LOGIN! [hata olabilir %25] LOGI(N)P

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
...

Peki bekliyorum..
Yapıldığını görünce hakaret edip kaçmak hmm... :D
Kısacası bırak javayı ne skriptten ne de bilgisayarın bsinden gram anlamadığını kanıtlamış oldun =)
1600 mb ile 1600 kb arasındaki farkı bilmeyen, "skript 1600kb kullanıyo gerzek misin" diyen biri sadece ve ancak bilgisayardan anlamayan yaşlı teyzeleri inandırabilir.

ismetagaoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kodladıgınız sistem basta doğru çalısmamakla birlikte, sunucuya soktugum "." isminde kisi tab'ta kaldı, UUID desteği mevcut diyorsunuz ama olmadıgına eminim, victory sana gelince, kb mb karıstırmıs olabilirim, doğal bir durum, ama gelipte, sohbette kendini tatmin ederek bana ezici laflar edersen, bu senin seviyeni açıkça ortaya koyuyor, ek olarak skriptin ek pluginleride mevcuttu, kodları istedigimde victory mi ne, "verme sat" diyor?
Yahu ben sizin skript kodunuzamı kaldım?
Neyse, tartısma istemiyorum, devam ederse uyarı alacağımız kesin, iyi günler.
Tartışma istemiyorum deyip cevap hakkı doğurmak nasıl bir düşüncenin ürünüdür acaba? Sana açıkladım zaten sistemin hiçbir düzeltilmeyecek hatası yoktur. Sana amacının o bahsettiğin "isim bug'ı" olayını çözdüğümüzü göstermek olduğunu anlattım. "." isminin tab'da kalması da tick sorunu olduğunu söyledim tekrar dene dediğimde denemedin.
UUID desteği addonlarla mümkündür.
KB Mb karıştırma olayında 1.6 gb skript yazdığını söyledin bize bizde güldük. Sonra gülmemize karşılık "kb diyorum gerzeq..!!!" gibi bir yanıt verdin. Ezici lafı biz mi kullanmış olduk?
Kodumuza kaldığını da söylemedik. İstediğimize veririz istemiyorsak vermeyiz bu sana mı kaldı?.
Addonlara gelince. Bukkit için kullanılan bukkitten bağımsız geliştiriciler API yazmıyor mu? Addon kullanmanın nesi yanlış. Skriptte böyle bir geliştirme yolu var ve biz bunu kullanmayalım mı? Nasıl bir düşünce yapısına sahipsin be.
Yanlışını görüyorsun. Sırf özür dilememek için böyle 40 takla birden atmana gerek yok. Özür dilemek seni düşürmez merak etme. İstemiyorum da bundan sonra, çünkü değerin yok gözümde.
(Tartışırken de gerzekler deyip uzaman da ayrı mesele tabii.)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Skript ile authme yazılamaz. Sebebi de felç eder sunucuyu. Bir süre sonra lag sorunu yapmaya başlar buglar ortaya çıkar falan filan

ismetagaoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Özür dilerim, sonucta java ile kendi eklentini yazmaktansa, skript ile gerekli sistemi kurmak doğrudur, java kullanan birinin düsünce yapısı bozuktur üzgünüm.
Böyle saçma cevaplar vererek haklı çıkamazsın. Tartışmayı bu kadar saçma bir şekilde farklı yönlere çekmek çok büyük bir yetenek.
Asla söylemediğim şeylerle beni yargılayamazsın. Ben skriptin javadan üstün olduğunu söylemedim. Basit olduğunu kullanışlı olduğunu söyledim. Gerek debug süreci gerek deneme süreci gerekse sözdizimi olsun javadan daha iyi. Tabii ki de javada yapabildiğin her şeyi yapamazsın. Ama addonlarla yapabileceğin şeyleri arttırırsın.

120 kişilik sunucuda sıfırdan kodlanmış hg skripti ile yakaladığımız performansı biz biliyoruz. Önemli olan kullandığın malzeme değil işçiliktir.

Java kullandığını da sanmıyorum oradan buradan kopyalayıp yapıştırıyorsun gibi geldi bana. Hadi rastgele :).
Skript ile authme yazılamaz. Sebebi de felç eder sunucuyu. Bir süre sonra lag sorunu yapmaya başlar buglar ortaya çıkar falan filan
Yazılamaz değil performansta sorun yaşanır demen lazım o zaman. Ki ben çok performans sorunu yaşanacağını sanmıyorum.
Kolay bir şey kullanılmasına neden bu kadar karşısınız? İlla zor yoldan mı ilerlenmeli? Bırakın isteyen istediğini yazsın. Performans sorunu yaşıyorsa kendisi karar verir zaten Java mı Skript mi kullanacağına.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
UUID desteği mevcut diyorsunuz ama olmadıgına eminim,
UUID Desteğinin KANITI:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kodladıgınız sistem basta doğru çalısmamakla birlikte, sunucuya soktugum "." isminde kisi tab'ta kaldı,
Birincisi sistem gayet düzgün çalışıyor, ikincisi tabda kalması ev sunucusu olmasından kaynaklı bir upload sorunu. Relog atınca gittiğini sen de gördün.
victory sana gelince, kb mb karıstırmıs olabilirim, doğal bir durum, ama gelipte, sohbette kendini tatmin ederek bana ezici laflar edersen, bu senin seviyeni açıkça ortaya koyuyor,
Sen bana küfür ederken seviyeni zaten alçakça ortaya koydun, benim seviyem belli kim ne hak ederse ona o şekil, anladın?
ek olarak skriptin ek pluginleride mevcuttu, kodları istedigimde victory mi ne, "verme sat" diyor?
Yahu ben sizin skript kodunuzamı kaldım?
Neyse, tartısma istemiyorum, devam ederse uyarı alacağımız kesin, iyi günler.
Ortada bir plugin olduğunda satışını normal karşılıyorsun, skript olunca anormal, ne iş? İkiside aynı işi görmüyor mu?
Sen hakkımda bir şey yazarsan, benim de cevap verme ve kendimi savunma hakkım doğar, bunu unutma.

ismetagaoglu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sisteme laf atacak kadar yüzsüzleşme bence. İyice değersizleştin gözümde.
Söz hakkın olmasına rağmen cevap da vermiyorsun. Bundan böyle cevap yazmıyorum. Rastgele.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Sistem sorunsuz, doğru ve stabil bir şekilde çalısmıyor, yap sorunsuz authme, çıkar vur masaya, öyle konus.Ve şu değersizlestin gözümde felan nedir ya? Söyle konusma benimle banane yahu senin gözünde ne olduğumdan.
Yarın okul var hala kavgamı ediyonuz -_-

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistem sorunsuz, doğru ve stabil bir şekilde çalısmıyor, yap sorunsuz authme, çıkar vur masaya, öyle konus.Ve şu değersizlestin gözümde felan nedir ya? Söyle konusma benimle banane yahu senin gözünde ne olduğumdan.
Sen alfanumeric karakterler dışında girilmesini engellemesini istedin ve skript ile yapamayacağını iddia ettin. İsmet de skript ile bunu yapabildi. Kısacası düzgün çalışıyor.
Baktın çalışıyor, ne skriptten ne javadan anlamadığını itiraf etmek yerine bize hakaret ettin ve daha açık olmayan, kodlaması devam eden sunucuda sorun aramaya başladın.
Kayıt esnasında şifrede boşluk bırakılması seni ilgilendirmez. Kaldı ki o sorunu da engelledi ismet gece. Senin işin alfanumeric karakterlerin dışında karakter içeren isimlerle girilmesini engellemeyi kontrol etmekti, kontrol ettin ve çalıştığını gördün. Mırın kırın edeceğine bu konuda hatalı olduğunu kabul et ve bu tartışmaya artık son ver.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Çok fena bir açık var vallahi, ben adımı boşluk yapıp sunucuya girsem Kick bile atamazsınız :(

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatamı kabul etmiyorum, dediğim seyi yapamadınız, tab'ta "." isminde kullanıcı hala duruyodu, hem sen bana burdan laf yetistirecegine git yürüyen uçak falan yapta ülkeye bi faydan dokunsun..
Sen hasta mısın birader senden kaynaklı o sorun diyoruz. Lagdan öyle gözüküyordu çıktın girdin düzeldi neyin derdindesin? Ne kadar rezil birisin utanmadan hala cevap veriyorsun.
Çok fena bir açık var vallahi, ben adımı boşluk yapıp sunucuya girsem Kick bile atamazsınız :(
Lafı nerden anladın? Adını boşluk falan yapamıyor öyle bir sorun yok. Alfabedeki karakterler ve rakamlar dışında nickle girilmiyor.
O elemanın açık dediği şey /kayıt 1234 yaparken onay istememesiydi. Şöyle olmasını istiyor /kayıt 1234 1234
Bizim yaptığımız /kayıt 1234
Böyle yapınca şifreye boşluk da eklenebiliyor. İkinci bir değişken atamayınca yani :)
Kaldı ki onu eklemek de hiç zor değil.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sen hasta mısın birader senden kaynaklı o sorun diyoruz. Lagdan öyle gözüküyordu çıktın girdin düzeldi neyin derdindesin? Ne kadar rezil birisin utanmadan hala cevap veriyorsun.

Lafı nerden anladın? Adını boşluk falan yapamıyor öyle bir sorun yok. Alfabedeki karakterler ve rakamlar dışında nickle girilmiyor.
O elemanın açık dediği şey /kayıt 1234 yaparken onay istememesiydi. Şöyle olmasını istiyor /kayıt 1234 1234
Bizim yaptığımız /kayıt 1234
Böyle yapınca şifreye boşluk da eklenebiliyor. İkinci bir değişken atamayınca yani :)
Kaldı ki onu eklemek de hiç zor değil.
Herhalde AuthMe'yi açıp hiç incelemediniz, ben size söyleyeyim belki başınıza gelmiştir gelmemiştir benim başıma geldi. Sunucuma özel harflerle giriş yapan bir arkadaş vardı fakat sunucuda adamın adı " " idi. Tabi kullandığımız AuthMe bunun aynı Skript'iydi, neyse efenim daha sonra adam spam yaptı biz sadece izledik yanına bile ışınlanamadık. AuthMe özel karakterli isimlerin, 3 harf 14 harf (Bundan pek emin değilim) harf arasında ada sahip olmayan oyuncuları sunucuya almıyor. Bu Skript'in en büyük açığı bu işte.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhalde AuthMe'yi açıp hiç incelemediniz, ben size söyleyeyim belki başınıza gelmiştir gelmemiştir benim başıma geldi. Sunucuma özel harflerle giriş yapan bir arkadaş vardı fakat sunucuda adamın adı " " idi. Tabi kullandığımız AuthMe bunun aynı Skript'iydi, neyse efenim daha sonra adam spam yaptı biz sadece izledik yanına bile ışınlanamadık. AuthMe özel karakterli isimlerin, 3 harf 14 harf (Bundan pek emin değilim) harf arasında ada sahip olmayan oyuncuları sunucuya almıyor. Bu Skript'in en büyük açığı bu işte.
Herhalde konudaki mesajları hiç incelemedin. Skriptte böyle bir sorun yok. Hepsini engelledik. İnanmayan sunucuya gelir bakar. ByMN1 geldi gördü itiraf edemedi küfür edip çıktı. Skriptte nelerin yapılıp nelerin yapılamayacağını biliyorum ve AuthMe plugini yapılamayacaklar listeme girmiyor.
Sunucuya "." isimli oyuncu girdi, kicklese bile tabta kaldı, adam hala lag falan diyo engelledik diyo..
Neyse ya isin gücün yokmu cevap yazma bi
Sen sunucu hakkında yalan yere konuştukça benim de cevap verme hakkım doğar. Hala anlamamış olmana hiç şaşırmadım. Relog atınca gittiğini sen de gördün istediğin kadar yalan söyle, bir yalanı ne kadar çok söylersen söyle, o hala yalandır. Yalan söyleyerek gerçekleri değiştiremezsin.