LuckyMC | Rehber Alımları

EfeZarli

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Efe Zarlı
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz:TrFearless4
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):EfeZarli
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5 veya 6 yıldır.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:4 ağustosda keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 kaç günden beri oynuyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10 olurdu.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Bu sunucuda olmadım ama diğer sunucularda tecrübem oldu.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Birkaç serverde admin,mod,rehber,reklamcı oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucuya birşeyler katabileceğime inanıyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:pvp im iyidir ve hilelere asla tahammül edemem.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:oyuncularla iyi anlaşırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır etmem etsemde çok sinirli olduğumda ederim oda çok zor olur.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:İyi anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Lag var sanırım biraz onu kaldırmak isterdim.

mSquid_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Efe Zarlı
Skype veya Facebook adresiniz:TrFearless4
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):EfeZarli
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:5 veya 6 yıldır.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:4 ağustosda keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:1 kaç günden beri oynuyorum.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10 olurdu.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Bu sunucuda olmadım ama diğer sunucularda tecrübem oldu.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Birkaç serverde admin,mod,rehber,reklamcı oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet hissediyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucuya birşeyler katabileceğime inanıyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:pvp im iyidir ve hilelere asla tahammül edemem.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:oyuncularla iyi anlaşırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır etmem etsemde çok sinirli olduğumda ederim oda çok zor olur.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:İyi anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Lag var sanırım biraz onu kaldırmak isterdim.
Zaten reddedildiniz demişiz, niye bir daha atıyorsun ¿

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OD123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:ozan Demir
Skype veya Facebook adresiniz:Skype:pro.gaming94
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Devoteh
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3 yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2017 TEMMUZ AYINDA
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 hafta
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10/9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Eskiden Kendi Server'im vardı Orda olmuştum Birde HasPvP serverinde moderatör olmuştum.
Referans Verebilirim
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu kadar güzel bir sunucuda Yetkili olmak keyif verici olduğu için
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Tecrübeli olmam ve 3 yıldır minecraft oynamam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Evet, Yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İyi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Şuanlık Yok

Talha_GG

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Talha Okka
Yaşınız: 16
Skype veya Facebook adresiniz: Skype: kacakmalatya44
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IN): Talha_GG
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Çıktıgından Beri
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Formdan buldum
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Açıldıgından Beri,Forumdan Buldum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Bu sunucuda daha önce yetkili olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Evet Oldum Ama Kapandıgı İçin unuttum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet. Hemde Cok
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara hizmet etmekten hoşlanıyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet. Tabikide.Bende En Cok bunu hayel etmiştim zaten
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hiç Kimse Kimseden Ustun olamaz.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır Asla Yemedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Hayatımda Öz Kardeşime Nasıl Davranıyorsam Bunlarada Oyle Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayatımda Asla Küfür ve Argoya Asla Yer Vermem.Benim Yanımda bile argo ile konusan biri olsa hemen ordan ayrılırım.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: İnsanlarla EN AMA EN İYİ Şekilde Anlaşabileceğimi Düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şu An yok

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız: Talha Okka
Skype veya Facebook adresiniz: Skype: kacakmalatya44
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IN): Talha_GG
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Çıktıgından Beri
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Formdan buldum
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Açıldıgından Beri,Forumdan Buldum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Bu sunucuda daha önce yetkili olmadım.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Evet Oldum Ama Kapandıgı İçin unuttum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet. Hemde Cok
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Oyunculara hizmet etmekten hoşlanıyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet. Tabikide.Bende En Cok bunu hayel etmiştim zaten
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Hiç Kimse Kimseden Ustun olamaz.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır Asla Yemedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Hayatımda Öz Kardeşime Nasıl Davranıyorsam Bunlarada Oyle Davranırım
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayatımda Asla Küfür ve Argoya Asla Yer Vermem.Benim Yanımda bile argo ile konusan biri olsa hemen ordan ayrılırım.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: İnsanlarla EN AMA EN İYİ Şekilde Anlaşabileceğimi Düşünüyorum.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şu An yok

Reddedildiniz.

Adınız ve Soyadınız:ozan Demir
Skype veya Facebook adresiniz:Skype:pro.gaming94
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Devoteh
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3 yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2017 TEMMUZ AYINDA
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 hafta
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10/9
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Eskiden Kendi Server'im vardı Orda olmuştum Birde HasPvP serverinde moderatör olmuştum.
Referans Verebilirim
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Bu kadar güzel bir sunucuda Yetkili olmak keyif verici olduğu için
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Tecrübeli olmam ve 3 yıldır minecraft oynamam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Evet, Yedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İyi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Şuanlık Yok

Reddedildiniz.

Spygrand

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server hack dolu bari hack koruması var diyip, milleti kandırmayın.

SKYERZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Abdullah (soyadını vermek istemiyorum)
Skype veya Facebook adresiniz: Skype adresim: SKYERZ-WHİTE HAT
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): SKYERZ
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Yaklaşık 3 yıldır.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Sunucuyu bu forumda 1 gün önce keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Bu forumda keşfettiğimden beri, yani 2 haftadır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8 verirdim, ufak hile koruması sıkıntıları ve lag sorunları dışında sunucu gayet iyi.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet, bir özel üyeliğe sahip oldum.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Evet. Hatırlamıyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet, gayet hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzun yetkiliye ihtiyacı olduğunu biliyorum ve bende gayet iyi bir Rehberim (yani böyle düşünüyorum) bu yüzden yetkili olmam gerektiğini hissediyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Davranışlarım ve konuşma şeklim çoğu oyuncudan farklı.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır, yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncuların tamamına iyi davranırım, ASLA AYRIMCILIK YAPMAM.Her Keze Eşit Bir Şekilde Yardım Ederim.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır, değilim.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet, iyi anlaşırım tabii ki
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şu anda yok. Gelecekte İletirim

Spygrand

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Bu forumda keşfettiğimden beri, yani 2 haftadır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8 verirdim, ufak hile koruması sıkıntıları ve lag sorunları dışında sunucu gayet iyi.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet, bir özel üyeliğe sahip oldum.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Evet. Hatırlamıyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzun yetkiliye ihtiyacı olduğunu biliyorum ve bende gayet iyi bir Rehberim (yani böyle düşünüyorum) bu yüzden yetkili olmam gerektiğini hissediyorum.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Davranışlarım ve konuşma şeklim çoğu oyuncudan farklı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncuların tamamına iyi davranırım, ASLA AYRIMCILIK YAPMAM.Her Keze Eşit Bir Şekilde Yardım Ederim.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır, değilim.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Şu anda yok. Gelecekte İletirim

Reddedildiniz.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21

Skypem üzerinden bana ulaşın, nohaxjustgusul.fan

Reddedildiniz derken ? Sen kim oluyorsun ?

Server hack dolu bari hack koruması var diyip, milleti kandırmayın.
Hile korumasında ufak sorunlar olabilir. Yakında gelen bir güncelleme ile düzelecektir.

Spygrand

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana demek yerine kendin kodlasana ben server yönetmiyorum en azından geliştira

mSquid_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana demek yerine kendin kodlasana ben server yönetmiyorum en azından geliştira
Birader, anlamiyorsun. Ben nasil kodlarsam kodlayayim mutlaka baska bir kufur, bir kufurun degisik yazilisi ile kufur edicekler. %60 oranlarinda engelli, binlerce kufur var, gunluk hayatimda o kadar kufur duymuyorum, kullanmiyorum ve bilmiyorum.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gioned

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Baran Biçen.
Yaşınız:15.
Skype veya Facebook adresiniz:Skype BOT Gioned.
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): gioned.
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 ay önce.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 aydır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:VIP+ Permim var.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:hiçbir serverde yetkili olmadım.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Güzel bir server, pvp açısından oynanıcak güzel bir pvp serveri PL'leri olsun falan filan oynanabilir herkese tavsiye ederim.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet, bir sorun olmayacağından adım gibi eminim (:
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Geneli hile veya makro kullandığı için ve emek hırsızlığı yaptıkları için benden ayıran özellikleri benim makro veya hile olmamam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Mute yemiştim. İlk servere geldiğim zaman hangi kelimelerin yasak olduğunu bilmiyordum, onun yüzünden bir kere hack demiştim onun dışında mute veya ban yeme durumum olmadı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İyi davranırım, saygı çerçevesi içinde bana uygun bir şekilde davranırlarsa benim hiçbir zaman onlara karşı saygısızlığım olmaz.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır. Çok sinirlendiğimde, küçük dereceli bir küfür ederim
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet, kim olursa olsun saygılı ve terbiyeli bir şekilde konuşurum.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hayır. sunucuda ki bütün maplar vb. şeyler de hiç hata olmadığını söyleyebilirim. Sadece yeni map getirebilirimi. Onun dışında hiçbir problem yok.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Baran Biçen.
Yaşınız:15.
Skype veya Facebook adresiniz:Skype BOT Gioned.
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): gioned.
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4.
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 ay önce.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 aydır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:VIP+ Permim var.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:hiçbir serverde yetkili olmadım.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Güzel bir server, pvp açısından oynanıcak güzel bir pvp serveri PL'leri olsun falan filan oynanabilir herkese tavsiye ederim.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet, bir sorun olmayacağından adım gibi eminim (:
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Geneli hile veya makro kullandığı için ve emek hırsızlığı yaptıkları için benden ayıran özellikleri benim makro veya hile olmamam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Mute yemiştim. İlk servere geldiğim zaman hangi kelimelerin yasak olduğunu bilmiyordum, onun yüzünden bir kere hack demiştim onun dışında mute veya ban yeme durumum olmadı.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İyi davranırım, saygı çerçevesi içinde bana uygun bir şekilde davranırlarsa benim hiçbir zaman onlara karşı saygısızlığım olmaz.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır. Çok sinirlendiğimde, küçük dereceli bir küfür ederim
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet, kim olursa olsun saygılı ve terbiyeli bir şekilde konuşurum.
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hayır. sunucuda ki bütün maplar vb. şeyler de hiç hata olmadığını söyleyebilirim. Sadece yeni map getirebilirimi. Onun dışında hiçbir problem yok.
Reddedildiniz.