- En iyi cevaplar
- 1
öylemi yan hesap açıp adam dolandırıcı dedi ve kaçtı birdaha geri gelmediHaklısın.. Kendini savunmaya çalışırken batıyor..
NEDEN ACABA?
öylemi yan hesap açıp adam dolandırıcı dedi ve kaçtı birdaha geri gelmediHaklısın.. Kendini savunmaya çalışırken batıyor..
Özür dilemen yetiyor mu.madem bu kadar düşünceliydiniz neydi ki sebep forumlarımı özür belirttiğim halde kirletmenin sebebi.
Yan hesap açmak forumda yasak diye hatırlıyorum? Tek yan hesabım @ProDota o da eski hesabım.bunu yan bir hesap açıp *15 tlmi aldı dolandırıldım* diyip ismimizi kirletmeye çalışan biri mi söylüyor?
tabikide yetmekte yoksa düşünceli bir tavır gösterip siz üzülmeyin diye pluginlerinizin hoş olduğunu mu söyleseydim?Özür dilemen yetiyor mu.
aynen o yüzden o kişi dolandırıcı dedi kanıt isteyincede ortadan kaybolduYan hesap açmak forumda yasak diye hatırlıyorum? Tek yan hesabım @ProDota o da eski hesabım.
Benim şuanda hazır bir plugin paketim yok, özel yapıyorum.tabikide yetmekte yoksa düşünceli bir tavır gösterip siz üzülmeyin diye pluginlerinizin hoş olduğunu mu söyleseydim?
nerden bilelim belkide siz açtınız?2. hesap kullanılınca anlaşılıyor. Aynı İP oluyor
yoo ben bana aşşağılama yapılmadığı sürece kimseye bir hakaret etmem?Ekli dosyayı görüntüle 186614
Ne diyeceğini büyük bir sabır ile bekliyorum @xxAlac diğer kullanıcılar gibi bana damı küfür edeceksin ?
bizde ilk hatamızdan sonra özel ve sıfırdan yapmaya başladıkBenim şuanda hazır bir plugin paketim yok, özel yapıyorum.
Biz senimi aşağladık?nerden bilelim belkide siz açtınız?
yoo ben bana aşşağılama yapılmadığı sürece kimseye bir hakaret etmem?
Artık çok geç satmışsınız 3 kişiye..bizde ilk hatamızdan sonra özel ve sıfırdan yapmaya başladık![]()
evet 5 sayfa tartışmada gayet mantıklı konuştunuzda biz size kötü sözler söyledikBiz senimi aşağladık?
Forum-Gamer'e şikayet edebilirsin.
Peki benim ile sorununuz nedir ? discord adresinizi "doğru" bir şekilde belirtirseniz arkadaşlık isteği atacağım.nerden bilelim belkide siz açtınız?
yoo ben bana aşşağılama yapılmadığı sürece kimseye bir hakaret etmem?
yeniden söyleyeceğim luckyproject adına hiçbir şekilde satış yapılmamıştırArtık çok geç satmışsınız 3 kişiye..