Liseye başlıyacak olanlara tavsiye

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Doğru Olanı Yaparsın Hazır İzmirdeyken Yaz Tatillerinde Otellerde Çalış İngilizcen Daha Çok Gelişir Benden Demesi.

Katılıyorum Çoğu Öğrenci Sistem Kurbanı :D
Tatil değil. Taşınıyoruz. şu an Antalya'dayım tatil.[DOUBLEPOST=1406536150,1406536116][/DOUBLEPOST]
Rusca Öğrenmeye Bak Yurt Dışında Yaşıyan Dayımın Dediği Rusca İleride Çok Önemli Bir Dil Olacak :D

Cayka cayka davay davay priveyt

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Demek İstediğim Turistik Yerdesin Bu Fırsatı Değerlendir :)

Rusca Biliyosun Galiba :D
:D
Ben pek öyle işlerde çalışamam. Olmuyor. Masa başında işim olacak ve insanlarla iletişim kurmadan çalışabileceğim bir işte rahat çalışabilirim. İnsanlarla anlaşamam.

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:D
Ben pek öyle işlerde çalışamam. Olmuyor. Masa başında işim olacak ve insanlarla iletişim kurmadan çalışabileceğim bir işte rahat çalışabilirim. İnsanlarla anlaşamam.

Bende Masa Başı Yapamıyorum Uyuya Kalıyorum Avukatlık Bürsunda Müşterinin Yanında Sandalyede Uyuya Kaldım :D.Masa Başı Çok Sıkıcı Oluyor. :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bende Masa Başı Yapamıyorum Uyuya Kalıyorum Avukatlık Bürsunda Müşterinin Yanında Sandalyede Uyuya Kaldım :D.Masa Başı Çok Sıkıcı Oluyor. :D
Ben de dediğim gibi insanlarla iletişimde olmayacağım masa başı bir işte rahat çalışabilirim.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler kısaca sessiz ve sakin olun hiçbir şeyden taviz vermeyin ve fazla da konuşmayın kısa ve öz konuşun sakin birisi olun sizi ezmezler ama kalkıp her yerde lak lak edersiniz veya şakalar falan uğraşıp bir şeyler yapmaya kalkarsınız ezilirsiniz haa unutma dan da her işe koşmayın diğerleri koşsun.

Oyunizm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler kısaca sessiz ve sakin olun hiçbir şeyden taviz vermeyin ve fazla da konuşmayın kısa ve öz konuşun sakin birisi olun sizi ezmezler ama kalkıp her yerde lak lak edersiniz veya şakalar falan uğraşıp bir şeyler yapmaya kalkarsınız ezilirsiniz haa unutma dan da her işe koşmayın diğerleri koşsun.
Katılıyorum Basit Kelimeler Kullanılmalı Mesela My name is Diyene kadar isminizi söyleyebilirsiniz.İngilizler bile kendi grammerlerini o kadar kullanmıyorlar.:)