LOL ün Geleceği

SeyhaNk222

Kömür Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
lol 3 senedir oynuyorum oyunu her güncelleyişlerinde dahada kötü hale getiriyolar 3 sene önceki tadı alamıyorum 3 sene önce gold 4 de oynayan ben şimdi bronz 2 den çıkamıyorum

işte oyuncuların en büyük sorunları

Eşleştirme Sistemi
Bu eşleştirme sistemi gerçekten çöp iki takımıda çoğunlukla dengelemiyor bi taraf aşırı güçlü diğer taraf aşırı kötü oluyo mutlaka herkesin başına gelmiştir en büyük oyunu bırakma sorunu eşleştirme sistemi kastığımız lig puanının bile çöp olması verilen emek saatlerin çöp olması riotu takdir ediyorum

Aşırı Güçlü karakterler
örnegin master yi aşırı güçlü bide eşleştirme sisteminde size çöp takım geliyorsa yandınız en iyi seçenek afk kalmak , dengeleme sistemide aşırı çöp master yi ultisinin saldırı hızı 10 azalsa ne fark ediyo 10 artsa ne fark eder ? aşırı güçlü karakterler nerflenmeli banane kardeşim challenger daki karakter nerf yiyorsa ?

Oktan koktan ban sistemi
ban sistemi çöpün dahada üstü diyecek laf bulamıyorum her türlü hakaret küfür eden adam ban yemiyor helal olsun allaha sövüyo ban yok ama riot gamese sövünce perma insanların dinine sövmekde hakarettir !

Oyunun gidişatı
ne olucak lolün gidişatı hergün yeni saçma sapan karakterler ve saçma sapan yetenekleri saçma kostümler , hangi karakteri sevsek reworkleyip çöp ettiniz , ve oyunun boyutu 10 yıl sonra 20-35 gb felan olur düşüncem çünkü her karakter ve kostüm geldiginde boyutu artıyorya hani

Not:bazı arkadaşlar çıkıcak beni eleştiricek bunu yazdım yada vs diyerek riotu savunacak ama eleştirmek herkesin hakkı babasının şirketi gibi riotu savunanlarda var mesela onlarada hak veriyorum

Wolfteam 2
bu gidişle lol ünde sonu wolfteam gibi olucak bu tarihte yazıyorum gelecekte konumu gösterip dedi dersiniz

Valorant:
overwatch +csgo birleşimi :D

Yeni Gelecek:
oyun sektörü her geçen gün büyümekte bazı şirketler batmakta bir şirket büyük diye batmaz anlamına gelmez . Her geçen gün yeni oyunlar çıkıyor piyasa değişiyor lolün popüler olma sebebi o yıllarda rakip oyun olmaması şimdiki yıla bakın,
örnek rakipler: pugb, overwatch, csgo, fortnite,fall guys, ve daha sayamicaklarım,

Oyun piyasası her geçen gün büyümekte oyuncular farklı oyunlar farkı heyecanlar ve deneyim arıyorlar oyun yapmak iki oyunu birleştirmek değil veya bir oyunu daha iyi hale getirmek her güncellemede karakteri güçlendirip güçsüzleştirmek değil .

lolitsalexibald

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
17 gb boyutu kankam dediğin herşeyde haklısın.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Ruh hali
Bence LOL'ün en büyük sorunu insanların kümeyi bir onur meselesi haline getirmesi. Demir misin? seni kafasız ahmak özür dilerim... kalanını kurallardan dolayı yazamıyorum ama siz biliyorsunuz. LP tam bir ego tatmin aracı haline geldi ve çoğunlukla insanlar kendilerinden kötü oynayanları oyunda küçümsüyor. Bu da insanların bunu bir oyun değil namuslarını kurtarmak ve saygı görmek için yapması gereken bir görev olarak görmesine sebep oluyor ve sorun tam buradan çıkıyor. Kaybetmek insanları sinirden çıldırtıyor ve herkes birbirine sallıyor ve burada aşağılanan oyuncu onurunu tekrar kazanmak için kendini çok kasıyor ve o da bir sonraki maç başkasına sallıyor. Sürekli kazananlarda ise çoğunlukla bir süre sonra anlamsız bir kendini beğenmişlik başlıyor, ve sürekli kötü oynayanları aşağılayarak ego tatmini yapıyor. Tamam bir yeteneğin var eyvallah ama dirseğini yalayabilen insandan bir farkın yok, herkesin yapamadığı bir şeyi yaptın ama ee çok mu özel yaptı bu seni? Birde kötü oynayanlara sallayıp oynamayın diyenler var. Yahu diyelim ki senden kötü oynayan herkes oyunu bıraktı, ne olacak sanıyorsun? Ben söyleyeyim oyunun en kötü ve her maç kendisine sallanan oyuncusu sen olacaksın, kısacası halkını beğenmeyen bir politikacı gibi yüksekliğini tahterevallinin karşısına oturanlara borçlusun ve onlar bir gün bıkıp oyunu bırakırsa bir anda hiç olacaksın.
Sonuç olarak bir oyuna başlarken bunun bir oyun olduğunu ve görevi sizi mutlu edip hayatta yapmanız gereken işler için size moral sağlaması gereken bir cansız köle olduğunu unutmayın ve moralinizi bozuyorsa atın gitsin.

SeyhaNk222

Kömür Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bence LOL'ün en büyük sorunu insanların kümeyi bir onur meselesi haline getirmesi. Demir misin? seni kafasız ahmak özür dilerim... kalanını kurallardan dolayı yazamıyorum ama siz biliyorsunuz. LP tam bir ego tatmin aracı haline geldi ve çoğunlukla insanlar kendilerinden kötü oynayanları oyunda küçümsüyor. Bu da insanların bunu bir oyun değil namuslarını kurtarmak ve saygı görmek için yapması gereken bir görev olarak görmesine sebep oluyor ve sorun tam buradan çıkıyor. Kaybetmek insanları sinirden çıldırtıyor ve herkes birbirine sallıyor ve burada aşağılanan oyuncu onurunu tekrar kazanmak için kendini çok kasıyor ve o da bir sonraki maç başkasına sallıyor. Sürekli kazananlarda ise çoğunlukla bir süre sonra anlamsız bir kendini beğenmişlik başlıyor, ve sürekli kötü oynayanları aşağılayarak ego tatmini yapıyor. Tamam bir yeteneğin var eyvallah ama dirseğini yalayabilen insandan bir farkın yok, herkesin yapamadığı bir şeyi yaptın ama ee çok mu özel yaptı bu seni? Birde kötü oynayanlara sallayıp oynamayın diyenler var. Yahu diyelim ki senden kötü oynayan herkes oyunu bıraktı, ne olacak sanıyorsun? Ben söyleyeyim oyunun en kötü ve her maç kendisine sallanan oyuncusu sen olacaksın, kısacası halkını beğenmeyen bir politikacı gibi yüksekliğini tahterevallinin karşısına oturanlara borçlusun ve onlar bir gün bıkıp oyunu bırakırsa bir anda hiç olacaksın.
Sonuç olarak bir oyuna başlarken bunun bir oyun olduğunu ve görevi sizi mutlu edip hayatta yapmanız gereken işler için size moral sağlaması gereken bir cansız köle olduğunu unutmayın ve moralinizi bozuyorsa atın gitsin.
sonuna kadar haklısın dostum adam kötü oynuyo mesela doğmamış çocuğuna sövüyolar

Midgard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
LoL ve kitlesi tamamen çöp, dünyada görebileceğin en büyük toxic kitleye sahip. Özellikle soloQ girmek tamamen bir kumar, kişisel başarının bir önemi yok. Bende bir süre oynadım bu oyunu fakat insanlar ne zevk alıyor anlamıyorum, istedikleri kadar güncelleme ve yenilik getirsinler oyunun kitlesi çöp olduktan sonra bir anlamı yok. Ne zaman wow oynamaya başladım kafam rahatladı hayatım daha iyi bir hal aldı :Dd

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Evet arkadaşlar, ne olacak bu oyuna? Yeni şampiyonu gördünüz mü? Sizce de abartılı değil mi?

4di866.jpg

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
tam kitlesi işte kanka kuran ı kerim çarpsın arka nete gittik 11-12 yaşındaki çocuklar oynuyodu elo ne dedik bronz dediler
Benim ufak kuzen de bronzdan çıkmaya çalışıyor. Çocuk yaşta uğraştıkları derde bak. Çok zor geçiyor çocuklukları yahu :üzgün:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
her oyunun her yaştan kitlesi var dostum bence fazla kafaya takma
Valorant girince ''beyler erken bitirme ihtimalimiz var mı? dersim başlayacak - 8 yaşındayım bu abimin çarı her karakter açık'' gibi olaylar falan demi?

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
Valorant girince ''beyler erken bitirme ihtimalimiz var mı? dersim başlayacak - 8 yaşındayım bu abimin çarı her karakter açık'' gibi olaylar falan demi?
aga valorantta karşılaştığım en düşük yaştaki çocuk 12'ydi

YeQiu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Daha dün karşılaştım 8 yaşındaydı. Bide takımda e girl vardı, onu tavladı çocuk :yıkıl:

2 E-Girl, birisi yayın yapıyordu + 1 adet de 9 yaşındaki çocuk ile aynı takımda olarak şanssızlık rekorunu kırdım sanırım.

• Beğen
Reactions: DIO