Lütfen Yardım Edin !

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bir kanal açacağım ama ne Cekecegimi bulamadım minecraft cekmeyecem baydi çünkü benim aklımda 2 seçenek var PC çok iyi değil bu arada ya csgo üzerine kurulu bir kanal acacam yada markiplier pewdiepie teasycat in çektikleri tek bölümlük oyunlar gibi oyunlar çekecem ne cekmeliyim ?

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Youtuber Olma Çok Gereksiz Bir Şey Ve Kazancı Düşük Benden Sana Tavsiye Yakınlarınızda Fiber Alt Yapı Varsa Twitch Üzerinden Yayın Yapın Hem Kazancınız Daha Yüksek Olur Hem Daha Hızlı Gelişirsiniz , Cs:Go Çekme Derim Bu Aralar Çok Cs:Go Kanalı Kuruldu Minecraft Gibi Olmaya Başladı Oyunu Farklı Daha Önce İnsanların Pek Oynamadığı Oyunları Çekmeni Öneririm ;
Not : Düzgün Bir Makinen Yoksa Youtuberlıkta Pek Dayanamassın İnsanlar Kendi Pclerinin Kaldırmadığı Şeyleri İzlemeyi Genelde Çok Severler

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimsenin çekmediği oyunları çekerse çok zor gelişir.
Sxyen dediği gibi twitch üzerinden yayın yap sonrada bir kısmını kesip youtube'ye at.
Tıpkı Jahrein gibi...

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimsenin çekmediği oyunları çekerse çok zor gelişir.
Sxyen dediği gibi twitch üzerinden yayın yap sonrada bir kısmını kesip youtube'ye at.
Tıpkı Jahrein gibi...
Yayınlarımı İzleyen Yokki :D Geçen CS:GO Yayını Yaptım 1 Kişi bile Gelmedi
Ne Çekecem Peki ?

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yayınlarımı İzleyen Yokki :D Geçen CS:GO Yayını Yaptım 1 Kişi bile Gelmedi
Ne Çekecem Peki ?
Doğru ya...
İlk önce youtube'da videolar çek.Orda bir kitle sahibi oldukdan sonra twitch yayını yap.
Tekrar diyorum tıpku Jahrein gibi ve Jahrein'den örnekler alabilirsin.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru ya...
İlk önce youtube'da videolar çek.Orda bir kitle sahibi oldukdan sonra twitch yayını yap.
Tekrar diyorum tıpku Jahrein gibi ve Jahrein'den örnekler alabilirsin.
haklısın ama şimdi benim ne çekmem lazım ? minecraft sıktı bayağı bi cs:go mu yoksa pewdiepie makiplier gibi tek bölümlük yada ilginç oyunlar mı ?

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
haklısın ama şimdi benim ne çekmem lazım ? minecraft sıktı bayağı bi cs:go mu yoksa pewdiepie makiplier gibi tek bölümlük yada ilginç oyunlar mı ?
CS:GO çek MUTLAKA ! Minecraft sıktıysa.
Pewdiepie gibi yapman NDNG Enes Batur gibi şeyler yapman için kanalının bayağı bir abonesi olması lazım.
Yapsanda beğenilmez.
Yani CS:GO ile başlamalısın.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
CS:GO çek MUTLAKA ! Minecraft sıktıysa.
Pewdiepie gibi yapman NDNG Enes Batur gibi şeyler yapman için kanalının bayağı bir abonesi olması lazım.
Yapsanda beğenilmez.
Yani CS:GO ile başlamalısın.
çok sağol kardeşim peki videolarda face camli mi çekmeliyim videolar ?