Daha doğrusu direkt adından mı çıkarma yapmam lazım ?
menzilli herolara adc denir sezon 1 de fiora master yi gibi herolarla adc oluyordu nasılsa ama artık öyle bir şey yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...