Leptop alıcam içeri

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Acer alacagima Hesap Makinesi alirim daha iyi. En kotu bilgisayar markalarindan ikisi Acer,Casper. Asus en iyilerinden. Youtubeda technopat bi inceleme yapmis bilgisayara(1 saat 15 dk) onu izlersen fikrin degisir.

Ayrica hersey ekran karti degil. İslemcide onemli. Onda i5 benim gosterdigimde i7

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Acer bencede kötü gibi, tavsiye edebileceğim bilgisayar markaları; Lenovo, Asus, HP, Toshiba, Appl.. ...neyse. :D Ama en iyi tavsiyeleri kullanıcılar verir. Ben sadece söylüyorum. Ben abimin bilgisayarında oynuyorum. Bi 3 senelik falan. Lenovo G570 modeli. 2. Nesil i5, W7, Radeon Ekran Kartı. Abim bunu zamanında f/p açısından en iyi bilgisayar olduğu için almıştı. Gerçektende öyle. Fakat eskidiği için ekran kartı atıp duruyordu. O da format atılınca çözülüyor. Ve tasarım açısından berbat. Artık işlemcisi yanmak üzere. (Antalya'dayım) Bu ramazanda kendini kurtarırsa artık... Team Fortress 2, Minecraft, UberStrike falan çalıştırabiliyor. Onun dışında abimin yüksek grafikli oyunları oynamışlığıda bulunur. (Crysis değil)
Yani @Leolutanis diyeceğim şudur ki, sen f/p açısından bir bilgisayar almayı başarırsan bence güzel olur. Maksat taşınabilirlik olsun, konfor değil. Masama koyar orda oyunumu oynarım dersen f/p al direk. 3 sene önceden gelen cihaz şuanki popülerliğini koruyan oyunları çalıştırabiliyorsa, gelişen teknoloji ile adam olmuş laptoplar zaten senin işini hayli hayli çözecektir. şu an o cihazdan yazıyorum ben mesela.

UnioDex

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dedigim asusun en az 5 yil omru var. Biz turkler 2 yillik omru olan bilgisayarlari 7-8 yil kullaniyosak bu asus 10 yil yeter :D