Lütfen Hata Alıyorum Bi Bakarmısınız ?

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bir Yerden Cinema 4d İndirdim Rar Halinde Ve WinRar İle Çıkarırken 20 25 tane Dosya Öznitelikleri Değiştirilemiyo Hatası Verdim Onlar Olmadan Çalıştırmaya Çalıştım Ama Olmuyo Çalışmadı Öylede İlk Yaptığımda Çalıştı Sonra Sorun Çıktı Silip tekrar İçinden Çıkarınca Bu Sorunu Aldım.Lütfen Yardım edin Çok Şeyi Denedim Ama Olmadı Dosyayı Tarattım,diski Tarattım,Disk Birleştirme Yaptım Ama Olmadı.

Birde Direk Konuyu Taşımayın Asıl Diğer Destek Katagorisinede Taşıdım Ama kimse Bakmamıştı Buraya herkes Bakıyo O yüzden Açtım Buraya Tekrar.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
masa üstünde bir klasör oluştur, ardından winrar'ı aç ve almak istediği tüm dosyaları seç. dosyaya sürükle.

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
cracklide kapanmamıştı daha önce çalışıyodu rardan çıkardığımda şimdi ise rardan çıkmıyo ki

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence dosya tam inmedi yada rar kırık, böyle olabiliyor bazen ve çok gıcık bir durum.
Sana tavsiyem başka bir yerden torrent olarak indir yine çalışmaz ise burada değil başka forumlarda araştır. Burada sana düzgün yardım edebilecek tek kişiler yetkililer ve çok tanınmış bazı kişiler..

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence dosya tam inmedi yada rar kırık, böyle olabiliyor bazen ve çok gıcık bir durum.
Sana tavsiyem başka bir yerden torrent olarak indir yine çalışmaz ise burada değil başka forumlarda araştır. Burada sana düzgün yardım edebilecek tek kişiler yetkililer ve çok tanınmış bazı kişiler..
tamam saol