Lösev'e Bağış [Anlatım & Bağış]

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Forumda birçok VİP Var Bu VİPlerin en ucuzu 2$ Bu VİP Alanlar VİP Almak Yerine Bu 2$ LÖSEV'e Bağışlasa Fena Mı Olur
Sizden Ricam Bu Yazıyı Okuyan 1 Kişiyi Etiketlesin

//Bu videoda nasıl Lösev'e bağış yapılcağını gösterdim ve bağış yaptım.
//Videoların Devamı İçin Abone Olmayı Unutmayın

@Neria @KRHN @RedFail @Jordyvoss @Mr_TeneKe @umut_ @GodofMilker @Chickenborg @ErenBeyazkurt @Kaan697 @GodofMilker @Sarper170 @RRayperZ @CoffeeBeat @Switcher @TrollMiav @I_LOVE_HARVEYS @Bartuzen @Helter @MhaWTHoR @JakSocket @DeathLightt @DeathLight @MrYaman @Hsbas @xUmutAuthors @UFKYN @InnocentBunny @Ercan @LımonBerk @Hsbas @tekno 51

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk kez böyle konu açan birini görüyorum.Duygulandım lan (bağış bölümü açılmalı böle konular açılmalı)

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIP alıp gereksiz bir egoyu tatmin etmek yerine buraya bağış yapmak kat kat daha iyi bence. Böyle duyarlı insanları görmek ne güzel...

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIP alıp gereksiz bir egoyu tatmin etmek yerine buraya bağış yapmak kat kat daha iyi bence. Böyle duyarlı insanları görmek ne güzel...
İlk kez böyle konu açan birini görüyorum.Duygulandım lan (bağış bölümü açılmalı böle konular açılmalı)
Güzel yorumlarınız için teşekkürler

Ayrıdan bağış link:
http://www.losev.org.tr/bagis/Losev_Paypal.aspx

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır sever seksi bir adam bir gün bir konu açmış ve...
Yönetmen:kes kes
Yönetmen:kayıt
Bir gün bir adam forumda bir konu açmış ve tüm forum buna şaşırmış böle iyi insanlar var mı demüş :(
Yönetmen:bravo bravo[DOUBLEPOST=1439979801,1439979749][/DOUBLEPOST]Direk paypaldan atsak olmuyomuydu üşendim bunu doldurmaya neyse doldurayım.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır sever seksi bir adam bir gün bir konu açmış ve...
Yönetmen:kes kes
Yönetmen:kayıt
Bir gün bir adam forumda bir konu açmış ve tüm forum buna şaşırmış böle iyi insanlar var mı demüş :(
Yönetmen:bravo bravo[DOUBLEPOST=1439979801,1439979749][/DOUBLEPOST]Direk paypaldan atsak olmuyomuydu üşendim bunu doldurmaya neyse doldurayım.
Hala gülüyorum :) gerçekten güzel bir şey olmuş

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Beğendim Fakat İnşallah Konu Kasmak İçin Açmamışsındır
Sence forumda 1 konum olsun diyemi böyle bir video çekip yaklaşık 150₺ bağışlayıp insanlık Yaptım

Hayır tatbikinde konu kasmak değil:) niyetim öyle olsa başka Şeylerle ilgili konu açardım

Bu arada yorumunun başı için teşekkürler

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke bağış yapabilseydim, fakat maalesef telefon hattım 1 ay kullanılmadığı için kapatıldı. Ve kredi kartı vb. bir şey de yok. En azından tanıdığım bir arkadaşımı etiketleyeyim... @FZYY