Logitech g300 nasıl?

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Özellikle Fps Oyunlarında Mermisi Sınırlı Örn Tek Atan Snıper Silahlarda Çift Tıklaması Oyun Bakından Sorun Oluyor
Ama Genel SOrunlara Bakarsan Oyun İçi İtem Taşına Masa Üstü Dosya Taşıma Youtube Gibi Yerlerde Video Durdurayım Diye Tıklayınca Çift Diye Ekrnaı Büyütüp Oynatma Falan Çok Fazla Sorun Oluyor Hadi Bir Yere Kadar Tahammül Ediyorsunda Git Gide Çekilmez Hale Gelmeye Başladı Garantiye Versen En Az 2-3 Hafta Sürecek O Süre İçersinde Tekrar Bir Muse Masrafın Olacak

Videolarda Gördüğüm İçini Açıp Temizleme Yolunu Deneyecektim Tabi Gözüm Yemedi Biraz Elimdeki Tek Mausedende Olmayayım Dedim Eğer Çözüm Denediysen Neleri Denedin Yazarmısın :S

Okul Zamanında Almıştım Öğlenci Olduğumdan Sabahları Pc Ye Geçmiyordum Geceleride 8 Gibi Geldiğimden Yemekye Falan 9 Da PC Ye Geçip 11 Civarı Oynuyordum Günde 2 Saat Oynama Hafta Sonlarıda Sadece Pazar Günleri 6-7 Saat Kadar Oynamak İle Ve Oyun Bağımlısı Biri Değilim Sadece Minecraft Oynuyorum Neredeyse İnternette Dolaşmak Hariç Bir İş Yapmıyorum Okulların Kapnmasından Yaklaşık 3-4 Gün Sonra Bu Sorun Başladı O Kadar Hor Kullandığım Söylenemez Hatta Aldığım Ekipmanların Makrolarını Multimedya Olarak Kullanıyordum Ses Açma Kapatma Kısma Oynatıp Duraklatma İnternet Açma Falan

Google Amcada Aratırsanız " Mause Double Click Problem " Binlerce Konu Bulursunuz
Bir Kere Bastığınızda 2 Kere Ard Arda Basıyor Ve imkansız Denilecek Kadar Az Olsaydı Toplasan 50 Kişi Olan Forumda Bulamazdık Başka Bu Problemi Yaşayan
Duyarlı ol Razer dan bahsediyorsun.Bu mouse senin 10-15 tl ye aldığın mouse a benzemez...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Duyarlı ol Razer dan bahsediyorsun.Bu mouse senin 10-15 tl ye aldığın mouse a benzemez...
Neyin Duyarından Bahsediyorsun Günde 2-3 Saat Kullanma İle Bozulma Minecrafttan Başka Oyunda Oynamıyoruz Hadi Almışken Şöyle 7/24 Oyun Oynasam Twitch De Yayıncı Falan Olsam 4 Ayda Bozulsa Hadi Neyse Ofiste Kullananlardan Daha Az Bir Kullanmayla Gidiyor Kötülediğimden Değiş Şahsen Bir Daha Gaming Ekipman Almam En Fazla Alacağım Şu 20 TL Gaming Şekilli Basit EKipmanlar Olur Bozulsada Gam Yemem

Leqo

MineKnight MMORPG
En iyi cevaplar
0
Neyin Duyarından Bahsediyorsun Günde 2-3 Saat Kullanma İle Bozulma Minecrafttan Başka Oyunda Oynamıyoruz Hadi Almışken Şöyle 7/24 Oyun Oynasam Twitch De Yayıncı Falan Olsam 4 Ayda Bozulsa Hadi Neyse Ofiste Kullananlardan Daha Az Bir Kullanmayla Gidiyor Kötülediğimden Değiş Şahsen Bir Daha Gaming Ekipman Almam En Fazla Alacağım Şu 20 TL Gaming Şekilli Basit EKipmanlar Olur Bozulsada Gam Yemem
O yüzden parası yeten alabiliyor sadece ..

Bak zaten o alacağın mouse her oyunda üstün performans sergiler.Sen zaten minecraft oynucaksan orada bile pvp için işine yarar oto lapis kasmak ve satması için işe yarar çok fonksiyonlu bir mouse çünkü bu. .Ancak o paraya değer mi der isen değmez.Ben bütün oyunlarda iyi performans sergilemesi için söledim.Zaten bunu alıcak paran yoksa hiç konuşmaman en iyisi..

umut_

En iyi cevaplar
0
O yüzden parası yeten alabiliyor sadece ..

Bak zaten o alacağın mouse her oyunda üstün performans sergiler.Sen zaten minecraft oynucaksan orada bile pvp için işine yarar oto lapis kasmak ve satması için işe yarar çok fonksiyonlu bir mouse çünkü bu. .Ancak o paraya değer mi der isen değmez.Ben bütün oyunlarda iyi performans sergilemesi için söledim.Zaten bunu alıcak paran yoksa hiç konuşmaman en iyisi..
Yani Siz Zenginsiniz ?

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Arkadas, razeri allah mi uretti da bu kadar kendinden emin konusuyorsun? Daha once link attim girip bakmadin mi? Yeni alinan mouse tan double click alirsin demiyorum, kullanirsin kullanirsin 5 ay sonra alirsin diyorum. Nerenden anliyorsun diyor. Ben 10 TL lik mouse da kullandim 100 TL lik de, biri hicbir zaman sorun cikarmadi nedense digeri cikardi bunun sebebi ben miyim uretici mi? Linke yine girip bakarsan bunun sadece birkac kiside de olmadigini gorursun. Ben 300 tl para odeyeyim bir mouse a sonra da gidip 5 ay sonra garantiyle ugrasayim bir de oyle mi diyorsun? Razer babasinin maliymis gibi savunuyor. Biraz objektif bakarsan ne demek istedigimizi anlarsin.
@Leqo

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bugün kızılaya gittim ve dolaşmadığım yer kalmadı, G300 yoktu fakat G300S vardı. ben de ondan aldım, tabi 95TL bi mouse tırsıyorum düşer müşer diye. Alışamadım, elim büyük olsa da çok küçük gelmedi rahat. Şu anda driver yükleniyo, umarım sorun olmaz.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
G 300 faqir mouseu :(
G300S aldım onu bulamayınca, bir farkı da yok zaten pek, makyajlı hali bi de daha uzun ömürlü. Her neyse bazı 200-300 liralık mouse lara taş çıkartır. Harbiden süper tavsiye ederim. Ki bence 95 tl azımsanacak bir değerde değil.
Kaldı ki benim kanalımın adı zaten Fakir Oyuncular :D

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yıllarca G300 kullandım, yeri geldi sinirden fırlattım tuşları hunharca kullandım bana mısın demedi. Şehirdışına çıktığımda yanıma alıyorum hala takır takır çalışıyor. Fiyatına göre çok iyi bir mousetur pişman olmazsın.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yıllarca G300 kullandım, yeri geldi sinirden fırlattım tuşları hunharca kullandım bana mısın demedi. Şehirdışına çıktığımda yanıma alıyorum hala takır takır çalışıyor. Fiyatına göre çok iyi bir mousetur pişman olmazsın.
Aynen. G300 bulamayınca G300S aldım, herkes sorunlu, kötü dese de gerçekten hiçbir problem yok. Tam bir f/p ürünü. 95 lira deyince bi içim yansa da 200-300 TL lik mouse lardan hiçbir farkı yok.

umut_

En iyi cevaplar
0
Aynen. G300 bulamayınca G300S aldım, herkes sorunlu, kötü dese de gerçekten hiçbir problem yok. Tam bir f/p ürünü. 95 lira deyince bi içim yansa da 200-300 TL lik mouse lardan hiçbir farkı yok.

Bu Gün Saat 14:00 Civarlarında Logitech G300s Herkesin Övdüği Şu Lanet Ürün Tamamen Hakkın Rahmetine Kavuştu
Yaklaşık 2 Haftadır Çift Tıklama Sorunu Vardı Şuanda Bir Tıkladığımda 3-4 Pencere Açmaya Başladı Bir Penncereyi Sürüklemek Değil Yerinnden Oynatmak İmkansız Hale Geldi Bu Gün Toplam 3-4 Ay Civarı Kullandım Hiçbir Makrodur Falan Yoktu Neredeyse Klavyede Vardı Birkaç Makro Onlarda Multimedya Makrolardı Kısacası Tavsiye Etmiyorum Araştırdığıma Göre Çoğu Kişide Sorun Yaşanmış
Şuanda 4 Yıllık Emektar Pc Nin Yanında Gelen Casper Mause İle Oynuyorum Bir Sorun Yok Casper Sevmesemde Şuanda En Sevdiğim Marka Oldu Neredeyse Casper Hayat Kurtarır Hesabı
Öyle Birkaç Makro İçin 100 TL Fazlasını Vermeye Gerek Yok 20 Tllik Mause Bile Yeterli Oluyor Bozulsada Gam Yemezsiniz

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
G300 yerine G300s kullanıyorum. O sayılırmı bilmem. :D Ginede güzel çalışıyor. Bu bimden aldığım hurdayla, beni nerdeyse öldürecek olan külüstür modemle kalması beni üzüyor. 3 farklı mod felan iyidir gari. Her nekadar macroyla işim olmasada :S

TheRedstoneMuhendisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu Gün Saat 14:00 Civarlarında Logitech G300s Herkesin Övdüği Şu Lanet Ürün Tamamen Hakkın Rahmetine Kavuştu
Yaklaşık 2 Haftadır Çift Tıklama Sorunu Vardı Şuanda Bir Tıkladığımda 3-4 Pencere Açmaya Başladı Bir Penncereyi Sürüklemek Değil Yerinnden Oynatmak İmkansız Hale Geldi Bu Gün Toplam 3-4 Ay Civarı Kullandım Hiçbir Makrodur Falan Yoktu Neredeyse Klavyede Vardı Birkaç Makro Onlarda Multimedya Makrolardı Kısacası Tavsiye Etmiyorum Araştırdığıma Göre Çoğu Kişide Sorun Yaşanmış
Şuanda 4 Yıllık Emektar Pc Nin Yanında Gelen Casper Mause İle Oynuyorum Bir Sorun Yok Casper Sevmesemde Şuanda En Sevdiğim Marka Oldu Neredeyse Casper Hayat Kurtarır Hesabı
Öyle Birkaç Makro İçin 100 TL Fazlasını Vermeye Gerek Yok 20 Tllik Mause Bile Yeterli Oluyor Bozulsada Gam Yemezsiniz
Ben şimdilik memnunum, sizde bir problem olmuş olabilir. Makro yok derken? Makro var?
G300 yerine G300s kullanıyorum. O sayılırmı bilmem. :D Ginede güzel çalışıyor. Bu bimden aldığım hurdayla, beni nerdeyse öldürecek olan külüstür modemle kalması beni üzüyor. 3 farklı mod felan iyidir gari. Her nekadar macroyla işim olmasada :S
Ben de zaten bulamayınca G300S aldım. Cidden güzel.
============================================================
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben TheRedstoneEngineer
Mute yediğimden bu hesabı kullanıyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
============================================================

umut_

En iyi cevaplar
0
Ben şimdilik memnunum, sizde bir problem olmuş olabilir. Makro yok derken? Makro var?
Dediğim Şey Oynadığım Tek Oyun Minecraft İken Mausede Sadece Ele Oturuşu İçin Aldığım Ve Hiçbir Makrosunu Kullanmadığım Klavyedeki Makroları Multimedya Olarak Kullandığım Günde Ortalama 2 Saat Sadece Minecraft Oynadığım Halde Mause Rip
Ayrıca Sorun Bende Değil Gerek Türk Olsun Gerek Yabancı Olsun Forumlarda Falan Aratırsan Yüzlerce Bu Konu Hakkında Şikayet Bulursun 4 Ay Olmadan Mause Gidiyorsa Cidden Para Vermeye Deymez Sadece Bende Olan Bir Sorun Olsa Hunharca Kullandığımı Düşüneceğim Ama Sadece Bende Olan bir şey Değil