Lucky Project | Türkiyenin En Ucuz Konu Tasarımı - Gif Bannerları | ŞİMDİ ÜCRETSİZ!

Zeon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alıntı Tasarımlar Yerine Hepsini Kendin Yapmalısın.Bu tasarımlar birçok yerde zaten var.İyi forumlar diliyorum.Başarılar !
1. tasarımlarımız alıntı değildir esinlenerek (SIFIRDAN) yapılmaktadır esinlenmiş olduğumuz tasarımların (ÇOĞU) kendi yapımımızdır ve esinlendiğimiz tasarımlar daha pahalı fiyata satılmaktadır

iyi forumlar.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
başarısız. düzeltme: geliştirilmesi lazım. bedava verilse bile kimse gidip reklam vermez.

Zeon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
başarısız. düzeltme: geliştirilmesi lazım. bedava verilse bile kimse gidip reklam vermez.
efendim çoğu platforma 10 15 liraya satılan gif bannerlerın nerdeyse daha iyisini bedava vererek nasıl başarısız olup hizmet veremediğimizi sorabilirmiyim?

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
efendim çoğu platforma 10 15 liraya satılan gif bannerlerın nerdeyse daha iyisini bedava vererek nasıl başarısız olup hizmet veremediğimizi sorabilirmiyim?
hm. fontlar bir kere güzel değil bence (sadeliğe önem veriyorum) ve geçişler olmamış. Ayrıca bedava bir hizmet olduğu için dileyen kişi kullanabilir yani biri reklam verse aynısını başka yerde görme olasılığı yüksek. Bu da eleştiriye neden olur.

Zeon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
hm. fontlar bir kere güzel değil bence (sadeliğe önem veriyorum) ve geçişler olmamış. Ayrıca bedava bir hizmet olduğu için dileyen kişi kullanabilir yani biri reklam verse aynısını başka yerde görme olasılığı yüksek. Bu da eleştiriye neden olur.
mesajınız için teşekkürler eleştirinizi dikkate alacağız