Zeon
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 168753
Ekli dosyayı görüntüle 168754
Ekli dosyayı görüntüle 168755
Ekli dosyayı görüntüle 168756
Ekli dosyayı görüntüle 168757
Ekli dosyayı görüntüle 168758
Ekli dosyayı görüntüle 168759
Ekli dosyayı görüntüle 168760
Ekli dosyayı görüntüle 168761
Ekli dosyayı görüntüle 168816
Ekli dosyayı görüntüle 168763
Ekli dosyayı görüntüle 168857
1. tasarımlarımız alıntı değildir esinlenerek (SIFIRDAN) yapılmaktadır esinlenmiş olduğumuz tasarımların (ÇOĞU) kendi yapımımızdır ve esinlendiğimiz tasarımlar daha pahalı fiyata satılmaktadırAlıntı Tasarımlar Yerine Hepsini Kendin Yapmalısın.Bu tasarımlar birçok yerde zaten var.İyi forumlar diliyorum.Başarılar !
efendim çoğu platforma 10 15 liraya satılan gif bannerlerın nerdeyse daha iyisini bedava vererek nasıl başarısız olup hizmet veremediğimizi sorabilirmiyim?başarısız. düzeltme: geliştirilmesi lazım. bedava verilse bile kimse gidip reklam vermez.
hm. fontlar bir kere güzel değil bence (sadeliğe önem veriyorum) ve geçişler olmamış. Ayrıca bedava bir hizmet olduğu için dileyen kişi kullanabilir yani biri reklam verse aynısını başka yerde görme olasılığı yüksek. Bu da eleştiriye neden olur.efendim çoğu platforma 10 15 liraya satılan gif bannerlerın nerdeyse daha iyisini bedava vererek nasıl başarısız olup hizmet veremediğimizi sorabilirmiyim?
mesajınız için teşekkürler eleştirinizi dikkate alacağızhm. fontlar bir kere güzel değil bence (sadeliğe önem veriyorum) ve geçişler olmamış. Ayrıca bedava bir hizmet olduğu için dileyen kişi kullanabilir yani biri reklam verse aynısını başka yerde görme olasılığı yüksek. Bu da eleştiriye neden olur.