XJollyJockerX
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Alımlar Devam Ediyormu ?
Evet ediyor.Alımlar Devam Ediyormu ?
Reddedildiniz.Adınız ve Soyadınız:tolga tokgoz
Yaşınız:13
Skype veya Facebook adresiniz:tolgaalp.tokgoz
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):AppleFoodie
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 5 yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: bugün.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: bugün başladım .
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:ben KralTirkes.mcpro.io serverinda Admin oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bilgim iyi olduğu için serverı belki daha iyi yapabilirim.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:evet.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Bilgiliyim ve yetkimi asla kötüye kullanmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hayır.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:çok iyi ve kibar.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):hayır kullanmam.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:yok.
Reddedildiniz.Adınız ve Soyadınız:Muhammed Fatih Erdoğan
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz: Skype:TheFlexibleBOSS Facebook kullanmıyorum.
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Jamdon
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5 (4 PvP)
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:GreenPvP den beri varım youtubede bir kanal tanıtımını yapıyordu orada buldum.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: GreenPvP den beri sayılırsa 1 yıl.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:8 (Hile Koruması biraz hafif kalıyor.)
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: GreenPvP de Builder ve OP yetkim olmuştur.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: XFall ve Başka bir Serverde(Adını Unuttum) Rehber olmuştum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet Hazır Hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Minecraftta olduğum süre zamanında zaten full LuckyMC de geçiriyorum. O zamanımıda olumlu harcamak için.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: SaykoPatates ile ufak tefek atışmalarımız olsada kendime güveniyorum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Liderlik mi desem Yöneticilik mi desem Yetkililikte kendime daha çok güveniyorum Yetkili iken dombra bir şekilde davranıp kendimi bozmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Evet.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Duruma göre Ama Genellikle sevecen yada tavırımı ortaya koyarak davranış yaparım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Nadiren Mizah amaçlı.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Anlaşabilirim diye umuyorum.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hayır şu anlık yok ama tabiikide Serverin dahada gelişmesini isterim.
Reddedildiniz.Adınız ve Soyadınız:Ahmet Özgür ***in
Yaşınız:17
Skype adresiniz: Ozgurctn24
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz skurt
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:4 hafta önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 hafta
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10/9 lobi den dolayı
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Kahramancraft kavanozCraft
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuz Çok Özenle Yapılmış ve bendu bu sw rin bir parçası olmak isterim
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?amimiyetim ve gerektiğinde ciddiyetim
Hiç ban veya mute yediniz mi?:1 kere argo yüzünden
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Gayet Saygılı Ve Kurumsalca(Nasılsınız Hoş geldiniz ) gibi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır ama zorlarlarsa biraz
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?aygıya baplı ama anlaşabileceğime inanıyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Yetkili Olursam illa sw ye katkıda bulunurum
Reddedildiniz.Adınız ve Soyadınız:Furkan AYDIN
Skype veya Facebook adresiniz:manfurkan80
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Zuqer
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4 yıl kadar bir süredir
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:henüz yeni
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:yakın zamandır
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:7
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Öncelikle Yetkili Oldugum Serverler MoralsizPvP Ve Kendi Serverimin Kurucu olmaktaydım kısa bir süre önce referans olarak bir şey söyleyemem ama youtube cekip atıgım video vardır !
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Her zaman
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Yeni fikirler ve serverinizin güvenligini saglamak için
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Argo küfür vs. kulanmadıgım için tabii ki !
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Belki Daha bilgili belki daha bilgisiz !
Hiç ban veya mute yediniz mi?izin Serverinizde tabii ki Hayır ! Ama Minecraft 4 yıldır oynadıgım bir oyun oldugu için hile deneyimlerimden oldu !
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Hoşgörülü,saygılı, ve anlayışlı bir çerçevealtında.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):tabii ki hayır bunu sizin izlenimleriniz altında kanıtlaya bilirim.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:tabii ki saygı ve hoşgörülü bir dilde neden olmasın
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Evet, Ben Serverinizde 1vs1 ve ya ffa girişlerinde envanter ile girilmeli, ve lobi büyütülmeli !
Adınız ve Soyadınız:Mustafa Işık
Skype veya Facebook adresiniz:mustafa6831531568
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Relaxon_Gamer
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?oğrusunu söylemek gerekirse ben 8 yaşımdan beri Minecraft oynamaktayım ama bir süreden sonra sıktığı için bırakmıştım şimdi iste yeniden başlıyorum yani 3 yıl civarı oynadım sanırım.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:23.06.2017 Saat 11.36'da.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Keşfettiğimden beri.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:Yalanım yok, 7 verirdim.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Bu sunucuda yetki sahibi olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:ilk yetkili olduğum sunucu MFgamingTR.nitrado.net (Şu an kapandı).rehberimizin çektiği tanıtım videosu. (O zamanlar nickim Timmay1'di.)
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Girdim ve kötü bir server olmadığını hissettim
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Labali değilim, fazla küfür etmem, söylenen şeyi yapmaya çalışırım gibi.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Nazik
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Yukarıda da dediğim gibi pek argo kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Öyle sanıyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Evet var.
[/QUOTE]Adınız ve Soyadınız:Mustafa Işık
Skype veya Facebook adresiniz:mustafa6831531568
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Relaxon_Gamer
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?oğrusunu söylemek gerekirse ben 8 yaşımdan beri Minecraft oynamaktayım ama bir süreden sonra sıktığı için bırakmıştım şimdi iste yeniden başlıyorum yani 3 yıl civarı oynadım sanırım.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:23.06.2017 Saat 11.36'da.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Keşfettiğimden beri.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:Yalanım yok, 7 verirdim.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Bu sunucuda yetki sahibi olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:ilk yetkili olduğum sunucu MFgamingTR.nitrado.net (Şu an kapandı).rehberimizin çektiği tanıtım videosu. (O zamanlar nickim Timmay1'di.)
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Girdim ve kötü bir server olmadığını hissettim
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Labali değilim, fazla küfür etmem, söylenen şeyi yapmaya çalışırım gibi.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Nazik
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Yukarıda da dediğim gibi pek argo kullanmam
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Öyle sanıyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Evet var.
Reddedildiniz.Adınız ve Soyadınız: Anıl Fatih Çiçek
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Skype adresim: fatih.pvp06
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): ItsKinq
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Yaklaşık 4.5 Yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Sunucuyu bu forumda 1.5 hafta önce keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Bu forumda keşfettiğimden beri, yani 1.5 haftadır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Yani şimdik 8 verirdim Çünkü hile koruma sisteminde bizi atıyor ancak hile olanları atmıyor Bide UHCFFA daki lag sorunu yüzünden oyun gidiyor.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır, olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önceden UnioCraft AnkaMC gibi Serverlerda Yetkili oldum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet, Hazır hissediyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: İnsanlara yardım etmek bilinçlendirmek için.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet, anlaşabilirim. Hatta Birisiyle kanki bile oldum diyebiliriz
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Davranışlarım ve pvp oynayışım (ego gibi anlamayın)
Hiç ban veya mute yediniz mi?: mute yedim oda hack hax gibi kelimeler yüzünden
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncularla iyi geçinirim küfür de etmem.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Ramazan Ayında Hiç Küfür Etmem ancak Ramazan bitince birisi anama küfür ederse uyarırım bidaha ederse bende ederim
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Harika denilebilecek kadar iyi anlaşıyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bir kere Mapı Değiştirmek isterim Ayriyettende sadece sticklere savurma basarak 1v1 atılmasını öneririm Eğlence Amaçlı
Adınız ve Soyadınız: Anıl Fatih Çiçek
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Skype adresim: fatih.pvp06
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): ItsKinq
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Yaklaşık 4.5 Yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Sunucuyu bu forumda 1.5 hafta önce keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Bu forumda keşfettiğimden beri, yani 1.5 haftadır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: Yani şimdik 8 verirdim Çünkü hile koruma sisteminde bizi atıyor ancak hile olanları atmıyor Bide UHCFFA daki lag sorunu yüzünden oyun gidiyor.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır, olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Daha önceden UnioCraft AnkaMC gibi Serverlerda Yetkili oldum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet, Hazır hissediyorum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: İnsanlara yardım etmek bilinçlendirmek için.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet, anlaşabilirim. Hatta Birisiyle kanki bile oldum diyebiliriz
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Davranışlarım ve pvp oynayışım (ego gibi anlamayın)
Hiç ban veya mute yediniz mi?: mute yedim oda hack hax gibi kelimeler yüzünden
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncularla iyi geçinirim küfür de etmem.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Ramazan Ayında Hiç Küfür Etmem ancak Ramazan bitince birisi anama küfür ederse uyarırım bidaha ederse bende ederim
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Harika denilebilecek kadar iyi anlaşıyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Bir kere Mapı Değiştirmek isterim Ayriyettende sadece sticklere savurma basarak 1v1 atılmasını öneririm Eğlence Amaçlı
Reddedildiniz.Adınız ve Soyadınız:Burak
Yaşınız:15
Skype veya Facebook adresiniz:fbburkiturki
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Burak_VR
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:5 ay önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 5 aydan beri
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Yok
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?unucuyu Daha iyi Hale getirmek için
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?nlardan Daha Üstün Olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Evet Haksız yere Ban yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Normal Anlayışlı
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hile Korumasını Üst Düzeye Sokarım