Liseli 2000 ler.

C

CyberDragon

Ziyaretçi
Aslında daha dün yaşadığım bir olayı anlatmak geldi içimden.
Bende düne kadar 2000'lilerle alay eden biriydim. Lisede gezerken 10. sınıf birini döven 12. sınıf bir abiyle karşılaştım. Aslında dövmekten çok tehdit denecek bişeydi. Abinin yanına yaklaştım ve neden onu dövdüğünü sordum. Bana o kişinin 2000'lilerle alay ettiğini hatta onları dövdüğünü söyledi. Zamanında kendisinin de 2000'liler gibi muamele gördüğünü ve küçümsendiğini söyleyerek bu alay işine karşı olduğunu söyledi. Normalde 2000'lilerle alay etmesi gerekirken onları koruyordu. Daha sonra aynı kişiyi ve birkaç arkadaşını müdüre dilekçe götürürken gördüm. Müdür işin bu kadar ciddi duruma geldiğini farkedince bazı 10. sınıf öğrencilere uzaklaştırma verdi ve birdaha böyle alay durumu olursa anında disipline sevk edileceğini söyledi.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Aslında daha dün yaşadığım bir olayı anlatmak geldi içimden.
Bende düne kadar 2000'lilerle alay eden biriydim. Lisede gezerken 10. sınıf birini döven 12. sınıf bir abiyle karşılaştım. Aslında dövmekten çok tehdit denecek bişeydi. Abinin yanına yaklaştım ve neden onu dövdüğünü sordum. Bana o kişinin 2000'lilerle alay ettiğini hatta onları dövdüğünü söyledi. Zamanında kendisinin de 2000'liler gibi muamele gördüğünü ve küçümsendiğini söyleyerek bu alay işine karşı olduğunu söyledi. Normalde 2000'lilerle alay etmesi gerekirken onları koruyordu. Daha sonra aynı kişiyi ve birkaç arkadaşını müdüre dilekçe götürürken gördüm. Müdür işin bu kadar ciddi duruma geldiğini farkedince bazı 10. sınıf öğrencilere uzaklaştırma verdi ve birdaha böyle alay durumu olursa anında disipline sevk edileceğini söyledi.
İnsanların elinde olmayan durumlarıyla alay edecek kadar cahil insanlar var malesef.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sen Allah mısın dediğinde Töbe Yarrabim, Töbe bile etmiyorsun..
Kısacası;
1- Töbe etmemek
2- Allah mısın demek
Ãñlãdıñ mı?
Töbe Yarrabim,
Bu arada her insan 1 kez olsun birine kötü davranmıştır, (Peygamberlerimiz hariç)
-----------------------------
Töbe etmeden Adam olamazsın
Tövbe olmasın o ?
Neyse daha fazla kalırsam burda bende katılacam bu tartışmaya size iyi tartışmalar.

En iyi cevaplar
0
İşte benim adamım.
Smoke week everyday. B)
pnp bu arada yeni bir şey öğrendim bizim gibiler oynadığı multiplayer oyunlar da yaptıkları artistik hareketleri gösterirken ''smoke week everyday.'' , illüminati,party hard videoları ve arkada çıkan ****** sesleri kullanıyor ve kafa çok güzel oluyor mesela bir örnek;

Biz bunları sadece eğlence amaçlı yapıyoruz her insanın zevki farklıdır biz ise bu tür şarkılarla alay ederek bir birimize atarak eğleniyoruz.
Senin gibi her yerde kendisini büyük göstermeye çalışıp parazit olmuyoruz en azından.
Sürekli birilerine bulaşıp her insanın eğlencesine ve işine burnunu sokmayı bırak ve olgunlaş.

[DOUBLEPOST=1410975400,1410975307][/DOUBLEPOST]
Takma sen onları pnp sadece kendilerini büyük göstererek kendilerini ifade etmeye çalışıyorlar.Ne de olsa her insanın kendini ifade etmesi farklıdır.
Seni az araştırsalar Metalica seven birisi olduğun kolayca anlaşılır.
Rekt!

• Beğen
Reactions: DIO