16 yaşındaysan buraya bir göz at
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
yaş sınırı farketmez tc derse annemin adına üye olurum[DOUBLEPOST=1439984138,1439984106][/DOUBLEPOST]zaten benim paypal akrtım var mastercard olarak geçiyor aynı işlevi görmüyormu tek farkı o visa[DOUBLEPOST=1439984168][/DOUBLEPOST]ama yarın sabah annem migrosa giderse giderim bende yükletirim bi 10tl16 yaşındaysan buraya bir göz at
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
lösevde sms ile bağış varyaş sınırı farketmez tc derse annemin adına üye olurum[DOUBLEPOST=1439984138,1439984106][/DOUBLEPOST]zaten benim paypal akrtım var mastercard olarak geçiyor aynı işlevi görmüyormu tek farkı o visa[DOUBLEPOST=1439984168][/DOUBLEPOST]ama yarın sabah annem migrosa giderse giderim bende yükletirim bi 10tl
ok bakarım birazdanlösevde sms ile bağış varLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hem Allah için verilen para hiçbir zaman kaybolmaz Allah sana daha fazlasını hem sevap hem de geri para olarak döndürür
bu anlamı çıkarmıyorum ama 1 aylık vip alman neyine yarayacak hiç değilse o gönderceğin 2$ belki bir çocuğun hayatının kurtulmasına destek vericekvip almanın nesi saçma?
Kullanırken eğlendiğin forumun ayakta durması için vip alıyorsun bu kadar basit
(löseve bağış yapmayın vip alın demiyorum bu cümleden bu anlamı çıkaran ağır sorunludur)
evet paypal ile bağış yapılıyorBen niye bu konuyu şimdi görüyorum(PayPal ile yapılabiliyorsa başlangıç için 20 tl bağışlarım Ekim'de)
Sen öyle düşünvip almak yerine bagis yapin pek dogru bir kelime olmamis bence icinden gelen durumu olan bagisini yapar ancak bu forumda birileri vip almazsa bu foruma emek veren para doken zamanini harcayan kuruculara kim destek cikacak ?
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi