Linux Kernel

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Dağıtım nasıl yapılır? Hiç yapan varsa anlatabilir mi bu konuyu? Ayrıca konuda post kirliliği yapmayınız sadece bilenler yazsın.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
İşte Ubuntu,Pardus,Arch,Lubuntu gibi dağıtımlar vardır bunlar gerçek Linuxu veya bir dağıtımın üzerinde oynayarak yapılmış ve her birinin kendi sürümleri var biraz daha açıklayacı olabilirsen iyi anlatabilirim?

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Normal bir kişi dağıtım yapamaz tabii ki.
Belki Ubuntu teması yaparsın :p
Ben de aslında Ubuntu'nun üzerinde oynayıp adını "Zubuntu" koymayı düşünüyordum ama ailemin "pcyi bozarsın" demesi ondan sonra Tübitak izinleri vb.
Zaten ben de işletim sistemi yapmasını bilmiyorum :p
Peki Ubuntu teması naasıl yapılır?[DOUBLEPOST=1440075588,1440074928][/DOUBLEPOST]Yalnız Wikipedia da şunu görünce şoke oldum : (bkz: din ve @Trazin )

Pinage

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben de aslında Ubuntu'nun üzerinde oynayıp adını "Zubuntu" koymayı düşünüyordum ama ailemin "pcyi bozarsın" demesi ondan sonra Tübitak izinleri vb.
Zaten ben de işletim sistemi yapmasını bilmiyorum :p
Peki Ubuntu teması naasıl yapılır?[DOUBLEPOST=1440075588,1440074928][/DOUBLEPOST]Yalnız Wikipedia da şunu görünce şoke oldum : (bkz: din ve @Trazin )
Satanistler için Ubuntu? :D

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Ne spamcı insanlarsınız, diğer forumlarda bile sizden daha akıllı insanlar var. Sizin kadar spamcı yok siz döktürüyorsunuz.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne spamcı insanlarsınız, diğer forumlarda bile sizden daha akıllı insanlar var. Sizin kadar spamcı yok siz döktürüyorsunuz.

Bunu spamdan uyarı almış biri söyleyince komik duruyor. Bir de spam göremedim. Adamlar dağıtım konusunun dışına çıkmamış. İnsanları yaftalamayı da bırak.

Dağıtım için ise, Tübitak'ı arayıp bilgilenmen senin için iyi olur buradan aldığın bilgi yasal olmaz, başına bela alırsın.

Pinage

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bunu spamdan uyarı almış biri söyleyince komik duruyor. Bir de spam göremedim. Adamlar dağıtım konusunun dışına çıkmamış. İnsanları yaftalamayı da bırak.

Dağıtım için ise, Tübitak'ı arayıp bilgilenmen senin için iyi olur buradan aldığın bilgi yasal olmaz, başına bela alırsın.
Mesela PisiLinux geliştiricileri önce onu Pardus Linux yapacaklarmis ama TÜBİTAK izin vermemiş.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1

Tabikide konunun dışına çıkıyorlar. Gidin yeni konu açın orada konuşun o zaman.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabikide konunun dışına çıkıyorlar. Gidin yeni konu açın orada konuşun o zaman.

Bana öyle gelmedi ama sen öyle diyorsan....

Tübitak pek iplemeyebilir.. Bilim adamları ******* etmekle meşgul şu sıralar. Bilişim üzerine olan bir forumdan da yardım alabilirsin.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bana öyle gelmedi ama sen öyle diyorsan....

Tübitak pek iplemeyebilir.. Bilim adamları ******* etmekle meşgul şu sıralar. Bilişim üzerine olan bir forumdan da yardım alabilirsin.
Konuda soru sordum. Cevabını vereceklerine başka konular konuşuluyor. Yeri burası dimi size göre öyledir.
Teknoloji sitelerinde bile bilen yok İngilizce kaynaklarda bol bol var ama İngilizce.