Kardeş spigot link yok eklermisin
Ne Alakası Var?Paketin çoğu şurdan burdan alıntı editlenip benim diye koymuşsun.
Yani Sanki Bizim İnsanlar Essentials Jarlarını Kodluyorlar.Kardeş alınma ama yorumları okudum şöyle bi eleştiri çıkarttım
Sen bu plugin paketini çıkartın eyi hoş da Essentials sen mi kodladın yok sana ait bi plugin var mi oda yok peki sana ait bi pl söylermisin edid düzeni geç var mı içinde sana ait plugin yani onu bi merak içindeyim insanlar senin adını yazmak zorun da degil ya hiç yayınlama yada yayınlıyorsan bazı şeyleri de göze alman gerek. Bu kadar basit normal de eleştiri hiç yapmama ama merak ettin çevaplarsan iyi olur ayrıca sana zahmet kullandıgın spigot da konuya ekle v2 çıkana kadar kim ölür kim kalır iyi bir de yorum yapim paketini beğendim daha iyisini beklerim.
Sana Demedim ZatenÇalıntı dememişim ''Çalıntı olsa'' demişim
Dostum Forumda Yenisin Bilmemen Gayet NormalBiraz daha sallsan forum kapanacak ne sertfikası
PLUGİN DDOS SALDIRILARINA KARŞIN GÜNCELLENDİ!Dostum Forumda Yenisin Bilmemen Gayet Normal
EklendiKardeş spigot link yok eklermisin
Pekayla Yarın Sabah Koyarım.Lütfen virüs total linkini koyalım.
Aksi takdirde rapor edilip konu kaldırılabilir.
Bu arada geçen creative oynarken fark ettim,yeni kurucu mu katıldı ?Alıntı yaptığını söylesen konu uzamayacak!
Ne Alaka Javayıdamı Biz Yazak? Hem Hiç Biryerde Alıntı Yok.Alıntı yaptığını söylesen konu uzamayacak!
Alıntı Malıntı Yoktur Paketi İndirip Bakabilirsiniz Konudaki 1-2 Fotoğraft Konuyu Paylaştıgım Zaman Bozuk Oldugu İçin Çekememiştim En Kısa Sürede Resimler Deiştirilicektir.Ben şöyle açıklayayım.
Senin yaptığın şey, betacraft skyblock eklenti paketindeki skriptlerin renk kodlarını değiştirip buraya ben yaptım diye koymak.
Birde konudaki fotoğrafların bazılarını buraya koyman.
Normalde böyle ufak şeylerle uğraşmayız ama insanların emeğine saygı göstermeyi öğrenmeniz gerekiyor.
Konudaki yorum kısmına arkadaşın ile birlikte betacraft eklenti paketinden alıntı yapılmamıştır diye iddia etmen ayrı bir ayıp.
Direk alıntı yaptım desen hiçbir sıkıntı kalmayacak.
Dostum Görüşlerin İçin Yinede Sağol Ama Plugin Paketi Bu Map Yapmıyoruz Warplari Bir Zahmet Kendileri Yapsınlar.Scriptlerin veya Pluginlerin çoğu zaten var olan şeyler yani bunun davası saçma olur boş yere zarara girersiniz elinize bir şey geçmez.
Konu düzenini beğendiğimi söyleyemem çünkü asıl göstermen gereken warpları veya kutu içeriklerini felan göstermemişsin. (4/10)
Buildler hakkında bil bilgimiz olmadığı içi oylayamıyorum malesef.
Özgünlük konusundada serverda kendinize has bir özellik gördüğümü söyleyemem. (3/10)