Logitech g300 nasıl?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar mouse'ımun scroll tuşu bazen ters falan çalışıyodu, içini açıp temizliycektik fakat, baktım mouse elimde de rahat değil, yeni bir mouse alayım dedim. İlk olarak Everest SGM-X7 düşündüm fakat sonra bunu buldum. Logitech G300 bütçem maksimum 65-70 TL buysa 60TL zaten. Logitech olunca pek bir kuşku kalmıyor zaten fakat yine de sormak istedim. Yarın alacağım mouse'u, gece 1.30 - 2'ye kadar açık olurum, önerilerinizi beklerim. O saatten sonra geç olur zaten cevap yazmayın sonra.
Bir de elim biraz büyük acaba bu mouse çok mu küçük?
Teşekkürler.

Son düzenleme:

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
G300s'im var, yaklasik 4-5 ay sonra cift tiklama sorunu ortaya cikti. Nagalarda da ayni sorun varmis.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 3 aydır kullanıyorum sorun yok D&R'dan alabilirsin.
Aradım sanırım varmış da, makrosu var mı? Yani hile anlamında değil. Photshop'ta falan Ctrl+Alt+Z tuşlarına basmak zor oluyo da o tarz bi makrosu var mı acaba? Bi yerde var diyo bi yerde yok diyo onun için sordum.[DOUBLEPOST=1437422715,1437422519][/DOUBLEPOST]Edit: Baktım Razer'a 300TL veremem mümkün değil.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
G300s'im var, yaklasik 4-5 ay sonra cift tiklama sorunu ortaya cikti. Nagalarda da ayni sorun varmis.
Bendede Aynı Sorun Var Alalı 4-5 Gibi Zaman Oldu G103 Ve G300S Almıştım 2 Haftadır Çift Tıklama Sorunu Var Çok Fazla Sinirimi Bozmaya Başladı
Eski Kullandığım Casper Mausede Yaklaşık 3 Yık Sonra Bu Sorun Olmuştu 10TL Lik Mause Altı Üstü Bir Sorun Yaşamamıştım Ama Böyle Kaliteli Bir Üründe Sorun Kafamı Bozdu İyice Araştırdım Baya Bir Çözümü Falan Yok Herhalde
Eğer Her Mause Böyle Yapıyorsa Almaya Gerek Yok Sadece Makrosu İçin Ha Ele Oturuşu Falan Gayet Güzel Ama 3-5 Ay Ömrü Varsa Para Israfı Gibi

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Bendede Aynı Sorun Var Alalı 4-5 Gibi Zaman Oldu G103 Ve G300S Almıştım 2 Haftadır Çift Tıklama Sorunu Var Çok Fazla Sinirimi Bozmaya Başladı
Eski Kullandığım Casper Mausede Yaklaşık 3 Yık Sonra Bu Sorun Olmuştu 10TL Lik Mause Altı Üstü Bir Sorun Yaşamamıştım Ama Böyle Kaliteli Bir Üründe Sorun Kafamı Bozdu İyice Araştırdım Baya Bir Çözümü Falan Yok Herhalde
Eğer Her Mause Böyle Yapıyorsa Almaya Gerek Yok Sadece Makrosu İçin Ha Ele Oturuşu Falan Gayet Güzel Ama 3-5 Ay Ömrü Varsa Para Israfı Gibi
Aynen oyle. Bilgisayarla beraber gelen HP mouse um bile 3-4 sene dayandi bu 4 ayda yikildi. Dosya cekip birakirken iskence gibi. CS:GO da satin alirken bi roundda 2 defa yanlislikla AUG aldim.. Galiba donanimsal bir sorun, yazilimsal oldugunu pek sanmiyorum.[DOUBLEPOST=1437424076,1437423961][/DOUBLEPOST]
Ben 3 aydır kullanıyorum sorun yok D&R'dan alabilirsin.
Sende sorun cikmadigi baska birinde cikmayacagi anlamina gelmez.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için teşekkürler, araştırmaya devam ediyorum, çift tıklama sorunu derken? Yani basılı tutarken basılı tutmak yerine iki kere mi tıklıyor? İyimiş minecraft'ta basılı tutarım o iki tane geçirir herife :D

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Bi tane sol klik yapiyorsun, mouse da sana bir sol klik hediye ediyor.
Ne alakası var yeni alınan mouse dan çift tıklama hatası almak imkansız denicek kadar azdır.Ancak eğer öyle bir şey mümkün olursa bile teknik serviste hallederler kolayca.Garantisi içindedir.Bilmeden konuşmayalım..

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Ne alakası var yeni alınan mouse dan çift tıklama hatası almak imkansız denicek kadar azdır.Ancak eğer öyle bir şey mümkün olursa bile teknik serviste hallederler kolayca.Garantisi içindedir.Bilmeden konuşmayalım..
Ha o kadar parayi verip sadece 1-2 ay kullanirim diyorsun. 300 TLye aldigim mouse un ben hic sorun cikarmamasini isterim.

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Ha o kadar parayi verip sadece 1-2 ay kullanirim diyorsun. 300 TLye aldigim mouse un ben hic sorun cikarmamasini isterim.
Nerenden anlıyosun dediklerimi sen haha :D 1-2 ay degil kardesim şu an için sorun çıkarmayan mouse nin ilerde çıkarması üretici hatası değildir.Boş konuşma ....Garanti süresi diye bir şey de var :D

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Araştırdım, bu soruna pek rastlanmamış açıkçası, hor kullanacak biri olmadığımdan başıma geleceğini sanmıyorum. Ki zaten böyle bir sorunda logitech servisi bunu alıp yeni bir mouse veriyormuş.

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Bir mouse a zaten neden 300TL verildiğinin hakkını veriyor 12 macroyla: D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Aynen oyle. Bilgisayarla beraber gelen HP mouse um bile 3-4 sene dayandi bu 4 ayda yikildi. Dosya cekip birakirken iskence gibi. CS:GO da satin alirken bi roundda 2 defa yanlislikla AUG aldim.. Galiba donanimsal bir sorun, yazilimsal oldugunu pek sanmiyorum.[DOUBLEPOST=1437424076,1437423961][/DOUBLEPOST]
Sende sorun cikmadigi baska birinde cikmayacagi anlamina gelmez.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Özellikle Fps Oyunlarında Mermisi Sınırlı Örn Tek Atan Snıper Silahlarda Çift Tıklaması Oyun Bakından Sorun Oluyor
Ama Genel SOrunlara Bakarsan Oyun İçi İtem Taşına Masa Üstü Dosya Taşıma Youtube Gibi Yerlerde Video Durdurayım Diye Tıklayınca Çift Diye Ekrnaı Büyütüp Oynatma Falan Çok Fazla Sorun Oluyor Hadi Bir Yere Kadar Tahammül Ediyorsunda Git Gide Çekilmez Hale Gelmeye Başladı Garantiye Versen En Az 2-3 Hafta Sürecek O Süre İçersinde Tekrar Bir Muse Masrafın Olacak

Videolarda Gördüğüm İçini Açıp Temizleme Yolunu Deneyecektim Tabi Gözüm Yemedi Biraz Elimdeki Tek Mausedende Olmayayım Dedim Eğer Çözüm Denediysen Neleri Denedin Yazarmısın :S

Araştırdım, bu soruna pek rastlanmamış açıkçası, hor kullanacak biri olmadığımdan başıma geleceğini sanmıyorum. Ki zaten böyle bir sorunda logitech servisi bunu alıp yeni bir mouse veriyormuş.
Okul Zamanında Almıştım Öğlenci Olduğumdan Sabahları Pc Ye Geçmiyordum Geceleride 8 Gibi Geldiğimden Yemekye Falan 9 Da PC Ye Geçip 11 Civarı Oynuyordum Günde 2 Saat Oynama Hafta Sonlarıda Sadece Pazar Günleri 6-7 Saat Kadar Oynamak İle Ve Oyun Bağımlısı Biri Değilim Sadece Minecraft Oynuyorum Neredeyse İnternette Dolaşmak Hariç Bir İş Yapmıyorum Okulların Kapnmasından Yaklaşık 3-4 Gün Sonra Bu Sorun Başladı O Kadar Hor Kullandığım Söylenemez Hatta Aldığım Ekipmanların Makrolarını Multimedya Olarak Kullanıyordum Ses Açma Kapatma Kısma Oynatıp Duraklatma İnternet Açma Falan

Google Amcada Aratırsanız " Mause Double Click Problem " Binlerce Konu Bulursunuz
Bir Kere Bastığınızda 2 Kere Ard Arda Basıyor Ve imkansız Denilecek Kadar Az Olsaydı Toplasan 50 Kişi Olan Forumda Bulamazdık Başka Bu Problemi Yaşayan