"Liseye geçtim taktik verin"

Yechwon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı 12. siniftan abı alıorsun karıstırıosun kan bagi fln ıste gıdıosun okula tam 11 kere sacinla oynuyosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 tane arkadas buluosun senın yasinda olcak ondan sonra cool kırabılırsın 9. sinifda kardesım cok ıyı arkadas bulursun dedıklerımı yab
+1 katılıyorum +9 cool olma item vs. hepsi güzel kullanılabilir

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arada bir hoca keklemek lazım olabilir diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videodan taktik alabilirsiniz.

Kasmayın rahat olun. Okulun ilk günü normal pazartesi işte..
Öyle çantayı tek omza alıp girmeye de kalkmayın. insan gibi çanta takın o ne ya tek omuzda..

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arada bir hoca keklemek lazım olabilir diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videodan taktik alabilirsiniz.

Kasmayın rahat olun. Okulun ilk günü normal pazartesi işte..
Öyle çantayı tek omza alıp girmeye de kalkmayın. insan gibi çanta takın o ne ya tek omuzda..

Hocam ben nabıyım tikim var 2 omzumda taşıyamıyorum. -_-

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocalarla aranı iyi tut, kendisi yardımcı olmasa bile psikolojisi yardımcı olacaktır. :p
Özel bir liseye gidiyorsan, hoca kızdığında; "Hocam okulun sahibinin tel nosunu biliyor musunuz?" diyebilirsin.

Yiğidin dostu olmaz reyiz :D herkesle arkadaş olmayınca tenefüste ne yapiyon sen?

Herkezle arkadaş olunca eline ne geçiyor, atıyorumki okulda 1000 küsuratlı kişi var ve hepsiyle arkadaşsın hepsi senin sırtından bıçaklasa sen ne yapacaksın ?

Ben de lise 2 ye geçtim hadi hayırlısı, bu sene arkadaş bulabilecek miyiz bakalım.

Arkadaş bulmak kolay fakat has arkadaş bulabilecekmisin o var :dost:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Meslek Liselilere küçük bi tavsiye;
Kendinizi ezdirmeyin,gerekiyosa dayak yiyin.Bidaha gelemezler.
Ha ben susacam,pusacam tamam abey dicem diyosanızda vaziyet şundan hallice olur;
Temel'in eski bir BMC kamyonu vardır.
Yolda giderken kırmızı ışık yanar ve frene basar.
Kamyon durmaz önünde giden son model BMW ye çarpar.
Temel hemen atlar şoföre yalvarır:
- Aman abi affet sen zengin adamsın seni etkilemez ama ben ömür boyu çalışsam ödeyemem.
Adam temele acır ve affeder.
Yollarına devam ederler. İleride yine kırmızı ışık yanar.
Temel kamyonu yine durduramaz BMW yi hurdaya çevirir.
Yine atlayıp yalvarmaya başlar
- Aman abi benim çocuklarım var affet. Zaten arabana çarpmıştım hasar biraz daha büyüdü sadece.
Adam:
- Tamam gözüme görünme, bas git. der. Yollarına devam ederler. Yine kırmızı ışık yanar.
Temel BMW ye yine gömer. Bu sefer kafasını camdan çıkarıp bağırır
- Benim abi devam et...

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ya kasmayın be.Yeni liseye geçenler şöyle rahatlayacaksanız şunu diyeyim size. Hastalıgım nedeni ile 2 sene ara verdim.1998 doğumluyum. Normalde bu sene üniversiteye gitmem lazımdı. Ama işte hayat.2000 li arkadaşlarımla okuyorum 11.sınıfım. Ve çok güzel dostluklar edindim. Korkmayın adam yemiyorlar. Siz kendinizi ezdirmeyin. Korkarsanız korkucak duruma düşersiniz. Benim avantantajım şu ben en büyüğüm okulda ama adam olana adam gibi muamele yaptım olmayana o muameleden gösterdim. Okullar bölgesinde herkeste tanıdığı için rahatım o yüzde . Karşımızdakiler insan öcü değil alışma süresi 1 hadi 2 hafta diyelim gerisi rahat

FreshOrange

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ara sıra hocalara patronun kim olduğunu belirtin bu sizin popülerliğinizi artıracaktır
ama hoca notları kıracak bunu yaptıktan sonra birden iyi öğrenci olun hocalar sizi daha fazla sevecektir

Ya kasmayın be.Yeni liseye geçenler şöyle rahatlayacaksanız şunu diyeyim size. Hastalıgım nedeni ile 2 sene ara verdim.1998 doğumluyum. Normalde bu sene üniversiteye gitmem lazımdı. Ama işte hayat.2000 li arkadaşlarımla okuyorum 11.sınıfım. Ve çok güzel dostluklar edindim. Korkmayın adam yemiyorlar. Siz kendinizi ezdirmeyin. Korkarsanız korkucak duruma düşersiniz. Benim avantantajım şu ben en büyüğüm okulda ama adam olana adam gibi muamele yaptım olmayana o muameleden gösterdim. Okullar bölgesinde herkeste tanıdığı için rahatım o yüzde . Karşımızdakiler insan öcü değil alışma süresi 1 hadi 2 hafta diyelim gerisi rahat
Çok doğru dedin birde lisede amaç şu değil "günah geçisi olıyım da daha havalı olayım" ki bu işe yarıyor ama bunu böle tüm sene devam ettirirlerse sınıfta kalırlar birde uyuz oldukları hoca yine gelirse (büyük ihtimal) yine kalırlar
alın size lisede en iyi taktik normal hayatınızda değilde bunu lisede uygulayın
- Okul kurallarına dikkat (fazlasıyla)
- Çok arkadaşlarla geyik muhabbetine filan girme ağır başlı ve sessiz ol
- Hocalarla aranı iyi tut derslerden çok :D
- Okuluda bu şekilde yatarak geç lise zor diye bir şey yok zaten performansların hepsini yapsan %100 geçiyorsun sınavlara bile çalışmana gerek yok lisede eğer hoca yüzünden değilse ve kaldıysanız bu bir nasıl diyim argo kullanmıyacam işte lisede kalmak neylik siz onu anladınız

Yechwon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
lo lise 8 saatti yarısını uyuyarak bitirdim .-.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şempaze gibi davranmayın lan baktım bikaç 9 parfiks drmirinin üstünde oturuyor. Adam gibi sınıfınızda durun. Meslek lisesi ise üst sınıflardan adam toplayın. Bide ders çalışın mekler ilkokul değil bura.

En iyisi cool takılın kimseyi umursamayın tony stark gibi egoist olun milletin ilgisini çeker :ci: birde önemli bir tavsiye sigara içenlerden kesinlikle uzak durun.
Var bizim sınıfta öyle bi "cool" adamın işi düşse erkeklerden yapacak adam yok. Hatta sevilmiyor. Cool olmayın gidin milletle tanışın.