SilentDeadTR
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Başlıktada belirttiğim gibi GLSL Shader mod indirdim. Ama oyun açılmıyor bu mod ile. Arazi indiriliyor diyor sonra oyun kapanıyor. Lütfen yardımcı olun.
Zorluyo derken ?? Kasma falan mı oluyo ?Sistem özelliklerini yazar mısın bi? Titan Z'm olmasına rağmen grafik modu kullanmıyorum. Çünkü bilgisayarı daha da zorluyor. Ve canımdan çok sevdiğim bilgisayarımın zarar görmesini istemiyorum tabii. Sistem özelliklerini yaz bi' sen.
Evet GLSL Shaders'in tek yaptığı şey normalde 500 FPS alırken o kodumunun FPS'ini 100'lere indirip oyuna sadece gölgeler ekleyen bir moddur. Daha başka bi' özelliği yoktur.Zorluyo derken ?? Kasma falan mı oluyo ?
Xeon E5 işlemci, 32GB DDR5 RAM var. Hayır hayır, ben bu grafik modunu rahatlıkla kullanabilirim rahat 200 FPS alırım da, kullanmıyorum işte.Yalnız sadece Titan Z ile olcak iş değil o. Tamam güzel ekran kartı ama işlemcinin, raminde önemi var. O parçalarında iyi olduğunu düşünüyorsan bilgisayarında ayrı bi' sorun olabilir. Çünkü fps bayaa düşmüş.
Optifine kullan. İlgili konumu genel bölümünde bulabilirsin.Bilgisayarın gerçekten güzelmiş. Neden böyle yapıyo anlamdım şimdi. Ama 100 fps de kötü değil. Ben shader kullanmadan 40 fps oynuyorum.![]()