- En iyi cevaplar
- 0
dostum alınma ama kafan güzelmiş güle güle kullanbilmem ki![]()
kötü algılamaz isen sevinirim
dostum alınma ama kafan güzelmiş güle güle kullanbilmem ki![]()
Ufak at da civ civler yesin sen lise sonda değilsin.Bura da yaşını belli etmiyorsun çocuksun belli anca millete sataşıp ona buna laf atıp sokmakla kendini bir şey zannediyorsun.Sana sorduğum her soruma ve her mesajıma karşılık olarak alakasız alakasız mesajlar yazarak bana iftira atıyorsun asıl senin bundan utanman gerek.Beni bu forum da tanıyan tanır senin ne kadar sinir bozucu ve sağındakine solundakine sataşan bir abi olduğunuda bilen biliyor.Haksızmıyım millet?neyseki lisenin sonlarındayım
Evet bunu Allah bilir sen bilemezsin o yüzdende bu lafla bana laf sokamazsın çünkü ben öyle bir şey asla yapmadım hayatımda ben senin gibi değilim beni kendinle aynı kefeye koyma.İnsanlara cahil demeye hakkın yok sende bu tür şeyler yaptın bunu Allah biliyor.
Evet bu bir çocuk oyunu ve sen ''gününü görürdün'' diyorsun Allah aşkına kaç yaşında bir çocuksun sen ya?Bu forumda tartışmayı çocuk oyunu mu sanıyorsun sen?Bu MC'de attığın PvP değil kendine gel.[DOUBLEPOST=1411061523,1411061488][/DOUBLEPOST]Dalgınsın çünki önce sen başlattın ben devam ettiriyorum eğer konuşabileceğimiz özel bir ortam olsaydı sen o sıra gününü görürdün şimdi tek diyeceğim ..
İnşallah sonlanır da bu abie sinirimden küfür etmem.Konuyu rapor ettim. Biraz sonra yönetici abilerimizden biri gelip bu tartışmayı sonlandıracak.
Evet yaza bilirdin kaç çocuk var benden bile hızlı yazı yaza biliyor sen insanları kendinden küçük görürsen bir gün gelir ve seni geçtiklerinde ölmüş olursun.BEN ÇOCUK OLSAYDIM YAZI YAZABİLİRMİYDİM BU KADAR HIZLI?[DOUBLEPOST=1411061676][/DOUBLEPOST]
abi sensin lan skypem yok anladin mi hotmailim patlamis
Biz sana bulaşmıyoruz sen bize sataşıyorsun UpFall'a da sataştın geliyorsun bura da atarlı atarlı mesajlar atıyorsun milleti kızdırıyorsun ve kavga ediyorsun sonuç olarak ise istediğini elde ediyorsun mesaj kasıyorsun bunu anlamadığımızı mı sanıyorsun sen?O grupta ki mesajlarının sonuna da ''Yaşımı SERVER SAHİPLERİNE,EN YAKIN TANIDIĞIM KİŞİLERE VERİYORUM.
BEN HERKEZE BULLAŞMIYORUM UPFALL GİBİ KİŞİLER BANA BULAŞIYOR.
SENLEN KAVGAM 1 GRUPTA BAŞLADI VE SEN BAŞLATTIN BEN GRUBU YARGILIYORUM SEN GELİYORSUN BANA BAĞRIYORSUN...
---
abi DİYENE BAK YAŞINDAN BÜYÜK İŞLERE BULAŞIYOR
Sen şu ya dayaktan ya küfürden anlayan hayvanlardansın çok belli.Senin yaşın benden bile küçük.Sen 12 yaşındasın bunu bilmediğimi mi sanıyorsun?Laizen kim biliyor musun sen?Sana O gizli görev falan verip git fotoğraf çek sana pre hesap vereceğim diyen kişi kim biliyor musun?Ve bu forum da daha onun gibi bir sürü insan benim neyim oluyor haberin var mı?Bence kaşınma istersen bir de bana kalkıp abi diyorsn şu an da bu konu da senden başka abi abi konuşan kimse yok.Biraz kalkta abi'in anlamını araştır.Yaşımın büyük olduğunu kabul ediyorsun yani abi?
Aynen .şu an tartışmaya katılmamak için kendimi zor tutuyorum.
şu an tartışmaya katılmamak için kendimi zor tutuyorum.
Katılsanız kime karşı çıkışacaksınız?Aynen .
coolkinq :/Katılsanız kime karşı çıkışacaksınız?
Adam dikkat çekmek için dior onu inadına inatçı keçi gibi adama abi demein.En azindan caps lockun neye yaradigini bilirdin
"abi dayanışması" bu olsa gerek.Adam dikkat çekmek için dior onu inadına inatçı keçi gibi adama abi demein.
Kendinizi nasıl olgun birisi olarak tanıttığınızı bilmiyorum ama er yada geç gerçek ortaya çıkacaktır. (upfall ve kaan 697)"abi dayanışması" bu olsa gerek.