Liseli 2000 ler.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Aslında ona birkaç kelime eklemelidin dayanışma yapıorlar ve biz gerçeği söledikçe bize abi dierek asıl kendilerinin olduğunu ortaya koyuyorlar .
Hey O ''gerçeği söyledikçe...'' benim lafım :D
Senin küçük yaşta olduğunu biliyorum abi sensin bir konuda yazmışdın ve sanırsam bu konuydu :)
abi ŞEY
İnsanlara sürekli abi diyip duruyorsun fakat sen onların davranışlarına bakarak bunu demiyorsun 5 yaşında bir çocuk gibi diyorsun bunu.[DOUBLEPOST=1411066224,1411066123][/DOUBLEPOST]
O zaman abi demesinler,ben burda abilik taslamıyorum sanki 13 yaşındayım
abilik taslanmaz Einstein abilik taslanacak bir şey değil.Şimdi burada başka birisi olsa sana da cahal derdi.abilik taslanmaz abi gibi davranılır.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İnsanlara sürekli abi diyip duruyorsun fakat sen onların davranışlarına bakarak bunu demiyorsun 5 yaşında bir çocuk gibi diyorsun bunu.[/QUOTE]
Ha şimdi hatırladım kavga edenler sınırsız yasaklanıyormuş.
Hey O ''gerçeği söyledikçe...'' benim lafım :D

İnsanlara sürekli abi diyip duruyorsun fakat sen onların davranışlarına bakarak bunu demiyorsun 5 yaşında bir çocuk gibi diyorsun bunu.[DOUBLEPOST=1411066224,1411066123][/DOUBLEPOST]
abilik taslanmaz Einstein abilik taslanacak bir şey değil.Şimdi burada başka birisi olsa sana da cahal derdi.abilik taslanmaz abi gibi davranılır.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Cahilman köşe cezası aldın
Birilerine şakasına bir şeyler demekle abi olunmaz.Yeter artık kendini rezil ettiğin.Bana iftira attın sana hakkımı asla helal etmeyeceğim bunu bilesin.Eğer başka bir yerde de birilerine sataşıp onları ezmeye kalkışırsan yine seninle bozuşuruz bunu aklından çıkarma hatta bir tek benlen bozuşmazsın.Şunu bilmediğin kesin insanları ezerek büyük olamazsın.[DOUBLEPOST=1411066506,1411066452][/DOUBLEPOST]
Eğer bana diyorsan burdada rapor et tuşu var bilmeni isterim :)
Rapor ettiğin adam yasaklanıyor mu?HAYIR!
Peki ya rapor etmekle alakalı tehdit veya rapor ettim türü mesajlar ne oluyor?YASAK!

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Seni ezdiğimi kabul ederek kendini küçük düşürüyor ve bana diyorsun,Tebrikler bay zeki!
Artık senin gibi abileri nerede bulabileceğimi biliyorum ya konuyu terket yada forumu!
-
Veya gel hamachi veya steama açık seçik konuşalım engel olmadan ne dersin
Bir saniye.Ben kendimi rezil ettiğimi ve senin beni ezidiğini kabul mu ettim?Sen zeki misin?Senin varya ederim çocuk.Anladın mı? Ederim çocuk ağzını topla bir tarafların fena kalkmış senin abi herif.Sen 12 yaşındasın bunu biliyorum milleti ezmeye çalışıyorsun fakat dünden beri burada ezilen tek bir ezik var o da sensin.Hadi şimdi rapor et bakalım ne oluyor?5 tane birden şikayeti yediğin de ise ne olacak biliyor musun? Sen yasaklanacaksın.Buraya geliyorsun ve sırayla şunu yapıyorsun;
1 - Tartışma çıkartarak mesaj kasmak.
2 - Egoist davranıp kendini büyük göstermeye çalışmak.
3 - İnsanlara hakaret etmek.
4 - İnsanları tehdit etmek.
Şimdi seni şikayet etsek ne olacak biliyor musun?
Sen kendini zeki sanan bir çocuksun o kadar.Sen milleti ezerek yükseldim sanıyorsun ama şunu bil ki bu forumda senden daha ezik birisi yok çünkü sen insanları kızdırıp onları rapor ederek banlatmaya çalışıyorsun ne kadar aciz bir varlıksın sana insan demeye elim yetişmiyor.
Sana şimdi mesaj yazmıyorum ama sakın sanma ki senden tırsmak falan gibi bir şey yaptığımı.Sadece sinirden ellerim titriyor ve bu benim hatalığıma hiç de iyi gelmiyor aksine beni iyice hasta edip hastanelerde bir kaç ay yatmamı sağlayacak ve sana küfür edip uyarı almamı sağlayacak.
Allah rızası için sessiz kalmayın da şu kendini bir şey sanan çocuğa çıkışın.Ben konuyu terk ediyorum sinirden ellerim titriyor dişlerim gıcırdıyor ve bu benim hastalığım içinse hiç iyi değil.Şunu bil çocuk senin gibi bir insan oğlundan hiçbir şekilde ezilmem ve tırsmam sen benden tırs.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Senin burnun kadar biyerlerim uzamadı,Mesajların avanak kendin dahada avanaksın
Hala hakaret ediyorsun.
Bir tek burada değil buradayken bile konu geziyodum sağol :D
Mesaj kastığını kendin söylüyorsun.
Lütfen @craft_man şuna gerekeni yapın eğer sizi işinizden alı koyduysam benim de cezamı verin yeter ki şu çocuk uyarısını alsın bu konu boyunca full insanlara hakaret edip onları ezmeye çalışıyor bana iftira atıyor.Ve bu konuda ki çoğu kişi de ondan şikayetçidir.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Senin varya ağzına dıt dıt ederim oğlum
sanki sen hakaret etmiyosun

Türkiyenin %60 ı salak derler ya %60 ın içinde sende varsın.
İnsanlık ölmüş lan biri yerde yatsa vicdan acısı çekmezsin
Evet çekmem var mı lan bir diyeceğin?Geberin gidin hepiniz ben hiçbir duygu hissetmem ben duygusuzum ben kalleşim ben hainim ben insan değilim ben bir canavarım ileride hayata geçirmekte olduğumuz bir proje üzerinde çalışıyoruz ve bu projeyle de bir sürü insan katledeceğiz.İşide de yardım ediyoruz PKK'ya da yardım ediyoruz Türkleri sevmiyoruz illüminaticiyiz yaşasın yahudiler yaşasın kötülük sizlerin ölümü bizim elimizden olacak dememi mi bekliyorsun? Sana bura da küfür etmemi mi bekliyorsun ha çocuk? NE İSTİYORSUN BE BAŞ BELASI! SENİ HİÇ KİMSE SEVMİYOR BUNUN FARKIN DA OL DA AZCIK OLGUNLAŞ HİÇ KİMSE SENİ SEVMİYOR!SEN İNSANLARI KIZDIRIYORSUN!Sana illa küfür edip insanlıktan mı çıkayım?Bunu mu bekliyorsun? Ne istiyorsun lan ne!?[DOUBLEPOST=1411067645,1411067580][/DOUBLEPOST]
Aslında öyle bir şey demedim sadecene öyle yaptım fakat mesaj kastığımıda söylemedim[DOUBLEPOST=1411067539,1411067483][/DOUBLEPOST]
Foruma yeni katılmış arkadaşım dürüstcene söylüyorum ya forumu terk et yada uygun olmadığın konularda tartışmalara girme bu seni ilgilendirmiyor!
Evet ilgilendiriyor bu hepimizi ilgilendiriyor yeni katılmış olabilir ama senin gibi bir ezik değil senin mesajlarına göre sen de benden ezik sayılıyorsun çünkü senin beğeni sayın ile mesaj sayın benden düşük anladın mı kafasız hayvan?

C

CyberDragon

Ziyaretçi
Aslında öyle bir şey demedim sadecene öyle yaptım fakat mesaj kastığımıda söylemedim[DOUBLEPOST=1411067539,1411067483][/DOUBLEPOST]
Foruma yeni katılmış arkadaşım dürüstcene söylüyorum ya forumu terk et yada uygun olmadığın konularda tartışmalara girme bu seni ilgilendirmiyor!
Konuyu başından sonuna okudum ve üstünü çizerek söylüyorum bana durduk yere forumu terket demeye ve bu konu seni ilgilendirmez demene hiç hakkın yok.
Sen uygun olmadığın konularda tartışmaya girme istersen bu arada. Kendi iyiliğin için...

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
senin kimseye burayı terk et demeye hakkın yok çok istiyorsan kendin gidebilirsin

• Beğen
Reactions: DIO