Hachiro-sama
Hayalet Avcısı
- En iyi cevaplar
- 0
sosyalleşmek de iyi ama fazlası zarar 
Sinifa girdiginizde gozunuze takilan 1-2 kisi garanti olur hemen sohbet etmeye basliyip samimi oldugunuz kisiler eger kafa dengiyseler butun lise hayatiniz boyunca en yakin arkadaslariniz olur
Not : edebiyat dil anlatim fizik kimya biyoloji matematik geometri din tarih derslerinde su asagidakileri yapmayin hayatiniz kayar
1-UYUMA (en onemlisi bu)
2-telefonla oynama
3-tablet ve benzeri seylerle oynama
4-kitap okuma
5-siniftaki etek giymis kizin bacaklarina bakma
Tost Makinesi ile Tapatalk uzerinden gonderilmistir.
Dilciyseniz Artık Değilsiniz Sayısal+Fen=Dil Oluyo Dilciyim Ama Sınava Sayısaldan GiricemEger sayisalciysaniz fizik kimya biyoloji mat geo derslerinde uyumayin diger tum derslerde uyuyun uykunuzu alin bu derslere dinc giringerci ben hepsinde uyuyodum
hey gidi lise. Arkadasin saydigi maddeler uni 1 de yapilmamasi gerekenler
yaparsaniz kalirsiniz net
liseden cok korkmayin 3 le 5 le gecin onemli deil cok lise hayatiniz boyunca derslerden cok ygs ye ve lys ye calisin 4 sene boyunca az az calisirsaniz son sene okuz gibi calismak zorunda kalmassiniz
kiz arkadas yapmayin diyenlerede sunu diyim yapabiliyosaniz yapin hatta birazda caliskan bulun birlikte kutuphaneye vs. Gidip calisin 3 kat daha cok verim alirsiniz calistiginizdan
simdilik benden tavsiyeler bu kadar
allah sabir versin
Not: okulun en guzel kizlari bizim sinifdaydi uyumadigim zamanlarda onlarla sohbet ederdik
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------
Dil gelistirmenin en iyi yolu dizi izlemek 2 hafta boyunca gunde 10 15 saat dizi izle araliksiz bi sure sonra annene fln yanlisikla ing. Cvp veriosunDilciyseniz Artık Değilsiniz Sayısal+Fen=Dil Oluyo Dilciyim Ama Sınava Sayısaldan GiricemDilde Devam Etmek İstiyorsanız Kesinlikle Turistik Yerlerde Otellerde Çalışın Konuşmaya Öncelik verin Konuituktan Sonra Grammer Hemen Geliyor.Bende Konuşma Olmadığı İçin şu an Çok Sıkıntı Çekiyorum B)
Aynen Bide O Var Artık Sinemada Bile Altyazı İzlemeye Başladım Konuşulanı Anlıyorum Ama Konuşma %10Dil gelistirmenin en iyi yolu dizi izlemek 2 hafta boyunca gunde 10 15 saat dizi izle araliksiz bi sure sonra annene fln yanlisikla ing. Cvp veriosundil acayip gelisiyo konusman artiyo ama anlaman ucuyo
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------
Aynen ben de ne dediklerinin tamamını anlıyorum ama cevaba gelince bitti. Cesaretim yok mükemmel olmadan konuşamıyorum.Aynen Bide O Var Artık Sinemada Bile Altyazı İzlemeye Başladım Konuşulanı Anlıyorum Ama Konuşma %10![]()
Bu bizim turkmilletinde olan bi sorunAynen ben de ne dediklerinin tamamını anlıyorum ama cevaba gelince bitti. Cesaretim yok mükemmel olmadan konuşamıyorum.
Sorun Okulda Sadece Grammer Öğretiliyor Olması 10 saat İngilizce Görüyoruz Bunun 3 Saati Konuşmaya Ayrılsa Bülbül Gibi Şakırız.İlk Okulda Orta Okul da dahil.Sonuçta Küçükken Daha Çabuk Öğreniyoruz.Büyüyünce Dertlere Artıyor SorumluluklardaAynen ben de ne dediklerinin tamamını anlıyorum ama cevaba gelince bitti. Cesaretim yok mükemmel olmadan konuşamıyorum.
Zaten İzmir'e taşınır taşınmaz Almanca, İngilizce, İtalyanca kurslarına gideceğim.Sorun Okulda Sadece Grammer Öğretiliyor Olması 10 saat İngilizce Görüyoruz Bunun 3 Saati Konuşmaya Ayrılsa Bülbül Gibi Şakırız.İlk Okulda Orta Okul da dahil.Sonuçta Küçükken Daha Çabuk Öğreniyoruz.Büyüyünce Dertlere Artıyor Sorumluluklarda![]()
Aynen oyle bizim egitim sistemi problemli ztn bizde lise 2 deki cocuk avrupada uni ye gidenden cok sey bilioSorun Okulda Sadece Grammer Öğretiliyor Olması 10 saat İngilizce Görüyoruz Bunun 3 Saati Konuşmaya Ayrılsa Bülbül Gibi Şakırız.İlk Okulda Orta Okul da dahil.Sonuçta Küçükken Daha Çabuk Öğreniyoruz.Büyüyünce Dertlere Artıyor Sorumluluklarda![]()
Zaten İzmir'e taşınır taşınmaz Almanca, İngilizce, İtalyanca kurslarına gideceğim.
Aynen oyle bizim egitim sistemi problemli ztn bizde lise 2 deki cocuk avrupada uni ye gidenden cok sey bilioover load var bizde asiri gomuolar
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------
Bence almanca yerine fransizcaya gidebilirsin almanca cok mal, almanca hocamizin tabiriyle okuz gibi bi dilZaten İzmir'e taşınır taşınmaz Almanca, İngilizce, İtalyanca kurslarına gideceğim.
Nedenini bilmiyorum benim Almanca'ya karşı ayrı bir sempatim var. (Not: Bu mesaj klavyeye bakmadan biriyle konuşurken yazıldı.)Bence almanca yerine fransizcaya gidebilirsin almanca cok mal, almanca hocamizin tabiriyle okuz gibi bi dilfransizca cok daha kibar ve daha yaygin
------------------------
--FairOnes.Enjin.Com--
------------------------