- En iyi cevaplar
- 0
o cevapta yanlış yazmışımBu yazdıan Masada olduğunu anlayamassın. Yerde olamazzmı ?
o cevapta yanlış yazmışımBu yazdıan Masada olduğunu anlayamassın. Yerde olamazzmı ?
tamam senin için daha kolay bir örnek vericeğimŞimdi size a ve 2 ye bakmanın yetmediğini anlamak için bir örnekleme yapacam:
==> işareti arkasında anlamına gelmektedir.
A ==> 4
E ==> 6
I ==> 7
İ ==> 10
U ==> 12
Ü ==> 14
O ==> 16
Ö ==> 2
K ==> 13
Sizin dediğinize göre; sadece A ve 2 ye bakarsak; bütün diziliş kurallara uyuyor gibi gözküyor. Yani sizin kurallarınızı uygularsak bu dizilim kurallara uyuyor; ama bu diziliş kurallara uymuyor !
Orada I ==> 7 Diyor. Ki buda kural ile çelişiyor.
Bize verilen bir kuraldan sadece 1 kural daha çıkarabiliriz
sesli harflerin arkasında çift sayı var.
tek sayıların arkasında sessiz harf var.
Yanıldığınızı kabul edin. Eğer tek(çift olmayan) bir sayının arkasında sesli harf varsa kural bozulur
Senin verdiğin örneğe göre cevap 16 ve votka. Evet ama senin verdiğin örnek bu soruyu yansıtmıyor.tamam senin için daha kolay bir örnek vericeğim
16,25,su,vodka
sayıların arkasında içecek, içeceğin arkasında içen kişinin yaşı yazıyor
burada 18 yaşının üstündekiler alkollü içecek içemez
16 yaşının üstündeki bir kişinin ne içiceğini bilmiyoruz bunu kontrol etmemiz gerek
ve vodkayı içen kişinin yaşını belirlememiz gerek suyu değil suyu 10 yaşındaki bir çocukta içebilir
cevap 16 ve vodka'dır
Sonunda beni anlayan biri ...Arkadaş cevabı yanlış yazmış. Cevap A ve 7 olacak.
7 = EHmmm galiba bir yanlışlık oldu bu konuda
@EminGny galiba bu yanlışı anladı ve düzeltmeye çalıştı şimdi bunu düzeltelim[DOUBLEPOST=1439238172,1439237835][/DOUBLEPOST]A = 8 veya 9
K= 3 veya 6
7= D veya E
2= B veya O
olabilir
kurallara göre A'nın çift olmaması gerek ve 2'ninde tek olmaması gerek
Kartların arkasında her şey olabilir oyunun mantığı yanlış olabilecek kardı seçmek7 = E
olamaz !
7 = E dersek eğer
E = 7 dememiz lazım
Yahu anlamamak için kendini mi zoluyorsun ?Kartların arkasında her şey olabilir oyunun mantığı yanlış olabilecek kardı seçmek
orda adam çiftli diyor ben tekli diyorumYahu anlamamak için kendini mi zoluyorsun ?
Tek sayının arkasında sesli harf olamaz, olursa kural bozulur. Bunu anlamak için kartı çevirmeliyiz:
Şu videoyu izle
Ne fark eder, cevap a ve 7orda adam çiftli diyor ben tekli diyorum
orda adam çiftli diyor ben tekli diyorum
spoilerı editledim![]()
Yanlış anlama ama 14 dakika önce editlenmiş. "Çift" kelimesini silip "tek" yazmış olabilirsin. Yine de ben tartışmada taraf tutmuyorum bir ihtimal belirtiyorum.
Nasıl diyorsan.spoilerı editledim