LoL Yetenekleri Bulalım.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi şaka maka kendim bir hero üretesim geldi.
Hero adı Dimention Traveler
Pasif [Bedel]: Eğer 500 birim içerisinde sana en yakın olan rakip şampiyon ile aranda 250'den fazla can farkı varsa, senin 125 birim canın artar, onun ise 125 birim canı azalır. Her 60 saniyede bir etkili olur.
Q [Parça]: Rakibe bir kanca fırlatır. Kanca rakip ile aranda 250 birimlik yeri koruduğun müddetçe, 5/4/3/2/1 saniye içerisinde rakibe "Lanetli" etkisi verecektir. Üzerine ise bir işaret kyoacaktır. Sen tekrar Q yaptığın anda bu işaret parçalanacak ve 50/100/150/200/250 gerçek hasar verecektir. Kullanılmaz ise 20 saniye içinde yok oalcaktır işaret.
W [Boyutsal]: Eğer üzerinden işaret olan bir şampiyon 750/1000/1250/1500/1750 birim içerisinde yer alıyorsa, 3 saniye bekledikten sonra rakibin dibine ışınlacakatır.
E [Dalgasal]: Düz bir çizgi halinde ileriye doğru bir dalga gönderir. Dalga kendisine yakın oaln minyon ve şampiyonların ısısını alıp ona göre, o yöne doğru incxe bir dönüş alır. Dalga kalma süresi [saniye {2/3/4/5/6}. Dalga üzerinden geçtiği her birime 25/50/75/100/125 büyü hasarı verir.
R [Yayılım]: Kullanılan ilk şampiyona bir hastalık verir. Bu hastalık skill seviyesine göre [dakika {1/2/3} ] süre durur. Bir başka şampiyon yada minyon, hastalıklı kişiye bulaşırsa, ona geçer; önceki sahipi hastalıktan kurtulur. Böylece devam eder süre bitenece. Hastalık dost şampiyonlara da bulaşabilir. Bulaştığı birimin saniye başına görüş mesafesi %2 azalır [%80'de durur] ve toplam can değeri %1 azaları. [Maximum canı azalır yani. Hastalık bitince ya da o karakterden taşınınca, toplam can değeri geri düzelir.] Ve Dimention Traveler, hasta olan kişiye de "Boyutsal" kullanabilir.

Biliyorum saçma oldu ama eğlencesine uydurdum bişeyler :D
 
Üst