LoL Yetenekleri Bulalım.

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
LoL İçin Yetenekler Üreteceğiz.
Saçmalak Serbest
LoL'de Var Olan Karakterlerden Çalmayalım Lütfen!
@TheMissingLink Bildiğim Tek Sen Varsın :)

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı Shadow Fiend olsun.
Skilleri:

Shadowraze
Shadow Fiend önündeki alanı yerle bir eder, alandaki düşman birimlere hasar verir.

Necromastery
Shadow Fiend öldürdüğü birimlerin ruhlarını çalarak fazladan hasar kazanır. Öldürülen birim bir kahraman ise 12 ruh çalar. Öldüğü zaman ruhların yarısını serbest bırakır.

Presence of the Dark Lord
Shadow Fiend'ın varlığı yakındaki düşmanların zırhlarını düşürür.

Requiem of Souls
Shadow Fiend hapsedilmiş ruhları şeytani enerji çizgileri üzerinde salmak için bir araya getirir. Ruhlar salındığında Shadow Fiend'e yakın olan birimler birden fazla enerji çizgisi tarafından hasar alabilirler. Requiem of Souls tarafından hasar alan bütün birimlerin haraket hızı ve saldırı hasarı azaltılır. Enerji çizgileri Necromastery tarafından hapsedilen her 2 ruh için bir tanedir. Shadow Fiend öldüğünde Requiem of Souls yeteneği, dolum süresi dikkate alınmaksızın otomatik olarak kullanılır. Aghanim's Scepter ile geliştirilebilir.

@adenzu54 Tamamen kendim yaptım, nasıl olmuş sence?

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karthusun ultisini Q'ya dönüştürmüşsün sadece :D
Çok Mantıklı Di Mi @adenzu54

Adı Shadow Fiend olsun.
Skilleri:

Shadowraze
Shadow Fiend önündeki alanı yerle bir eder, alandaki düşman birimlere hasar verir.

Necromastery
Shadow Fiend öldürdüğü birimlerin ruhlarını çalarak fazladan hasar kazanır. Öldürülen birim bir kahraman ise 12 ruh çalar. Öldüğü zaman ruhların yarısını serbest bırakır.

Requiem of Souls
Shadow Fiend hapsedilmiş ruhları şeytani enerji çizgileri üzerinde salmak için bir araya getirir. Ruhlar salındığında Shadow Fiend'e yakın olan birimler birden fazla enerji çizgisi tarafından hasar alabilirler. Requiem of Souls tarafından hasar alan bütün birimlerin haraket hızı ve saldırı hasarı azaltılır. Enerji çizgileri Necromastery tarafından hapsedilen her 2 ruh için bir tanedir. Shadow Fiend öldüğünde Requiem of Souls yeteneği, dolum süresi dikkate alınmaksızın otomatik olarak kullanılır. Aghanim's Scepter ile geliştirilebilir.

Abi Adam Dota2 Şampiyon Yapımcısı Yok Artık Senin Buralarda Ne İşin Var?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı Shadow Fiend olsun.
Skilleri:

Shadowraze

Necromastery

Requiem of Souls

Çok tutar. Hatta win rate'i de 47% 'i bulur.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
RisWajn karakterin ismi
Yetenekleri
Pasif : 1.-Pasifi (Tatlı Kan): Her 6 vuruşta bir %6 can çalma etkisi olur. Kritik vuruşlarda %5 can çalma etkisi olur. Yanında takım arkadaşı varsa %2 ona can ekler.
2.Pasifi (Kanlı Ayak) : Bir rakibe vurduğunda rastgele yere kan peltesi düşer ve onu aldığında hareket hızı ve %10 can kazanırsın.
Q- Kan Fırtınası : Rakiplere 100 Fiziksel hasar veren bir kan hortumu çıkarır. Hortum Rakiplerin ve tarafsız canavarların içinden geçer ve dokunduğu rakiplerin canını %20 çalar
W - Sahte Kan : Sahte kan kendine basılan bir yetenektir. Sahte kan aktifken biri sana vurursa Rakibin canı %15 azalır %20 kendine can ekler.
E - Saldıran Kan :
Rakibe kan fırlatırsın ve rakip 1 saniye yavaşlama ve 3 saniye boyunca canı azalır.
R - Kan Faciası : 2 Tane daha kandan oluşan sen çıkarsın ve rakip kandan oluşan sana vurursa canı fena bir şekilde azalır ve yarısı sana can olarak gelir. 10 kere vurulduğunda kandan oluşan sen kaybolur. Kandan oluşanlar 6 Saniye boyunca gördüğü ilk rakibe saldırırlar ve rakibin canının yarısını sana eklerler.

Hiç uğraşmadım ve can çalmayı çok fazla acayip harika derecede severim.