djyee
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Sizlere Linux Serverinizi Nasil telefon dan yöneteciğinizi anlatacağim ilk olarak JuiceSSH Android uygulamasini Google play store den indiriyoruz Sonra aşaği daki resinleri sirasiyla uyguluyoruz
1) ilk olarak aşağidaki resimde geçen yukle ye basiyoruz ve istediği izinleri okuyup kabul ediyoruz
2) görduğunuz JuiceSSH adli uygulamaya giriyoruz
3)evet uygulama ilk açildiğinda sizden unutmamaniz gereken bir şifre istiyecek guzenlik için
4) evet görduğunuz connections yazan yere basiyoruz
5)sol alt köşedeki Qualit Connect tikliyoruz.
6)evet sunucunun ip adresini ve portunu yaziyoruz genellikle 22 nolu port kullanilir..( benim sunucum evimde olduğu için bu ip adresini yazdim
)
7) sunucuya hangi isim ile login olacanizi belirlemek için new yazana tikliyoruz
8) evet aşagida ben root yazdim eyer başka bir kullanici kullaniyorsaniz root yerine başka bir kullanici adi yaza bilirsiniz sonra en alttaki save basiyoruz
9) accept diyoruz
10) sunucu da kullandiğiniz şifreyi yazip ok basiyoruz.
11)hayirli olsun sunucunuzu telefondan yönetiyorsunuz!!
Tamamen Kendi Emeğimle yaptim ve bu konuyu %100 telefondan yazdim işsizlik ve yardim etmenin verdiği mutluluk....
Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..
1) ilk olarak aşağidaki resimde geçen yukle ye basiyoruz ve istediği izinleri okuyup kabul ediyoruz
2) görduğunuz JuiceSSH adli uygulamaya giriyoruz
3)evet uygulama ilk açildiğinda sizden unutmamaniz gereken bir şifre istiyecek guzenlik için
4) evet görduğunuz connections yazan yere basiyoruz
5)sol alt köşedeki Qualit Connect tikliyoruz.
6)evet sunucunun ip adresini ve portunu yaziyoruz genellikle 22 nolu port kullanilir..( benim sunucum evimde olduğu için bu ip adresini yazdim
7) sunucuya hangi isim ile login olacanizi belirlemek için new yazana tikliyoruz
8) evet aşagida ben root yazdim eyer başka bir kullanici kullaniyorsaniz root yerine başka bir kullanici adi yaza bilirsiniz sonra en alttaki save basiyoruz
9) accept diyoruz
10) sunucu da kullandiğiniz şifreyi yazip ok basiyoruz.
11)hayirli olsun sunucunuzu telefondan yönetiyorsunuz!!
Tamamen Kendi Emeğimle yaptim ve bu konuyu %100 telefondan yazdim işsizlik ve yardim etmenin verdiği mutluluk....
Telefondan Yollandi yazim hatalari için kusura bakmayin..
Son düzenleme: