LOGIN! [hata olabilir %25] LOGI(N)P

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Herhalde konudaki mesajları hiç incelemedin. Skriptte böyle bir sorun yok. Hepsini engelledik. İnanmayan sunucuya gelir bakar. ByMN1 geldi gördü itiraf edemedi küfür edip çıktı. Skriptte nelerin yapılıp nelerin yapılamayacağını biliyorum ve AuthMe plugini yapılamayacaklar listeme girmiyor.

Sen sunucu hakkında yalan yere konuştukça benim de cevap verme hakkım doğar. Hala anlamamış olmana hiç şaşırmadım. Relog atınca gittiğini sen de gördün istediğin kadar yalan söyle, bir yalanı ne kadar çok söylersen söyle, o hala yalandır. Yalan söyleyerek gerçekleri değiştiremezsin.
Ben senin mesajına yorum yaptığımı hatırlamıyorum, sen fazla alıngansın herhalde. Üstelik genel olarak Skript hakkında bir şeyde söylemedim, konuşmadan önce dinlemeyi öğrenmek cidden çok önemli.

Son düzenleme:

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben senin mesajına yorum yaptığımı hatırlamıyorum, sen fazla alıngansın herhalde. Üstelik genel olarak Skript hakkında bir şeyde söylemedim, konuşmadan önce dinlemeyi öğrenmek cidden çok önemli.
1-İki mesaj üste bak.
2-İki mesaj üste baktıktan sonra skript hakkında yazdığın şeyi tekrar oku.
Küfür dedigide "gerzek".Hak ettin dedim.Senin gibi cahil insanları pek sevmem çünkü, ne bileyim insanlığın ilk sürümü gibisin, lütfen dalasa girme hic, seninle urasamıcam(yani alıntı yapma devam et).
Tüh ya. Ben de ByMN1 beni sevsin diye ölüp ölüp diriliyorum burada :) Cahil diyorsun da ne skriptten ne javadan anlamadığın halde boş boş konuşup duruyorsun. Üstelik ikisinden de anlayan birine cahil diyorsun. Ben cahilsem sen ne oluyorsun bu arada? Bilmiyorsan konuşma bu kadar basit, kendin yapamadığın için kıskançlıktan sinir krizi geçirip küfür ettin daha ne konuşayım ki seninle? Bari cevap yazma da adam sansınlar.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java'dan anlayan birinin skript kullanmayacağına %99 eminim..Çelişkiye bak.
Dostum ben Bilgisayar Programcılığı okuyorum ve Java'dan vizem 110 Finalim 95.
Yeri gelir skript kullanırım yeri gelir java kullanırım. İki satırlık kod için gidip plugin yazacak kadar boş insan değilim. Ha, sen olabilirsin o ayrı mesele.
Buyur canım bu da dönem sonu ortalamam, 4 üzerinden 4 :)

Birşeyden anlayıp da konuşsan tamam ama sen tamamen boş konuşuyorsun.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunları bana, sunucuda incelemek için çalısmayan skript authme kodlarını istedigimde "verme, sat" diyen adammı.. afedersin insan mı söylüyor?
Madem java biliyon, şurda bikaç açık kaynak kodlu sey yazda inanak? İnandırmanı istiyorum çünkü o kapasiteyi sende göremedim evlat.
Evlat mı? Seviyesizliğin dibine vurdun. Kendinden büyük birine evlat he?. Daha önce sunucuda !'+%& karakterleri engelleyemezsin dedin. Engelledik ve şimdi kabullenemiyorsun. Seni inandırmak için niye daha fazla çaba harcıyım ki üstelik bu kadar seviyesiz birini?
Ayrıca javadan gram anlamıyorsun dönüşlü dönüşsüz metod nedir nerede kullanılır desem cevap veremeyecek kadar bilgisizsin. Buraya java kodları yazsam zaten bir şey anlamayacaksın :)
3 boyutlu dizi oluştur desem oluşturamayacaksın bırak 3 boyutluyu sıralı dizi bile oluşturabileceğinden şüpheliyim. Sen kopyala yapıştır yaparken biz o kopyaladığın şeyleri yazıyorduk bence kendini daha fazla rezil etme.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
1-İki mesaj üste bak.
2-İki mesaj üste baktıktan sonra skript hakkında yazdığın şeyi tekrar oku.

Tüh ya. Ben de ByMN1 beni sevsin diye ölüp ölüp diriliyorum burada :) Cahil diyorsun da ne skriptten ne javadan anlamadığın halde boş boş konuşup duruyorsun. Üstelik ikisinden de anlayan birine cahil diyorsun. Ben cahilsem sen ne oluyorsun bu arada? Bilmiyorsan konuşma bu kadar basit, kendin yapamadığın için kıskançlıktan sinir krizi geçirip küfür ettin daha ne konuşayım ki seninle? Bari cevap yazma da adam sansınlar.
Benim konuyu açan arkadaşa attığım ilk mesaj;
Çok fena bir açık var vallahi, ben adımı boşluk yapıp sunucuya girsem Kick bile atamazsınız :(
Farkettiysen hiçbir şeyi alıntılamadım, sen gittin sana yazdım sandın ve saçma sapan şeyler dedin. Neyse efenim iki mesaj üstüne bakalım dediğiniz gibi;
Herhalde AuthMe'yi açıp hiç incelemediniz, ben size söyleyeyim belki başınıza gelmiştir gelmemiştir benim başıma geldi. Sunucuma özel harflerle giriş yapan bir arkadaş vardı fakat sunucuda adamın adı " " idi. Tabi kullandığımız AuthMe bunun aynı Skript'iydi, neyse efenim daha sonra adam spam yaptı biz sadece izledik yanına bile ışınlanamadık. AuthMe özel karakterli isimlerin, 3 harf 14 harf (Bundan pek emin değilim) harf arasında ada sahip olmayan oyuncuları sunucuya almıyor. Bu Skript'in en büyük açığı bu işte.
2 defa Skript kelimesini kullanmışım ve ikisinde de fark edersen tırnak işareti var ve bu işaretler Türkçe bilen birinin anlayacağı şekilde genellemeyi önlüyor, sen gene anlamazsın diye "Bu" diyede belirttim Bu, Skript'in en büyük açığı yazsaydım haklı olacaktın ki ben senin mesajına yorum yapmadım. Evet okudum efenim, var mı başka bir diyeceğiniz? Dediğim gibi yazmadan önce okumayı öğren.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim konuyu açan arkadaşa attığım ilk mesaj;

Farkettiysen hiçbir şeyi alıntılamadım, sen gittin sana yazdım sandın ve saçma sapan şeyler dedin. Neyse efenim iki mesaj üstüne bakalım dediğiniz gibi;

2 defa Skript kelimesini kullanmışım ve ikisinde de fark edersen tırnak işareti var ve bu işaretler Türkçe bilen birinin anlayacağı şekilde genellemeyi önlüyor, sen gene anlamazsın diye "Bu" diyede belirttim Bu, Skript'in en büyük açığı yazsaydım haklı olacaktın ki ben senin mesajına yorum yapmadım. Evet okudum efenim, var mı başka bir diyeceğiniz? Dediğim gibi yazmadan önce okumayı öğren.
Biz boşluk muhabbeti yaparken söylemen de ilginç bir zamanlama olmuş o zaman :) Kusura bakma, affedersin :) (Bak ByMN1 özür diledim ve hala yaşıyorum.)
Boş insana ne desen boş derlerya öyle bi durumdayım hadi uza..
Uzaa ne demek? Neyin kafasını yaşıyorsun dostum sen? Kendinden büyük birine klavye ile atarlanıyorsun bari sus delikanlı ol. Cahil olmana kızmıyorum, orada sorun yok. Ama saygısızlık yapma. Adam akıllı düzgün tartış ya da hiç cevap verme... Neyse beyler. İnanmayan sunucu ip'sini öm ile benden isteyebilir. Girip test edebilir. İyi günler.

Ha bu arada, forumda ByMN1 gibi aslında hiçbir şey bilmeden, birşeyler biliyormuş gibi davranan çok kişi var. Bunlar forumda saygı elde etmeye çalışan ilgi arsızı çocuklar, gerçek hayatta saygı görmedikleri için sanal ortamlarda kurdukları yalan hayatlarında saygıyı yaşamaya çalışıyorlar. Hoşlarına gitsin veya gitmesin bunların yanlışlarını herkesin gözü önüne sereceğiz. ByMN1 sadece örnek olsun. SS'ler bende mevcut değil diğer arkadaş aldıysa onu da göndereceğim.
Bu /%+ karakter konusuna gelince, akşam bir video çekip buraya atacağım.
Tekrar iyi günler, iyi oyunlar dilerim.