-Leauge of Legends- Ekko hakkında

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben çıkıcak olan yeni siyahi arkadaşımızı denedim hoş felan ama
PBE'de tutmaz adamlar sürekli hızla seçiyor
bende dedim bunu gerçek sunucuya ne zaman çıkarırlar bir bilgisi olan varmı

Tahminlerinizi veya bir bilginiz varsa alayım

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Solo'da oynandığını biliyorum.
Lucian'ın oğlu olduğunu biliyorum.

Başka'da bir şey bilmiyorum. Skillerini izledim bana göre çöp, ama tam Backdoor'luk bir şampiyon.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 yada 3 hafta sürer bence.
Ama gerçekten güzel kendi özel odanı açıp ekkoyu seçebilirsin çok çabuk seçiyorlarsa.
______
Bu arada pbe ye istek attığında kayıt olmak için kaç hafta sonra cevap verdiler ?

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama gerçekten güzel kendi özel odanı açıp ekkoyu seçebilirsin çok çabuk seçiyorlarsa.
______
Bu arada pbe ye istek attığında kayıt olmak için kaç hafta sonra cevap verdiler ?
1 ayımı aldı
'Tebrikler Riot ekibinden PBE isteğin onaylandı güle güle oyna sihirdar' diye mesaj geldi bana
sonra oynadım

En iyi cevaplar
0
______
west'te 30 levellik hiç ban yememiş hesabın olması lazım uyarı aldıysada vermiyolar heralde

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Çok fonksiyonel ve o yüzden şu anda mid lane olarak gider bence. Ultisi alansal olsa tam support şampiyonu olurmuş. Belki daha çok support olarak tercih edilir, kim bilir.

(Vel'koz gibi.)

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok fonksiyonel ve o yüzden şu anda mid lane olarak gider bence. Ultisi alansal olsa tam support şampiyonu olurmuş. Belki daha çok support olarak tercih edilir, kim bilir.

(Vel'koz gibi.)
Solo-Top tercih ederim
ben fazla profosyonel bir middle lane oyuncusu değilim...
genelde dövüşçü,büyücü,suikastçi alırım

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
west'te 30 levellik hiç ban yememiş hesabın olması lazım uyarı aldıysada vermiyolar heralde
Ben okuduğumda 10 lvl dahil artık düşük levelli hesaplarıda kabul ediyoruz diyordu.
30 lvller dışında düsük levelli sihirdarlardanda yardım istiyoruz mu ne diyordu.
10 lvllik bi hesabum var euw da ve bildiğime göre aktif olması gerekiyor her gün oynuyorum ama zaman tutmadığı için sadece bot oynayabilyorum çok az pvp atabiliyorum. _
1 ayımı aldı
'Tebrikler Riot ekibinden PBE isteğin onaylandı güle güle oyna sihirdar' diye mesaj geldi bana
sonra oynadım
Teşekkür Ederim Bekliyorum İnş benide alırlar

En iyi cevaplar
0
Ben okuduğumda 10 lvl dahil artık düşük levelli hesaplarıda kabul ediyoruz diyordu.
30 lvller dışında düsük levelli sihirdarlardanda yardım istiyoruz mu ne diyordu.
10 lvllik bi hesabum var euw da ve bildiğime göre aktif olması gerekiyor her gün oynuyorum ama zaman tutmadığı için sadece bot oynayabilyorum çok az pvp atabiliyorum. _

7 tane 14 levellik hesabım var westte :(

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

sana daha değişik gelebilir ben taaa sezon3'te aldım

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekko Kötü Bence :/
Sen beğenmeye bilirsin ben açıkçası yaşadığı yer ile birlikte sevdim
skill potansiyelleri güzel mesela

Genelde Zaun,Gölge Adalar,Hiçlik gibi yerlerdeki insanları tutarım...
ama bu sefer Ekko'nun herşeyini beğendim (saçı dışında tabii)
[DOUBLEPOST=1431953093,1431921749][/DOUBLEPOST]Wowowow furkan hiçliketki insanlar dedi
:'( Furgan çok üzüldü
:'( Furgan kendine kızıyor