LegendSKY.NİTRADO.NET ALIMLAR AÇIK ! MODERATOR - YOUTUBER - REKLAMCİ - REHBER

XxBadBunnyxX

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Oyundaki Adınız: XxBadBunnyxX
Başvurma sebebiniz : Sw De Mod Yok Ve Benim Moderatörlüğüm Bana Göre İyi.
Neden biz : Çünkü Sw Niz Diğer ConCon Sw Leri Gibi Kötü Değil.
Ne olmak istiyorusun (örn MOD , YT REKLAMCI & REHBER) : Moderatör.
Kaç saat Aktifsin? : (en az 3 saat olmalı ) : EN AZ 9-10
Reklamınız iyimidir ? : Eh İşte İdare Eder Fakat Ben Mod Olmak İstiyorum Daha Çok İşe Yararım.
Eğer Kabul Ederseniz Beni Bulun Steam:Rengo Skype:Rengo

KeremOzki

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Oyundaki Adınız : KeremcanYener
Başvurma Sebebiniz :Yetkili Olmak
Neden Biz :Eminimki Yakında Bu Server Çığ Gibi Büyüyecektir Bizi Gelecekte Parlak Günler Bekliyor Gelecekte En Az 110 Oyuncu,Ayrıca Tecrübemde Vardır
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ) Modaretör Olmassam Rehberde Olur
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı )Vallah Yetkimi Verirseniz En Az 4 5 Saat Aktif Olurum
Reklaminiz İyimidir? ( REKLAMCI REHBER Başvurmıcaksanız Boş Bırakın )
Adım:Keremcan

Emre146

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız : Emre
Oyundaki Adınız : Siz Onayladıgınız Zaman Goruceksiniz
Başvurma Sebebiniz : Daha İyibir Sunucu Icin
Neden Biz : Sizi Layik Gordugum Icin Konusmalarinizdan Belli Ediyorsunuz Hem Bu Arada Sw Onemli Degil En Onemli Dostluk Saygı Sevgi Arakdaslıktır
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ) MIMAR Biliyorum Mimar Yok Ama Gorsellere Baktıgım Zaman Alıntı
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ) 4 5

Mehmet_Akif_54

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız : Mehmet Akif
Oyundaki Adınız : GaningPro
Başvurma Sebebiniz : Birçok Moderatör Tecrübelerim Olduğu İçin Ve Serverinizi Beğendiğim İçin Başvurdum.
Neden Biz : Server Çok Güzel Ve Kaliteli.
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ) Mod Olmak İstiyorum.
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ) 4-5 Saat Aktifim.
Reklaminiz İyimidir? ( REKLAMCI REHBER Başvurmıcaksanız Boş Bırakın ) Rehber Olmayacağım.
Youtubede Kaç Aboneniz Var? ( 100 ABONE ALTI REDDETİLECEK TANITIM VİDEOSU ÇEKMEK ŞART!
Youtube Kanalım Yok.
Başvurunuz 3 İş Gününde Geri Dönüş Yapılıcaktır.
NOT : Serverimizde Hiç Oynamayıp Deneyimi Olmayanlara Yetki Verilmez AKTİF OLMAK EN ÖNEMLİ MADDELENDİR & KİŞİ ÇAĞIRMAKTA.

SERVER GÖRSELLERİ :

FlashDesigns

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız. Samet
Oyundaki Adınız : LobinhoBR
Başvurma Sebebiniz : Sizin gibi güzel sw lerde oynamak insalrı mutlu ediyor
Neden Biz : Sizi iyi gördüm ve hiç kimse seçilmemiş inşallah ben seçılırım

Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ):Mod
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ):5
Youtubede Kaç Aboneniz Var? ( 100 ABONE ALTI REDDETİLECEK TANITIM VİDEOSU ÇEKMEK ŞART!:Youtubda abonem yok ve yt olmıcam

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız : Batu
Oyundaki Adınız : Nick_Crompten
Başvurma Sebebiniz : Sizlere yardım etmek ve güzel olduğunu düşündüğüm bir serverda yetkili olmak istemem (dün girdim ve cidden güzelbir conconcraft serveriydi)
Neden Biz : Güzel oldunu düşündüğüm bir sunucudan
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ) MOD
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ) söylediğiniz gibi 7 saat çalışabilirm :)
Youtubede Kaç Aboneniz Var? ( 100 ABONE ALTI REDDETİLECEK TANITIM VİDEOSU ÇEKMEK ŞART! (MOD başvurusu yaptığımdan boş bırakıyorum) :)
Serverde Aktif Olduğunuzu Gördüm Daha Artırdıktan Sonra Tekrar Başvurunuz & Yenisiniz.

Oyundaki Adınız : KeremcanYener
Başvurma Sebebiniz :Yetkili Olmak
Neden Biz :Eminimki Yakında Bu Server Çığ Gibi Büyüyecektir Bizi Gelecekte Parlak Günler Bekliyor Gelecekte En Az 110 Oyuncu,Ayrıca Tecrübemde Vardır
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ) Modaretör Olmassam Rehberde Olur
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı )Vallah Yetkimi Verirseniz En Az 4 5 Saat Aktif Olurum
Adım:Keremcan
Başvurunuz 1-2 Gün Sonra Olumlu Olumsuz Dönüş Yapılıcaktır.

Adınız : Emre
Oyundaki Adınız : Siz Onayladıgınız Zaman Goruceksiniz
Başvurma Sebebiniz : Daha İyibir Sunucu Icin
Neden Biz : Sizi Layik Gordugum Icin Konusmalarinizdan Belli Ediyorsunuz Hem Bu Arada Sw Onemli Degil En Onemli Dostluk Saygı Sevgi Arakdaslıktır
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ) MIMAR Biliyorum Mimar Yok Ama Gorsellere Baktıgım Zaman Alıntı
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ) 4 5
Nickinizi Yazdıktan Sonra Tekrar Başvurunuz.

Adınız : Mehmet Akif
Oyundaki Adınız : GaningPro
Başvurma Sebebiniz : Birçok Moderatör Tecrübelerim Olduğu İçin Ve Serverinizi Beğendiğim İçin Başvurdum.
Neden Biz : Server Çok Güzel Ve Kaliteli.
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ) Mod Olmak İstiyorum.
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ) 4-5 Saat Aktifim.
Reklaminiz İyimidir? ( REKLAMCI REHBER Başvurmıcaksanız Boş Bırakın ) Rehber Olmayacağım.
Youtubede Kaç Aboneniz Var? ( 100 ABONE ALTI REDDETİLECEK TANITIM VİDEOSU ÇEKMEK ŞART!
Youtube Kanalım Yok.
Başvurunuz 3 İş Gününde Geri Dönüş Yapılıcaktır.
NOT : Serverimizde Hiç Oynamayıp Deneyimi Olmayanlara Yetki Verilmez AKTİF OLMAK EN ÖNEMLİ MADDELENDİR & KİŞİ ÇAĞIRMAKTA.

SERVER GÖRSELLERİ :
Sizi Pek Aktif Göremedik Aktif Olduktan Sonra Başvurunuz.

Adınız. Samet
Oyundaki Adınız : LobinhoBR
Başvurma Sebebiniz : Sizin gibi güzel sw lerde oynamak insalrı mutlu ediyor
Neden Biz : Sizi iyi gördüm ve hiç kimse seçilmemiş inşallah ben seçılırım

Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ):Mod
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ):5
Youtubede Kaç Aboneniz Var? ( 100 ABONE ALTI REDDETİLECEK TANITIM VİDEOSU ÇEKMEK ŞART!:Youtubda abonem yok ve yt olmıcam
Servere Adımınızı Dahi Atmamışınız Aktif Olunuz Sonra Tekrar Başvurunuz.

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BAŞVURU FORMU
-------------------
Adınız : FATİH .
--------------------------------------------
Oyundaki Adınız : _LyroclaPS_ .
---------------------------------------------------------------------------------------------
Başvurma Sebebiniz : HAYAL GÜCÜMÜ KONUŞTURMAK , CESARETLENMEK , BU GÖREVE RİSK ALMAK , GÜZEL BİR SUNUCUDA BULUNMAK VE DAHA FAZLASI...

------------------------------------------------------------------------------------------
Neden Biz : BU TÜRKİYE'DE ADIMIZI GÖREBİLMEMİZ , GÖZ TERCİHİNİZİN GÜZEL OLMASI , SAYGIN KİŞİLİĞİNİZ , NE KADAR DESEM YETMEZ .

-------------------------------------------------------------------------------------
Ne Olmak İstiyorsun: MODERATÖR , UFAK SKRİPTLER YAZABİLEN KİŞİ .

---------------------------------------------------------------------------------------------
Kaç Saat Aktifsin? : MALUM OKUL ZAMANLARINDA FAZLA GİREMEYECEĞİM . EN FAZLA 2 SAAT AKTİF OLABİLİRİM . AMA ONUN DIŞINDA 5 SAAT AKTİF OLABİLİRİM .

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
-------------------
Adınız : FATİH .
--------------------------------------------
Oyundaki Adınız : _LyroclaPS_ .
Başvurma Sebebiniz : HAYAL GÜCÜMÜ KONUŞTURMAK , CESARETLENMEK , BU GÖREVE RİSK ALMAK , GÜZEL BİR SUNUCUDA BULUNMAK VE DAHA FAZLASI...
------------------------------------------------------------------------------------------
Neden Biz : BU TÜRKİYE'DE ADIMIZI GÖREBİLMEMİZ , GÖZ TERCİHİNİZİN GÜZEL OLMASI , SAYGIN KİŞİLİĞİNİZ , NE KADAR DESEM YETMEZ .
-------------------------------------------------------------------------------------
Ne Olmak İstiyorsun: MODERATÖR , UFAK SKRİPTLER YAZABİLEN KİŞİ .
Kaç Saat Aktifsin? : MALUM OKUL ZAMANLARINDA FAZLA GİREMEYECEĞİM . EN FAZLA 2 SAAT AKTİF OLABİLİRİM . AMA ONUN DIŞINDA 5 SAAT AKTİF OLABİLİRİM .

Başvurunuz Hoşuma Gitti Serverde Aktif Olursanız Olma İhtimaliniz Var.

OguzKircaYT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız : Oğuzhan
Oyundaki Adınız : OguzKircaYT
Başvurma Sebebiniz : Server Çok Kaliteli fakat oyuncuların sorularının yanıtsız kalmasına içim el vermiyor
Neden Biz : Server çok kaliteli ve daha küçük bir server fakat tanıtılırsa server daha kaliteli olur...
Ne Olmak İstiyorsun ( REHBER )
Kaç Saat Aktifsin? : ( SABAH 1,5 AKŞAM 1,5 YANI 3 )
Reklaminiz İyimidir? ( Reklamım iyi değildir fakat 3 senedir mc oynuyorum 1 sene rehberlik yaptım )
Youtubede Kaç Aboneniz Var : 93

FeelsBadMan19

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız : Adem Berk
Oyundaki Adınız : FeelsBadMan19
Başvurma Sebebiniz : Moderatorlük
Neden Biz : Aşırı Oyun Manyağı Bir İnsanım Ve Birşeylerle Uğraşıp Oyunculara Yardım Etmeyi Seven Bir Kişiliğe Sahip Olduğum İçin Sizin Serverinizdede Yer Alıp İnsanlara Yardım Etmek İsterim
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER ) Mod
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ) 7/24 üniversiteler açılınca ders saatlerine göre size haber veririm :)
Reklaminiz İyimidir? ( REKLAMCI REHBER Başvurmıcaksanız Boş Bırakın ) ...
Youtubede Kaç Aboneniz Var? ( 100 ABONE ALTI REDDETİLECEK TANITIM VİDEOSU ÇEKMEK ŞART! Youtuber Değilim :D
(Eklemek İstediklerim : TruckerMpde şuanda support görevliği yapıyorum beni zaten çoğu oyunda çoğu serverde tanırlar özellikle csgoda gidip araştırabilirsiniz + 18 yaşındayım :)...)

PerfecktBuilder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız :alperen
Oyundaki Adınız : lRobinHood
Başvurma Sebebiniz :Yetki Sahibi Olmak
Neden Biz :Siz Çünkü İyi Biyerlere Gelebileceğimi Düşünüyorum
Ne Olmak İstiyorsun ( Örn MOD , YT , REKLAMCI & REHBER )REHPER
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı )Değişir 3Saat Den Fazla Tabi
Reklaminiz İyimidir? ( REKLAMCI REHBER Başvurmıcaksanız Boş Bırakın )Bi Serverde Reklamcı İken +60 Online Getirmiştim Ama Sıkılıyorum O Yüzden Rehper Alımına Katılmak İstiyorum

Reklaminiz İyimidir? ( REKLAMCI REHBER Başvurmıcaksanız Boş Bırakın )Bi Serverde Reklamcı İken +60 Online Getirmiştim Ama Sıkılıyorum O Yüzden Rehper Alımına Katılmak İstiyorum

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Neden Biz : Aşırı Oyun Manyağı Bir İnsanım Ve Birşeylerle Uğraşıp Oyunculara Yardım Etmeyi Seven Bir Kişiliğe Sahip Olduğum İçin Sizin Serverinizdede Yer Alıp İnsanlara Yardım Etmek İsterim
Kaç Saat Aktifsin? : ( En Az 3 Saat Olmalı ) 7/24 üniversiteler açılınca ders saatlerine göre size haber veririm :)
Youtubede Kaç Aboneniz Var? ( 100 ABONE ALTI REDDETİLECEK TANITIM VİDEOSU ÇEKMEK ŞART! Youtuber Değilim :D
(Eklemek İstediklerim : TruckerMpde şuanda support görevliği yapıyorum beni zaten çoğu oyunda çoğu serverde tanırlar özellikle csgoda gidip araştırabilirsiniz + 18 yaşındayım :)...)
Merhabalar Başvurunuz Hoşuma Gitti Ama Serverde Aktif Olunca Tekrar Başvurunuz

Adınız : Oğuzhan
Oyundaki Adınız : OguzKircaYT
Başvurma Sebebiniz : Server Çok Kaliteli fakat oyuncuların sorularının yanıtsız kalmasına içim el vermiyor
Neden Biz : Server çok kaliteli ve daha küçük bir server fakat tanıtılırsa server daha kaliteli olur...
Ne Olmak İstiyorsun ( REHBER )
Kaç Saat Aktifsin? : ( SABAH 1,5 AKŞAM 1,5 YANI 3 )
Reklaminiz İyimidir? ( Reklamım iyi değildir fakat 3 senedir mc oynuyorum 1 sene rehberlik yaptım )
Youtubede Kaç Aboneniz Var : 93

Serverde Aktif Olunca Tekrar Başvurunuz

Serverde Aktif Olunca Tekrar Başvurunuz

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda yetkili olmaktan mutlu olurdum fakat ConConCraft sunucusu olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden başvurumu reddediyorum.
BAŞARILAR .

FeelsBadMan19

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
(AKTİFİM) ....