Semihinkinden
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız ve soyadınız
emih Akça
Oyunda kullandığınız isim (nick):bernas
Yaşınız:14
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):5 6 7 Saat Arası
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):evet Kayıt Yapabilirim Ss De aLABİLİRİM sAKLYACAK Yerimde Var
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Evet Var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:BuildUhc FFa Olabilir
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Hayır Yok Gayet GÜzel
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.)
unucuda Mod Olma İstememin Sebebi Arkadaşlık Kurmak Eğlenmek Ve Servere Yardımcı Olmak Eksiklerim Varsa Sizlerden Öğrenmek Ve Saygıyı Huzuru Yakalamak İçin Mod Olmak İstiyorum Birçok Zaman Yetkili Olmadığı İçin Hileler Küfürler Oluyor Serverde Ben Bunu Bozmak İçin Moderator Olmak İstiyorum İNŞALLAH Seçilirim Hayırlısı 
Oyunda kullandığınız isim (nick):bernas
Yaşınız:14
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):5 6 7 Saat Arası
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.):evet Kayıt Yapabilirim Ss De aLABİLİRİM sAKLYACAK Yerimde Var
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Evet Var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:BuildUhc FFa Olabilir
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Hayır Yok Gayet GÜzel
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.)