LuckyMC | Rehber Alımları

MoofyNation

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Yağız Kabadayı
Yaşınız:10
Skype veya Facebook adresiniz: Skype: yagizyr
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ygzkabadayi
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4 Yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:Kurulduğundan 19 gün sonra
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Hatırlamıyorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Şuana Kadar Hep Kendim Kurdum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Herzaman
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:GreenPvP Den Beri Takip Ettiğim İçin Bu Server Çok Güzel
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Eski Bir Oyuncu Olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Çok iyi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Eğer Bana Karışılmassa Kullanmam Karışılırsada Mute Atarım Ve Daha Üst Yetkililere Bildiririm
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Çok İyi Bir Hile Koruması Eklerdim Yani Phoenix

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız:Yağız Kabadayı
Yaşınız:10
Skype veya Facebook adresiniz: Skype: yagizyr
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):ygzkabadayi
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4 Yıldır
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:Kurulduğundan 19 gün sonra
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:Hatırlamıyorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Şuana Kadar Hep Kendim Kurdum
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Herzaman
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:GreenPvP Den Beri Takip Ettiğim İçin Bu Server Çok Güzel
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Eski Bir Oyuncu Olmam
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Hayır
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Çok iyi
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Eğer Bana Karışılmassa Kullanmam Karışılırsada Mute Atarım Ve Daha Üst Yetkililere Bildiririm
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Çok İyi Bir Hile Koruması Eklerdim Yani Phoenix

Reddedildiniz.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Furkan (Soyadını söylemek istemiyorum ancak skypeden öğrenebilirsiniz)
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Özelden
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): jackheskett
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4.5 yıl oldu ( o kadar oldumu be :) )
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: şimdi
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Oynayamıyorum çünkü benim adımda biri kayıt olmuş ve benim hesabım pre :(
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8 olurdu (konuya bakarak)
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet ancak özel üyeliğe sahip olmadım
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Kayıt tarihimden de göreceğiniz üzere 4 yıldır minecraft sunucularının içindeyim yani say say bitmez
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: çünkü çok boş vaktim var ve bunu burada değerlendirmek istiyorum ayrıca iyi bir sunucuya benziyor
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: tabii ki de saygılılarsa neden olmasın? :)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: rehber tagı dışında bir şey olmaz sadece ben ekstra olarak rehberlik görevimi yerine getiriyorum :)
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Sadece 2014'de olabilir o zaman da küçüktüm tabii
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Hoş görülü ve sempatik
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucuya siteden kayıt olma eklerdim.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Adınız ve Soyadınız: Furkan (Soyadını söylemek istemiyorum ancak skypeden öğrenebilirsiniz)
Yaşınız: 15
Skype veya Facebook adresiniz: Özelden
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): jackheskett
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 4.5 yıl oldu ( o kadar oldumu be :) )
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: şimdi
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Oynayamıyorum çünkü benim adımda biri kayıt olmuş ve benim hesabım pre :(
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8 olurdu (konuya bakarak)
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet ancak özel üyeliğe sahip olmadım
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Kayıt tarihimden de göreceğiniz üzere 4 yıldır minecraft sunucularının içindeyim yani say say bitmez
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: çünkü çok boş vaktim var ve bunu burada değerlendirmek istiyorum ayrıca iyi bir sunucuya benziyor
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: tabii ki de saygılılarsa neden olmasın? :)
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: rehber tagı dışında bir şey olmaz sadece ben ekstra olarak rehberlik görevimi yerine getiriyorum :)
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Sadece 2014'de olabilir o zaman da küçüktüm tabii
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Hoş görülü ve sempatik
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Sunucuya siteden kayıt olma eklerdim.

Reddedildiniz.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde konuyla alakasız olacak ama jackheskett diye biri benim adımla kayıt olmuş o benim 2. pre hesabım onu kaldırır mısınız isterseniz kanıtlayabilirim.
Edit:Tamam oldu gerek yok.

QUOTE="FullForceHD, post: 2137212, member: 10473000"]Reddedildiniz.[/QUOTE]
Neden reddedildiğimi cevaplarsanız memnun olurum bana tavsiye niteliğinde olur.

mSquid_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Birde konuyla alakasız olacak ama jackheskett diye biri benim adımla kayıt olmuş o benim 2. pre hesabım onu kaldırır mısınız isterseniz kanıtlayabilirim.
Edit:Tamam oldu gerek yok.

QUOTE="FullForceHD, post: 2137212, member: 10473000"]Reddedildiniz.
Neden reddedildiğimi cevaplarsanız memnun olurum bana tavsiye niteliğinde olur.[/QUOTE]Bilgisayara geçtiğimde hallederim.
Ek olarak: Başvurunuzu bizzat ben tekrar değerlendirdim, skype adresimi ekleyiniz: ali.mc90

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden reddedildiğimi cevaplarsanız memnun olurum bana tavsiye niteliğinde olur.
Bilgisayara geçtiğimde hallederim.
Ek olarak: Başvurunuzu bizzat ben tekrar değerlendirdim, skype adresimi ekleyiniz: ali.mc90

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]
Ekledim

Zann09

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Mesut Zan
Yaşınız: 14
Skype veya Facebook adresiniz: Skype adresim:Mesut Zan FaceBook
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): UmuTCaN521
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: yaklaşık 3 yıldan beri oynuyorum
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 1 -2 ay arası
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 ay
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9 çünkü hile sıkıntıları biraz var ondan dolayı
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet,Oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Verebilirim Kendime Güveniyorum .
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet,Hazırım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çünkü Çok Güzel bir Sunucu Ve Oyuncuları Çok İyi
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Sorun Yaratmam
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Mesela Ben Hırslı Bir Oyuncuyumdur Ve PvP konusunda da da Bilinçliyim
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Evet 1.30 saat ban yedim Targetten Dolayı Ama Birdaha olmayacak .
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım Gerektikçe Sinirlenmeye Çalışırım .
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? Hayır Kesinlikle.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Sorun Olmaz
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey varmı? Şu Anlık Yok.

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşınız: 14
Skype veya Facebook adresiniz: Skype adresim:Mesut Zan FaceBook
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): UmuTCaN521
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: yaklaşık 3 yıldan beri oynuyorum
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 1 -2 ay arası
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 2 ay
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9 çünkü hile sıkıntıları biraz var ondan dolayı
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet,Oldum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Verebilirim Kendime Güveniyorum .
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet,Hazırım
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Çünkü Çok Güzel bir Sunucu Ve Oyuncuları Çok İyi
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet Sorun Yaratmam
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Mesela Ben Hırslı Bir Oyuncuyumdur Ve PvP konusunda da da Bilinçliyim
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Evet 1.30 saat ban yedim Targetten Dolayı Ama Birdaha olmayacak .
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım Gerektikçe Sinirlenmeye Çalışırım .
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? Hayır Kesinlikle.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Evet Sorun Olmaz
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey varmı? Şu Anlık Yok.
Reddedildiniz.

Zann09

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz:Mesut Zan Facebook
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):UmuTCaN521
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1-2 ay arası.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 ay.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10 olurdu çünkü Serverin Eksik Bir Yanı Yoktur.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır Olmadım LuckyMc sunucusunda
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Evet Referans Verebilirim.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet Hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Sunucu Çok İyi Bir sunucu.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet Anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:özelliklerimizde Fark Olduğunu Düşünmüyorum.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Evet 1.30 saat Target Nedeni İle Ban yedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İyİ davranırım Oyuncuları Severim.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır Çok Kullanmam Gerek Duymuyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet Anlaşırız
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hayır Sunucuda Eksik bir şey Görmüyorum

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşınız:14
Skype veya Facebook adresiniz:Mesut Zan Facebook
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):UmuTCaN521
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1-2 ay arası.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 ay.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10 olurdu çünkü Serverin Eksik Bir Yanı Yoktur.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:Hayır Olmadım LuckyMc sunucusunda
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Evet Referans Verebilirim.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet Hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Sunucu Çok İyi Bir sunucu.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet Anlaşabilirim.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:özelliklerimizde Fark Olduğunu Düşünmüyorum.
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Evet 1.30 saat Target Nedeni İle Ban yedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:İyİ davranırım Oyuncuları Severim.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır Çok Kullanmam Gerek Duymuyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet Anlaşırız
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Hayır Sunucuda Eksik bir şey Görmüyorum
Zaten "Reddedildiniz" yazdım. Neden birdaha yazıyorsun? Ayrıca başvurularında yalan söylememelisin.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Arkadaşım O sunucuda Kurucu yardımcısı... Hacklerler için herşeyi engellemişler. Hackı eklemek için her yolu denemişler. Antihack Çok iyi ve özel yapılmıŞ. Hack açılması İMKANSIZLAŞTIRILMIŞ. Bildirmek isterim :)