Arkadaşın dediği gibi essentials kit varken bu gereksize kaçar, skript ile kodlasan hadi neyse kendini geliştirdiği için diyecemde bir kit için başka bir plugin baya bir gereksiz.
Ha bak o zaman olaylar değişir işteEssenitals kit gibi Degil Dahi iyi mesela bir item vericek ona basınca baktıgın yere tnt spawnlıcaksın uç adında item olucak tıklayınca yukarı zıplayacaksın gibi
Ha bak o zaman olaylar değişir işteEğer değişik değişik factiona uygun özellikler eklersen tadından yenmez
![]()
Örnek var mı ? Vey ajavayla ilgili birkaç şey söyle..
zaten coodown şartDostum o shifte basınca havai fişek patlatması, tnt fırlatması falan servere aşırı yük bindirecek olaylar ve abuse edilmesi çok kolay.(Windows yapışkan tuşlar uyarısı yetmeyebilir) yani Türkiyede kullanılabilecek pluginler yap derim malum çoğu firma kendi paketlerini ayakta tutamıyor.
Umarım anlamışsındır ben profesyonel falan değilim iki gün önce başladım kodlamaya ve kesinlikle senin gururunla oynamak gibi bir niyetim yok.
Pluginini yapacaksan yap ama şuana kadar çok yaptın ve kullanılmadıysa bil ki türkçe komuıtlardandır. Yazdığın pluginler ingilizce olmalı tutulması için ve kodlama yapacak bilgin varsa ingilizcen de olmak zorunda zaten.
Dediğim gibi yaz pluginini ve bugfixlerini yap yani cooldown falan koy öyle sürekli basarlarsa biter o plugin.
İyi çalışmalar dilerim. Crashsiz günler!
MoneyToLevel pluginin güzel bir fikirmiş fakat tek bir sorun var o noktada,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1437946580,1437946525][/DOUBLEPOST]
zaten coodown şart
Sabretmemişsin...onu dün paylaştım arkadaş istedi di egüzelpluginlerimdenbirtanesi die paylaştım Dahaönce Yptıgım Çok plugin Var Fakat Çogu kullanılmadı Diye sildim
Çok indirilmesini istiyorsan paralı bir şeyin ücretsizini yap (2 satte 60 kişi oldu) onun dışında diğer pluginlerde olmayan özellikler getir ve konu arkalara düştükçe güncelleonu dün paylaştım arkadaş istedi di egüzelpluginlerimdenbirtanesi die paylaştım Dahaönce Yptıgım Çok plugin Var Fakat Çogu kullanılmadı Diye sildim