- En iyi cevaplar
- 0
Onlara bakarsan zileanında çocuğu,zileanın küçüklük hali,luciyle karmanın çocuğu. Daha başka teorileri sayıp gerçekmiş gibi söylelim mi?Lucian'ın oğlu olduğunu biliyorum.
Haa gerçeklere gelirsek Ekko dağılmış bir çetenin üyesi ve bu çetede Vi ve Jinx'de varmış. Gerçi Vi ayrılmış bir maden kazasından sonra belki ondan sonra Jinx girmiştir bilmiyorum ama Ekkoyla Vi arasında bir şeyler var çeteyle alakalı mesela Ekkonun Vi ye ''Dönek'' demesi gibi.
Ayrıca benim teorime göre de O ilk çıkan Ekko sinematiğin de duvarda resmi olan tuhaf gözlüklü çocuk zilean çünkü saç stili zileanınkisine çok benziyor sadece bayağı kısa zileanın şimdiki saç stilinden. Hippi Zilean skinine aşırı benziyor ve bence zilean zamanla uğraşırken çocukken kayboldu sonra büyük olarak çıktı. Tek fark ekko teknolojiyle zamanı kırıyor içinde azıcıkta olsa büyü olabilir bilemem ama zilean büyüyle zamanı büküyor. Zaten Zaun büyü ve teknolojinin birleştiği bir yer gayet normal bana kalırsa. Son olarak ta Zileanın dans şekline bakarsak ki bana hip hop anımsatıyor ekko metalica jinx pop her halde bunlarınh epsi aynı yerden sokaktan geliyor ve ayrılmışlar her ne kadar zileanla ekkonun arasında bir şey göstermemiş olsalarda bakınız ki Shurima çölü ve zilean Kum fırtınası Ekko.[DOUBLEPOST=1431953772,1431953663][/DOUBLEPOST]
Solo,Mid,Jung rahatlıkla gidebiliyor.Solo ve Mid gider çünkü suikastçi
Denendi ve ispatlandı. Tabi gerisi sana kalmış zaten yeni meta aşırı tuhaf adc Thresh jung Blitz daha var da var.