LuckyMC | Rehber Alımları

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Mehmet batur (Lütfen batuhan olarak okumayınız :) )
Yaşınız:15
Skype veya Facebook adresiniz: Mehmetbatur (Yumurta resimli)
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz : Mehmetbatur
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Yalana gerek yok 2 gün.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Toplam olarak 4 saat.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Hayır.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: 1 kere kendi sunucumda (Bir zahmet:)) Tecrübem olmadan önce bir anlık hevesle açılan sunucularda oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Hissetmesem, neden bu formu doldurayım ?
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü uzun süredir bir sebepten ötürü minecrafttı bırakmıştım. Ama sonradan pvp serverlerde oynamaya başladım. Bir çoğu kapandı malesef. Bu serverin kapanmıyacağına ve büyüyeceğine inandığım için istiyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Bu bana ve yetkililerinize kalmış.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Nasıl bir farkım olabilir ki :) Bende insanım oda insan sonuçta...
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Bir kere hile dediğim için 5 dakika oto mute yedim :) Ban yemedim.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Onun Tavrına ve hareketlerine göre (küfür harici) konuşurum. GÜzel bir biçimde anlaşmaya çalışırım.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hayır. Şu ana kadar 10 büyük sunucuda oynadım ve sapm harici hiç mute yemedim. (Büyük derken fazla oynadığım ama küçüklerde etmedim) Kuran okumaktayım ve edersem hiç yakışmaz.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Sınırına kadar anlaşırım. Herkesin tavrı ayrı...
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Evet bir şey. Pvp parkur. (Bunu açıklamaya zahmet etmeyeyim sizi de yormayalım.
Renk kullanmadım çünkü gözünüzü yormak istemiyorum. İyi günler.
Reddedildiniz.

metinbatin2618

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Metin Batın Çiçek
Skype veya Facebook adresiniz: skype:metin.cicek22
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Manga_Boy
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:3 ay oldu.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:3 aydan beri oynuyorum farklı hesaplarla ama artık bu hesabım kalıcı.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9 olurdu çübkü bazı eksikleri mesala survival games gibi.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:olmadı.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: hubturk ve turkpixelde yetkili oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet çok hazırım serverı geliştirmeye çook hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Daha Güzel daha iyi server haline gelmek için ve en iyi olmak için.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet anlaşabilirim..
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Bütün oyuncular aynıdır benim onlardan bi farkım olamaz..
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hiç yemedim.Ama hack muamelesi gördüm.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Oyunculara asla argo kullanmam eğer küfür kullanırlarsa veya argo uyarırım eğer bidaha olursa gerekeni yaparım ve ego kesinlikle yapmam (en sevmediğim insan tipi egolu insan)
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Kesinlikle Hayır..
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet birlik olursak çok iyi anlaşırız.Eğer Ciddi bir ekip oluşturursak En iyi yerlere çıkabiliceğimizi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Kaldırmak İstediğim bişi yok ffa mapini değiştirebiliriz bide yeni minigamesler yapabiliriz

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Her önüne geleni kabul etselerdi zaten 30 tane rehber olurdu. Olgun, dürüst, tecrübeli insan arıyorlar belli.

Bu arada sunucuda ki hack sistemi ne derece korunaklı öğrenebilir miyim?

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her önüne geleni kabul etselerdi zaten 30 tane rehber olurdu. Olgun, dürüst, tecrübeli insan arıyorlar belli.

Kesinlikle haklısınız.

Adınız ve Soyadınız:Metin Batın Çiçek
Skype veya Facebook adresiniz: skype:metin.cicek22
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):Manga_Boy
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:4
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:3 ay oldu.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:3 aydan beri oynuyorum farklı hesaplarla ama artık bu hesabım kalıcı.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:9 olurdu çübkü bazı eksikleri mesala survival games gibi.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:olmadı.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: hubturk ve turkpixelde yetkili oldum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Evet çok hazırım serverı geliştirmeye çook hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Daha Güzel daha iyi server haline gelmek için ve en iyi olmak için.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Evet anlaşabilirim..
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:Bütün oyuncular aynıdır benim onlardan bi farkım olamaz..
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hiç yemedim.Ama hack muamelesi gördüm.
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Oyunculara asla argo kullanmam eğer küfür kullanırlarsa veya argo uyarırım eğer bidaha olursa gerekeni yaparım ve ego kesinlikle yapmam (en sevmediğim insan tipi egolu insan)
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Kesinlikle Hayır..
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Evet birlik olursak çok iyi anlaşırız.Eğer Ciddi bir ekip oluşturursak En iyi yerlere çıkabiliceğimizi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Kaldırmak İstediğim bişi yok ffa mapini değiştirebiliriz bide yeni minigamesler yapabiliriz
Reddedildiniz.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hile koruması fly, speed, glide gibi movement hilelerini %90 engellemektedir, combat hileleri maalesef o kadar engellenemiyor.

GorkemAlp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:Görkem Alp
Skype veya Facebook adresiniz:live:ezeeeel1
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):RuffLysYT
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: şura bura 3 ay oldu
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 3 aya yakın
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: VIP
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: Olmadım.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet serverdayım tüm kuralları biliyorum :)
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Tecrübem var ve Bu sunucuyu desteklemek istiyorum 1 günde 1 aktifim
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: tabii ki arkadaşım çoğu modlar
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Saygılı Ve Tecrübeli Olmam.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Ban yemedim mute de en fazla 10 dakika yedim caps lock açık unuttum.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Saygı gösteririm onlara anlayacağı dilden konuşurum.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Serverda asla ama arkadaş ortamında orta yani
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Tabikide facebook grubunda skypeda her yerde aktifim LuckyMC <3
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: Hayır şu anlık aklıma gelmiyor ama olursam tabii ki :)

Son düzenleme:

MrDaimon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Adım ve soyadım
Yaşınız: 68
Skype veya Facebook adresiniz: YOK
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): Hatırlamıyorum
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 7
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: 5 yıl önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: 6 yıldır
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 100
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: HAYIR
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: HAYIR VEREMEM AYIP OLUR KB
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: hayır
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: yetkili güzel sunucu
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: hayır
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: hiçbirşey
Hiç ban veya mute yediniz mi?: evet
Oyunculara nasıl davranırsınız?: bana söverse söverim
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): bana söverse evet
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: hayır
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: hayır
Reddedildiniz.

MetehanZzers

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Breakthrough,
Serverini beğendiğimi belirtmek isterim, sunucun en yakın zamanda pvp sunucularının 1'incisi olacak bunu unutma, bu arada ben alım için gelmedim belirteyim sadece sunucunun güzel olduğunu belirtmek istedim teşekkürler.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Breakthrough,
Serverini beğendiğimi belirtmek isterim, sunucun en yakın zamanda pvp sunucularının 1'incisi olacak bunu unutma, bu arada ben alım için gelmedim belirteyim sadece sunucunun güzel olduğunu belirtmek istedim teşekkürler.
Teşekkürler.
Alımlar devam etmektedir.