LegendSKY Skyblock PLUGİN PAKETİ [1.0v] ( 1.7.X - 1.8.X ) Bukkit - SPİGOT KALİTELİ PAKET

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş alınma ama yorumları okudum şöyle bi eleştiri çıkarttım
Sen bu plugin paketini çıkartın eyi hoş da Essentials sen mi kodladın yok sana ait bi plugin var mi oda yok peki sana ait bi pl söylermisin edid düzeni geç var mı içinde sana ait plugin yani onu bi merak içindeyim insanlar senin adını yazmak zorun da degil ya hiç yayınlama yada yayınlıyorsan bazı şeyleri de göze alman gerek. Bu kadar basit normal de eleştiri hiç yapmama ama merak ettin çevaplarsan iyi olur ayrıca sana zahmet kullandıgın spigot da konuya ekle v2 çıkana kadar kim ölür kim kalır iyi bir de yorum yapim paketini beğendim daha iyisini beklerim.

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeş alınma ama yorumları okudum şöyle bi eleştiri çıkarttım
Sen bu plugin paketini çıkartın eyi hoş da Essentials sen mi kodladın yok sana ait bi plugin var mi oda yok peki sana ait bi pl söylermisin edid düzeni geç var mı içinde sana ait plugin yani onu bi merak içindeyim insanlar senin adını yazmak zorun da degil ya hiç yayınlama yada yayınlıyorsan bazı şeyleri de göze alman gerek. Bu kadar basit normal de eleştiri hiç yapmama ama merak ettin çevaplarsan iyi olur ayrıca sana zahmet kullandıgın spigot da konuya ekle v2 çıkana kadar kim ölür kim kalır iyi bir de yorum yapim paketini beğendim daha iyisini beklerim.
Yani Sanki Bizim İnsanlar Essentials Jarlarını Kodluyorlar.

Çalıntı dememişim ''Çalıntı olsa'' demişim
Sana Demedim Zaten
+++ GÜNCEL
PLUGİN KORUMASI GÜÇLENDİ!

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Biraz daha sallsan forum kapanacak ne sertfikası
Dostum Forumda Yenisin Bilmemen Gayet Normal

Dostum Forumda Yenisin Bilmemen Gayet Normal
PLUGİN DDOS SALDIRILARINA KARŞIN GÜNCELLENDİ!

Kardeş spigot link yok eklermisin
Eklendi

PLUGİN PAKETİMİZE DAHA ÜST DÜZEY BOT KORUMASI EKLENMİŞTİR +GÜNCEL

GÜNCEL ++ REKLAM KORUMASI GÜÇLENDİRİLDİ

++ GÜNCEL LOGİN YAZILARI DEİŞTİRİLDİ!

++ VİPLERE ÖZEL ADALAR EKLENDİ!

++ Böyle İLGİ GÖRÜRSEK V2 !!

KELİME OYUNU EKLENMİŞTİR

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Scriptlerin veya Pluginlerin çoğu zaten var olan şeyler yani bunun davası saçma olur boş yere zarara girersiniz elinize bir şey geçmez.
Konu düzenini beğendiğimi söyleyemem çünkü asıl göstermen gereken warpları veya kutu içeriklerini felan göstermemişsin. (4/10)
Buildler hakkında bil bilgimiz olmadığı içi oylayamıyorum malesef.
Özgünlük konusundada serverda kendinize has bir özellik gördüğümü söyleyemem. (3/10)

LegendSkyNetwork

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben şöyle açıklayayım.
Senin yaptığın şey, betacraft skyblock eklenti paketindeki skriptlerin renk kodlarını değiştirip buraya ben yaptım diye koymak.
Birde konudaki fotoğrafların bazılarını buraya koyman.

Normalde böyle ufak şeylerle uğraşmayız ama insanların emeğine saygı göstermeyi öğrenmeniz gerekiyor.
Konudaki yorum kısmına arkadaşın ile birlikte betacraft eklenti paketinden alıntı yapılmamıştır diye iddia etmen ayrı bir ayıp.
Direk alıntı yaptım desen hiçbir sıkıntı kalmayacak.
Alıntı Malıntı Yoktur Paketi İndirip Bakabilirsiniz Konudaki 1-2 Fotoğraft Konuyu Paylaştıgım Zaman Bozuk Oldugu İçin Çekememiştim En Kısa Sürede Resimler Deiştirilicektir.

Scriptlerin veya Pluginlerin çoğu zaten var olan şeyler yani bunun davası saçma olur boş yere zarara girersiniz elinize bir şey geçmez.
Konu düzenini beğendiğimi söyleyemem çünkü asıl göstermen gereken warpları veya kutu içeriklerini felan göstermemişsin. (4/10)
Buildler hakkında bil bilgimiz olmadığı içi oylayamıyorum malesef.
Özgünlük konusundada serverda kendinize has bir özellik gördüğümü söyleyemem. (3/10)
Dostum Görüşlerin İçin Yinede Sağol Ama Plugin Paketi Bu Map Yapmıyoruz Warplari Bir Zahmet Kendileri Yapsınlar.