LegendPowers v0.8 [Eğlencede Son nokta]

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok indirilmesini istiyorsan paralı bir şeyin ücretsizini yap (2 satte 60 kişi oldu) onun dışında diğer pluginlerde olmayan özellikler getir ve konu arkalara düştükçe güncelle :D
aynn paralı şeyin bedavası Zaten BUra Türkiye Nerde Beleş Oraya Yerleş :D

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
aynn neyse bu pluginin kodlamasına başladım v0.1 bitmek üzeri o zaman konuyu güncelicem :D
[DOUBLEPOST=1438019636,1438004404][/DOUBLEPOST]
Sadece Türkiye olsa herkes bedava ister tabii ki
Plugin Sonunda Biti Arkadaşlar v0.7 Olarak Çıktı[DOUBLEPOST=1438024027][/DOUBLEPOST]
Sabretmemişsin...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yeni paylaştım 5 indirme
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dün paylaştım 3 indirme
Her plugin aynı değeri hakkedecek diye bir şey yok olmayacak da.
Yazarsın pluginini koyarsın bukkit ve spigota beklersin.
Spigot para almıyor ya? Bekleyen derviş muradına ermiş deyip kaçıyorum ben.
Plugin Bitti Arkadaşlar v0.7 olarak çıktı.

Son düzenleme:

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
o.getInventory().setContents((ItemStack[])this.invsave.get(o));
Null Pointer hatası verebilir on respawn event de o yüzden önce this.invsave.contains(o) diye kontrol et önce.[DOUBLEPOST=1438076360,1438076218][/DOUBLEPOST]Birde vector.multiply(3); ne işe yarıyor çözemedim fırlatma değerini artırıyor ama neye göre bilemedim açıklayabilir misiniz

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
o.getInventory().setContents((ItemStack[])this.invsave.get(o));
Null Pointer hatası verebilir on respawn event de o yüzden önce this.invsave.contains(o) diye kontrol et önce.[DOUBLEPOST=1438076360,1438076218][/DOUBLEPOST]Birde vector.multiply(3); ne işe yarıyor çözemedim fırlatma değerini artırıyor ama neye göre bilemedim açıklayabilir misiniz
Aynı şekilde armor şeysi de* vector de hızını arttırıyor diye tahmin ediyorum .s

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir plugin olmuş.
Tavsiyem bir sonraki update ile komutlari ingilizce yapıp spigot&bukkit e yüklemen.

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel bir plugin olmuş.
Tavsiyem bir sonraki update ile komutlari ingilizce yapıp spigot&bukkit e yüklemen.
Aynn Faka tBU pluginin ingilizce Versiyonunu Yapmak Kolay AMa İngilizce Bir Metin YAzmak Çok zor hem yeni update i Hazırladım Son Ayarlamaları Kaldı[DOUBLEPOST=1438096259,1438092477][/DOUBLEPOST]Yeni Update is Comming :D Son Bir EKlenti Kaldı

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynn Faka tBU pluginin ingilizce Versiyonunu Yapmak Kolay AMa İngilizce Bir Metin YAzmak Çok zor hem yeni update i Hazırladım Son Ayarlamaları Kaldı[DOUBLEPOST=1438096259,1438092477][/DOUBLEPOST]Yeni Update is Comming :D Son Bir EKlenti Kaldı
Metinleri özelden yola çevireyim

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yeni Update Geldi Arkadaşlar v0.8 e Güncelendi Plugin Ve Resimler Eklendi Bilginize Sunulur.

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni konuya geç bence bizim eski yorumlar baya bizi özür dilerim konumuna düşürdü şu an :D

Eniyom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hangi bugu[DOUBLEPOST=1438115438,1438114816][/DOUBLEPOST]Eğer Server Den Çıkıp Girince Olan Bugu Diyorsan Ufak Bir Sorun Var İmkeansız Gibi Bişi
Çünkü Pluginin Mantıgı Senin Envanterini Komutu Yazınca Kayıt Ediyor Çıkıp Girince Siliniyor[DOUBLEPOST=1438193127][/DOUBLEPOST]Pluginin Geliştirilmesine Ailevi Sorunlar Yüzünden Ara Verdim Yakında Geri Dönmek Dilegi ile Hoşça kalın Not: 1-2 hafta