ismetagaoglu
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Halihazırda bir authme skriptim var. Bahsettiğin "%,-=*)/" türü damgaları tanıyabiliyor. İstediğin zaman söyle özel mesaj yoluyla sunucu adresini vereyim.
Yapıldığını görünce hakaret edip kaçmak hmm......
Peki bekliyorum..
Bu kadar kanıt yeter sanırım....
Peki bekliyorum..
Tartışma istemiyorum deyip cevap hakkı doğurmak nasıl bir düşüncenin ürünüdür acaba? Sana açıkladım zaten sistemin hiçbir düzeltilmeyecek hatası yoktur. Sana amacının o bahsettiğin "isim bug'ı" olayını çözdüğümüzü göstermek olduğunu anlattım. "." isminin tab'da kalması da tick sorunu olduğunu söyledim tekrar dene dediğimde denemedin.Kodladıgınız sistem basta doğru çalısmamakla birlikte, sunucuya soktugum "." isminde kisi tab'ta kaldı, UUID desteği mevcut diyorsunuz ama olmadıgına eminim, victory sana gelince, kb mb karıstırmıs olabilirim, doğal bir durum, ama gelipte, sohbette kendini tatmin ederek bana ezici laflar edersen, bu senin seviyeni açıkça ortaya koyuyor, ek olarak skriptin ek pluginleride mevcuttu, kodları istedigimde victory mi ne, "verme sat" diyor?
Yahu ben sizin skript kodunuzamı kaldım?
Neyse, tartısma istemiyorum, devam ederse uyarı alacağımız kesin, iyi günler.
Böyle saçma cevaplar vererek haklı çıkamazsın. Tartışmayı bu kadar saçma bir şekilde farklı yönlere çekmek çok büyük bir yetenek.Özür dilerim, sonucta java ile kendi eklentini yazmaktansa, skript ile gerekli sistemi kurmak doğrudur, java kullanan birinin düsünce yapısı bozuktur üzgünüm.
Yazılamaz değil performansta sorun yaşanır demen lazım o zaman. Ki ben çok performans sorunu yaşanacağını sanmıyorum.Skript ile authme yazılamaz. Sebebi de felç eder sunucuyu. Bir süre sonra lag sorunu yapmaya başlar buglar ortaya çıkar falan filan
UUID Desteğinin KANITI:UUID desteği mevcut diyorsunuz ama olmadıgına eminim,
Birincisi sistem gayet düzgün çalışıyor, ikincisi tabda kalması ev sunucusu olmasından kaynaklı bir upload sorunu. Relog atınca gittiğini sen de gördün.Kodladıgınız sistem basta doğru çalısmamakla birlikte, sunucuya soktugum "." isminde kisi tab'ta kaldı,
Sen bana küfür ederken seviyeni zaten alçakça ortaya koydun, benim seviyem belli kim ne hak ederse ona o şekil, anladın?victory sana gelince, kb mb karıstırmıs olabilirim, doğal bir durum, ama gelipte, sohbette kendini tatmin ederek bana ezici laflar edersen, bu senin seviyeni açıkça ortaya koyuyor,
Ortada bir plugin olduğunda satışını normal karşılıyorsun, skript olunca anormal, ne iş? İkiside aynı işi görmüyor mu?ek olarak skriptin ek pluginleride mevcuttu, kodları istedigimde victory mi ne, "verme sat" diyor?
Yahu ben sizin skript kodunuzamı kaldım?
Neyse, tartısma istemiyorum, devam ederse uyarı alacağımız kesin, iyi günler.
Yarın okul var hala kavgamı ediyonuzSistem sorunsuz, doğru ve stabil bir şekilde çalısmıyor, yap sorunsuz authme, çıkar vur masaya, öyle konus.Ve şu değersizlestin gözümde felan nedir ya? Söyle konusma benimle banane yahu senin gözünde ne olduğumdan.
Sen alfanumeric karakterler dışında girilmesini engellemesini istedin ve skript ile yapamayacağını iddia ettin. İsmet de skript ile bunu yapabildi. Kısacası düzgün çalışıyor.Sistem sorunsuz, doğru ve stabil bir şekilde çalısmıyor, yap sorunsuz authme, çıkar vur masaya, öyle konus.Ve şu değersizlestin gözümde felan nedir ya? Söyle konusma benimle banane yahu senin gözünde ne olduğumdan.
Sen hasta mısın birader senden kaynaklı o sorun diyoruz. Lagdan öyle gözüküyordu çıktın girdin düzeldi neyin derdindesin? Ne kadar rezil birisin utanmadan hala cevap veriyorsun.Hatamı kabul etmiyorum, dediğim seyi yapamadınız, tab'ta "." isminde kullanıcı hala duruyodu, hem sen bana burdan laf yetistirecegine git yürüyen uçak falan yapta ülkeye bi faydan dokunsun..
Lafı nerden anladın? Adını boşluk falan yapamıyor öyle bir sorun yok. Alfabedeki karakterler ve rakamlar dışında nickle girilmiyor.Çok fena bir açık var vallahi, ben adımı boşluk yapıp sunucuya girsem Kick bile atamazsınız![]()
Herhalde AuthMe'yi açıp hiç incelemediniz, ben size söyleyeyim belki başınıza gelmiştir gelmemiştir benim başıma geldi. Sunucuma özel harflerle giriş yapan bir arkadaş vardı fakat sunucuda adamın adı " " idi. Tabi kullandığımız AuthMe bunun aynı Skript'iydi, neyse efenim daha sonra adam spam yaptı biz sadece izledik yanına bile ışınlanamadık. AuthMe özel karakterli isimlerin, 3 harf 14 harf (Bundan pek emin değilim) harf arasında ada sahip olmayan oyuncuları sunucuya almıyor. Bu Skript'in en büyük açığı bu işte.Sen hasta mısın birader senden kaynaklı o sorun diyoruz. Lagdan öyle gözüküyordu çıktın girdin düzeldi neyin derdindesin? Ne kadar rezil birisin utanmadan hala cevap veriyorsun.
Lafı nerden anladın? Adını boşluk falan yapamıyor öyle bir sorun yok. Alfabedeki karakterler ve rakamlar dışında nickle girilmiyor.
O elemanın açık dediği şey /kayıt 1234 yaparken onay istememesiydi. Şöyle olmasını istiyor /kayıt 1234 1234
Bizim yaptığımız /kayıt 1234
Böyle yapınca şifreye boşluk da eklenebiliyor. İkinci bir değişken atamayınca yani
Kaldı ki onu eklemek de hiç zor değil.
Herhalde konudaki mesajları hiç incelemedin. Skriptte böyle bir sorun yok. Hepsini engelledik. İnanmayan sunucuya gelir bakar. ByMN1 geldi gördü itiraf edemedi küfür edip çıktı. Skriptte nelerin yapılıp nelerin yapılamayacağını biliyorum ve AuthMe plugini yapılamayacaklar listeme girmiyor.Herhalde AuthMe'yi açıp hiç incelemediniz, ben size söyleyeyim belki başınıza gelmiştir gelmemiştir benim başıma geldi. Sunucuma özel harflerle giriş yapan bir arkadaş vardı fakat sunucuda adamın adı " " idi. Tabi kullandığımız AuthMe bunun aynı Skript'iydi, neyse efenim daha sonra adam spam yaptı biz sadece izledik yanına bile ışınlanamadık. AuthMe özel karakterli isimlerin, 3 harf 14 harf (Bundan pek emin değilim) harf arasında ada sahip olmayan oyuncuları sunucuya almıyor. Bu Skript'in en büyük açığı bu işte.
Sen sunucu hakkında yalan yere konuştukça benim de cevap verme hakkım doğar. Hala anlamamış olmana hiç şaşırmadım. Relog atınca gittiğini sen de gördün istediğin kadar yalan söyle, bir yalanı ne kadar çok söylersen söyle, o hala yalandır. Yalan söyleyerek gerçekleri değiştiremezsin.Sunucuya "." isimli oyuncu girdi, kicklese bile tabta kaldı, adam hala lag falan diyo engelledik diyo..
Neyse ya isin gücün yokmu cevap yazma bi