Legion Survival [1.8-1.12] | play.LegionCrafts.com | Yepyeni Özellikler | Üstün Hile Koruması | En Önemlisi Oyuncu Memnuniyeti |

freshhcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
size tek bişi diyim
hile koruması felan yok adam tplendi bana elmas swordum kestrim sonra swde back yazılmıyor tplendi bana sonra güç iksiri içip daldı ve 2 mizde aynı anda öldük oda back yazabildigi için aldı adminler ilgilenmiyor sokarım böyle işe lan hilecilere izin veriyoliyor tp atbiliyor adam ya saçmalık

legionmc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
size tek bişi diyim
hile koruması felan yok adam tplendi bana elmas swordum kestrim sonra swde back yazılmıyor tplendi bana sonra güç iksiri içip daldı ve 2 mizde aynı anda öldük oda back yazabildigi için aldı adminler ilgilenmiyor sokarım böyle işe lan hilecilere izin veriyoliyor tp atbiliyor adam ya saçmalık
online sayısı artıyor gittikce ve sen de gittikse flame yapmaya devam ediyorsun beğenmiyorsan oynama kardeşim kimse zorlamıyor seni adamın yetkisini aldım diyorum sonra back komutunu düzelttim yani elimden geleni yapıyorum dedikce siz zorluyorsunuz.

Son düzenleme:

legionmc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda ram yetersizliği sebebiyle Ramimizi 10gb yaptık. Lagsız bir oyun keyfi için buyrun
play.legioncrafts.com

freshhcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ekin :ASDASD serveri ağlatıyor :D zaten güzel server olsa oynarlar kimse oynamıyor anca 20 kişi oda gariban

Pithrang

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Size yaptıklarım az bile oyunu oynamaya mı geliyorsunuz serveri kötülemeye mi geliyorsunuz oyunu *** etmekten başka bir boka yaramıyorsunuz gereksiz insanlar ordusu

leeway

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu Serverde Oynamanızı Tavsiye 'ETMEM' Oynanılacak En Son Server :yıkıl:
| En Önemlisi Oyuncu Memnuniyeti |
Diye Reklam Yapıyorlar Bakmayın, Aldırmayın Asla İnanmayın Dostlarım.

legionmc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
freshhcan denen çocuk 11 yaşında milleti dolandırıp başkası bunu dolandırınca oyunu bırakan bir insan. Oyuncularımızdan hangisiyle ilgilenmemişim kimi memnun etmemişim ? Para bugu yapıldı kapattık diyemi oluyor bütün bunlar. ? 1 Haftalık emeklerin çöp olmuş oyun içi nickini yazabilirsen neden çöp oldugunu ya da ne olduğunu anlatıyım. Kuduran insanlar topluluğu sizi. Yaş kitlesi max 11