Linux Serveri Android Telefondan Yönetmek

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Sizlere Linux Serverinizi Nasil telefon dan yöneteciğinizi anlatacağim ilk olarak JuiceSSH Android uygulamasini Google play store den indiriyoruz Sonra aşaği daki resinleri sirasiyla uyguluyoruz

1) ilk olarak aşağidaki resimde geçen yukle ye basiyoruz ve istediği izinleri okuyup kabul ediyoruz

2) görduğunuz JuiceSSH adli uygulamaya giriyoruz

3)evet uygulama ilk açildiğinda sizden unutmamaniz gereken bir şifre istiyecek guzenlik için

4) evet görduğunuz connections yazan yere basiyoruz

5)sol alt köşedeki Qualit Connect tikliyoruz.

6)evet sunucunun ip adresini ve portunu yaziyoruz genellikle 22 nolu port kullanilir..( benim sunucum evimde olduğu için bu ip adresini yazdim :) )

7) sunucuya hangi isim ile login olacanizi belirlemek için new yazana tikliyoruz

8) evet aşagida ben root yazdim eyer başka bir kullanici kullaniyorsaniz root yerine başka bir kullanici adi yaza bilirsiniz sonra en alttaki save basiyoruz

9) accept diyoruz

10) sunucu da kullandiğiniz şifreyi yazip ok basiyoruz.

11)hayirli olsun sunucunuzu telefondan yönetiyorsunuz!!

Tamamen Kendi Emeğimle yaptim ve bu konuyu %100 telefondan yazdim işsizlik ve yardim etmenin verdiği mutluluk....

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..

Son düzenleme:

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitradonunda uygulamasi var :)

GT-S5570I cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linux fazla kullanılmıyor karışık geliyor insanımıza, ama en güvenli ve en az kaynak isteyen işletim sistemleri linux tabanlı işletim sistemleridir.
Evet haklisiniz aslinda çok zor değil kullanmak ama bizim insanlarimiz kolaya kaçmaya bayiliyor :((

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben okul dışında ubuntu kullanıyorum alışmak lazım akıcı şekilde kullanabilmek için.
Evet bende centos kullaniyorum iyi oluyo minecraft serverde sorun olunca hemen telefondan bağlanip hallediyorum hatta telefone ftp bile yukledim bu sayede minecraft servere telefondan eklenti bile kurabiliyorum :) linux un yararlari çok fazla ne mutlu kullanmasini bilene....

Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..