JeanBX
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız ve Soyadınız: Orhun Gök**
Yaşınız: 17
Skype veya Facebook adresiniz: Skype : IOrhunGkc
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): IOrhunGkc
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 6
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 1 Hafta Önce Keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 4 Gün
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Baya Oldum Ama Hatırlamıyorum Kusura Bakmaıyn.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet Onun Iıcn Dolduruyorum Formunuzu.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Cunku Sunucunuz Cok Duzenlı Ve Elverıslı Yetkılıler Aynı Zaman da Saygılı Oldugu Icın
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Tabikide
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Bizi Ayıran Ozellik Yok Aslında Cunku Hepmımızın Bır Zekesı Var O Zekayı kullanmak Lazım Nasıl OlSA Aynı Anne Babadan Geldık Ama Ayıran Tek Sey Vardır Oda : Zekamı Kullanabılmem DıyICEKSNIZ Herks Kullanablıyor Tek Sen Degıl Dıgecek Ama Sunu Unutmayın O Sokak Baslarında Duran Adamlar Kendını Adam Sanmasın ( Biraz Degisik Oldu Ama Kusura Bakmayı )
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Cok iyi Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Çok Az %1000 / %1
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Tabikide Anlasırım.ç
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Hayır Tesekkurler
Yaşınız: 17
Skype veya Facebook adresiniz: Skype : IOrhunGkc
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): IOrhunGkc
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 6
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 1 Hafta Önce Keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 4 Gün
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Baya Oldum Ama Hatırlamıyorum Kusura Bakmaıyn.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet Onun Iıcn Dolduruyorum Formunuzu.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Cunku Sunucunuz Cok Duzenlı Ve Elverıslı Yetkılıler Aynı Zaman da Saygılı Oldugu Icın
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Tabikide
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Bizi Ayıran Ozellik Yok Aslında Cunku Hepmımızın Bır Zekesı Var O Zekayı kullanmak Lazım Nasıl OlSA Aynı Anne Babadan Geldık Ama Ayıran Tek Sey Vardır Oda : Zekamı Kullanabılmem DıyICEKSNIZ Herks Kullanablıyor Tek Sen Degıl Dıgecek Ama Sunu Unutmayın O Sokak Baslarında Duran Adamlar Kendını Adam Sanmasın ( Biraz Degisik Oldu Ama Kusura Bakmayı )
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Cok iyi Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Çok Az %1000 / %1
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Tabikide Anlasırım.ç
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Hayır Tesekkurler