Liseli 2000 ler.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Cidden bu 2000'li ler çok zayıf kişilikli şu forum da bile bu gün şahit oldum biz neler neler çektik Lise 1'de merak ediyorum şimdi benim Şu 1.2 Yıllık Lise hayatım da yaşadıklarımı yaşasalardı şu an da eminim ki ******* ederlerdi.
Gerçekten çok zayıflar olgunlaşmaları lazım yoksa böyle hiçbir şey yürümez dışlanıyorum beni sevmiyorlar benimle sürekli dalga geçiyorlar diyerek ******* etmek... Bu kadar da zayıf bir insan olmaz bence çünkü benim İlk Okul ve Orta Okul hayatımın 5 senesi böyle geçti ki Lise bir de de böyleydi bu.Şimdi siz daha neler göreceksiniz hayatta daha bu zamandan pes ediyorsanız ******* etmekte haklısınız sizden hiçbir şey olmaz.
[DOUBLEPOST=1410819433,1410819161][/DOUBLEPOST]
Kimseyle konuşmayın yeter. Dalga mı geçtiler? Alttan alın.
Ve bunu bu gün den beri triplerden tribe giren birisi söylüyor. :ha:

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lise 1 lerde ilk öğretim alışkanlıkları olur ve bu yüzden dışlanırlar

CraftBrain'den herleze selamlar..

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
aynen ama 2000 lilerde harbiden bebe gibi :) bizim okul ogretmen lisesiydi simdi fen lisesi oldu.2000 lileri cagiriyorum utanmasa ayagima kapanacak korkudan :) biz gecen sene 11 lerle kavga yapmistik :)

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Öhöm öhöm genelleme yapma bence. Nein izin vermem.

İyi forumlar, iyi Kebaplar

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bırakın şu egoist tavırları biri sizden daha zayıf veya daha güçlü olabilir. Bunu anlayışla karşılamak yerine yaptığınıza bakın. Sen nereden biliyorsun o çocuğun başına gelenleri, nereden biliyorsun ne yaşadığını? Neyini yargılıyorsun? İsterse ******* eder ister karşılık verir size ne? Belki kıstırıp dövdüler, belki başka bir şey yaptılar, bir bilgin yokken neyine aşağılıyorsun? Sen açıktan okuyorsun, açıkla bakalım neden? Eğitim-Öğretimin yükünü kaldıramadığın için mi? Derslere kafan yetmediği için mi? Biri gelip suratına "Eziğe bak ya açıktan okuyar ahahahah" dese hoşuna gider mi? Sen tınlamayacak olsan bile herkes sen mi? Biraz empati yapın. Benden zayıf olanı nasıl ezerim diye düşünmeyin..