"Liseye geçtim taktik verin"

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
çırovley amcanın dediği gibi hiçbir şeyi umursamayın "ayşe ne demiş" "ula efe nasıl sattı" vs vs umursamayın, her zaman havanızı atın. Biri size ooo ayfonu var zengin dediğinde "yok yav ben fakirim" vs vs demeyin. Siz demesseniz BAŞKASI der. Bilginize,.;:-_-

Benim ismime ithafen mi Efe dedi acaba...

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"ara sıra hocalara patronun kim olduğunu belirtin bu sizin popülerliğinizi artıracaktır" bunu yapacak arkadaş sene sonu olacaklara hazırlansın.

Son düzenleme:

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
beyler kızlara abanın pardon derslere sory*

Aklıma gelmişken kızlar hakkında da şunu söylemeden edemem;

Kıza sene başında bi kapat atıyorlar sene sonuna kadar boşa çıkmıyor o kız, yani kıza en başından yanaşmak lazım yoksa zor.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Ben de lise 2 ye geçtim hadi hayırlısı, bu sene arkadaş bulabilecek miyiz bakalım.

Son düzenleme:

Yechwon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aklıma gelmişken kızlar hakkında da şunu söylemeden edemem;

Kıza sene başında bi kapat atıyorlar sene sonuna kadar boşa çıkmıyor o kız, yani kıza en başından yanaşmak lazım yoksa zor.
valla kızlar senin pp deki gibiyse direk kapağı atarıks ama işte biliyorsun 2002 li leri .-.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açıkçası %90 ına katılmıyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya gidicen işte selamun aleyküm aleyküm selam konuşucan gülücen eğlencen ne kastınız bu kadar yok kantine gidin falan abartmaya gerek yok.

Won5

Patates Avcısı
En iyi cevaplar
0
bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı 12. siniftan abı alıorsun karıstırıosun kan bagi fln ıste gıdıosun okula tam 11 kere sacinla oynuyosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 tane arkadas buluosun senın yasinda olcak ondan sonra cool kırabılırsın 9. sinifda kardesım cok ıyı arkadas bulursun dedıklerımı yab