Xicho
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar ;
Öncelerden yaptığım ve bugün yaptıığım yapıları göstereceğim.günlerdir beklediğim bilgisayarım format atılmadan tamir edildi ordaki resimlerimide göstereyim dedim.Aslında tek tek gösterecektim ama bekleyip yaptım simdide hepsini beraber göstereceğim.
Öncelikle Apartmanlar :
Modern Evim (Malikanede olabilir bilmiyorum U şeklinde bir şey işte
)
Büyük otelim (Feci uğraştığımı hatırlıyorum bunun yüzünden gece uyumadığım için annemden dayak yemiştim ve kafamı bilgisayar ekranina bantlamisti orda uyumak zorunda kalmıştım
)
Rüzgar gülü (Enerji üreten...İsmi aklıma gelmedi.) ve Küçük bir anıt.
Burda ise Mall yani Alışveriş merkezim (Not : Küçük detaylar çalınmıştır
) ...
LightHouse yani denizfenerim... (Aslında iskenderiye fenerini yapacaktım ama isi berbat yapıp silip yarisini bu hale geldi
)
Amerikan Evim (Caillou ,Arthur'un evlerinden
)
Burda ise küçük köprüm var...
Burdaysa Ali Ağaoğlundan çaldığım vinç var ... (Özür Ali
)
Bunlarda şimdi yaptığım üj (3) bej (5) pixel
Öncelerden yaptığım ve bugün yaptıığım yapıları göstereceğim.günlerdir beklediğim bilgisayarım format atılmadan tamir edildi ordaki resimlerimide göstereyim dedim.Aslında tek tek gösterecektim ama bekleyip yaptım simdide hepsini beraber göstereceğim.
Öncelikle Apartmanlar :
Modern Evim (Malikanede olabilir bilmiyorum U şeklinde bir şey işte
Büyük otelim (Feci uğraştığımı hatırlıyorum bunun yüzünden gece uyumadığım için annemden dayak yemiştim ve kafamı bilgisayar ekranina bantlamisti orda uyumak zorunda kalmıştım
Rüzgar gülü (Enerji üreten...İsmi aklıma gelmedi.) ve Küçük bir anıt.
Burda ise Mall yani Alışveriş merkezim (Not : Küçük detaylar çalınmıştır
LightHouse yani denizfenerim... (Aslında iskenderiye fenerini yapacaktım ama isi berbat yapıp silip yarisini bu hale geldi
Amerikan Evim (Caillou ,Arthur'un evlerinden
Burda ise küçük köprüm var...
Burdaysa Ali Ağaoğlundan çaldığım vinç var ... (Özür Ali
Bunlarda şimdi yaptığım üj (3) bej (5) pixel