Leaverboy Görülmemiş Diğer Buildleri ! (2 Apartman , Modern House , Hotel Ve Daha Fazlası...)

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ;

Öncelerden yaptığım ve bugün yaptıığım yapıları göstereceğim.günlerdir beklediğim bilgisayarım format atılmadan tamir edildi ordaki resimlerimide göstereyim dedim.Aslında tek tek gösterecektim ama bekleyip yaptım simdide hepsini beraber göstereceğim.

Öncelikle Apartmanlar :

Modern Evim (Malikanede olabilir bilmiyorum U şeklinde bir şey işte :D)

Büyük otelim (Feci uğraştığımı hatırlıyorum bunun yüzünden gece uyumadığım için annemden dayak yemiştim ve kafamı bilgisayar ekranina bantlamisti orda uyumak zorunda kalmıştım :( )

Rüzgar gülü (Enerji üreten...İsmi aklıma gelmedi.) ve Küçük bir anıt.

Burda ise Mall yani Alışveriş merkezim (Not : Küçük detaylar çalınmıştır :D) ...

LightHouse yani denizfenerim... (Aslında iskenderiye fenerini yapacaktım ama isi berbat yapıp silip yarisini bu hale geldi :D)

Amerikan Evim (Caillou ,Arthur'un evlerinden :D )

Burda ise küçük köprüm var...

Burdaysa Ali Ağaoğlundan çaldığım vinç var ... (Özür Ali :D )

Bunlarda şimdi yaptığım üj (3) bej (5) pixel :D

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tario76 , Ege abi ve Keralis'e Modern evler hakkında fikirleri için teşekkürler...

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ben yaptım ... Güncel arkadaşlar uğraştığım şeyler bunlar :(...

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saolun... (Tario sende beğendiğin için teşekkürler :D )

~кiηqмєη22~

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gayet Güzel yApıyorsun benim serverimdede bi işin olabilir umarım kabul edersin gelirsen sevinirim :) Çalışmaaların başarılar dilerim...

patrayanist

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük otelim ( Feci uğraştığımı hatırlıyorum bunun yüzünden gece uyumadığım için annemden dayak yemiştim ve kafamı bilgisayar ekranına bantlamıştı orda uyumak zorunda kalmıştım :( )

Altını çizdiğim bölümün gerçek olmadığını umuyorum, çalışmaların gayet başarılı. Geliştirebilirsin. Emeğine sağlık

Xicho

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef gerçek tüm akşam orada öyle bantlı durdum ya çok kötüydü sonra saçımdan bantlari cikarmak icin kesmek zorunda kaldım bide babam geldi gece bitane geçirdi iyi olmuş dedi gitti :D

Kinq Geliriz bi ara :)