-Leauge of Legends- Ekko hakkında

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Lucian'ın oğlu olduğunu biliyorum.
Onlara bakarsan zileanında çocuğu,zileanın küçüklük hali,luciyle karmanın çocuğu. Daha başka teorileri sayıp gerçekmiş gibi söylelim mi?
Haa gerçeklere gelirsek Ekko dağılmış bir çetenin üyesi ve bu çetede Vi ve Jinx'de varmış. Gerçi Vi ayrılmış bir maden kazasından sonra belki ondan sonra Jinx girmiştir bilmiyorum ama Ekkoyla Vi arasında bir şeyler var çeteyle alakalı mesela Ekkonun Vi ye ''Dönek'' demesi gibi.
Ayrıca benim teorime göre de O ilk çıkan Ekko sinematiğin de duvarda resmi olan tuhaf gözlüklü çocuk zilean çünkü saç stili zileanınkisine çok benziyor sadece bayağı kısa zileanın şimdiki saç stilinden. Hippi Zilean skinine aşırı benziyor ve bence zilean zamanla uğraşırken çocukken kayboldu sonra büyük olarak çıktı. Tek fark ekko teknolojiyle zamanı kırıyor içinde azıcıkta olsa büyü olabilir bilemem ama zilean büyüyle zamanı büküyor. Zaten Zaun büyü ve teknolojinin birleştiği bir yer gayet normal bana kalırsa. Son olarak ta Zileanın dans şekline bakarsak ki bana hip hop anımsatıyor ekko metalica jinx pop her halde bunlarınh epsi aynı yerden sokaktan geliyor ve ayrılmışlar her ne kadar zileanla ekkonun arasında bir şey göstermemiş olsalarda bakınız ki Shurima çölü ve zilean Kum fırtınası Ekko.[DOUBLEPOST=1431953772,1431953663][/DOUBLEPOST]
Solo ve Mid gider çünkü suikastçi
Solo,Mid,Jung rahatlıkla gidebiliyor.
Denendi ve ispatlandı. Tabi gerisi sana kalmış zaten yeni meta aşırı tuhaf adc Thresh jung Blitz daha var da var.

ZaedeusIsHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence gayet saçma bir karakter düşünsene kata giriyo ultiye pentakill atıyor ekko zamanı geri alıyor oyunun düzenini bozar söyliyim bard gibi bir karakter olcak hiç oynanmayan

super_hero007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence gayet saçma bir karakter düşünsene kata giriyo ultiye pentakill atıyor ekko zamanı geri alıyor oyunun düzenini bozar söyliyim bard gibi bir karakter olcak hiç oynanmayan
Sende sallama skill'lere inanmışsın
Şimdi AYDINLAAANN !
Ulti'si sadece kendisini etkiliyo ve diğerlerini 4 saniye öncesine döndürmüyor ve alan hasarı veriyo

demek istedeğim
Ekko'nun ultisi sadece kendisi için geçerli

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sende sallama skill'lere inanmışsın
Şimdi AYDINLAAANN !
Ulti'si sadece kendisini etkiliyo ve diğerlerini 4 saniye öncesine döndürmüyor ve alan hasarı veriyo

demek istedeğim
Ekko'nun ultisi sadece kendisi için geçerli
Dostum,neyin dumanına mağruz kaldınız siz?
Ekko ultisini öldükten sonra kullanamıyor Zilean'ın ultisi gibi değil bununki. Arkasında bıraktığı hologramımsı kopyasına patlamayla ışınlanıyor ultisini kullanınca ve O zamanki canının küçük bir bölümünü geri kazanıyor öldüğü zaman kullanamıyor.Kısaca Ekko ultisi açıkken/aktifken öldürüldüğünde ölüyor geriye gidemiyor.