-Mantık-

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Biz burada insanın nasıl olduğundan bahsediyour Alichos Bigbangden değil *-*

Normal evrim teorisine göre, atomlardan var olan her canlının o zamana ait çevresine göre değişime uğradığı öne sürülür. Darwin teorisine göre ise sadece bir kaç tane bulunan ve şekli olmayan fakat büyükçe bir organizma üzerinden, çevre koşullarına göre evrimleşerek yeni türler gelişti, o türler diğerleri ile çiftleşti ve sonunda bize kadar geldi.[DOUBLEPOST=1409391352,1409391322][/DOUBLEPOST]
Evren sınırsız değil bilemeyiz. Zorin kaç burdan. Koş!
Normal evrim teorisi kat ve kat mantıklı. Darwinin dediği biraz saçma, günümüzde tür demek safkanlıktır birazda. Eğer Darwinin dediği gibi olsaydı insana benzeyen canlıların olması demek olacaktı. Hatta belki öyle olsaydı Asyalılar bir insan değil farkı bir tür bile olabilirdi.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz burada insanın nasıl olduğundan bahsediyour Alichos Bigbangden değil *-*

Normal evrim teorisi kat ve kat mantıklı. Darwinin dediği biraz saçma, günümüzde tür demek safkanlıktır birazda. Eğer Darwinin dediği gibi olsaydı insana benzeyen canlıların olması demek olacaktı. Hatta belki öyle olsaydı Asyalılar bir insan değil farkı bir tür bile olabilirdi.
Konunun biraz başındaki tartışmaları okursan anlarsın.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Peki bigbang neden oldu ? -,-[DOUBLEPOST=1409346744,1409346551][/DOUBLEPOST]
Açıkçası tek bir canlı üzerinden evrimleşip var olmak bana mantıklı gelmiyor.Bahsettiğiniz deniz canlısından sonra dinazorların gelmesi ve ondan çok daha sonra bir canlının evrimleşip bilinç,duyu ve yetiye sahip olması pek mantıklı değil.Açıklamaya kalkıp mantık aradığımızda da pek mantıklı değil.Bu canlıları evrimleşip bilinç kazanmaya iten ne ? Ben bunu merak ediyorum.

Bing Bang i herşeyin başlangacı olarak düşün Milyarlarca yıl patlamada sayesinde birçok şey oluştu bu kadar büyük patlama biyolojik,fiziksel şeyler oluşturdu.Çok minik(mikroskobik canlılar) ve normal şeyler oluştu Dünya oluşumuyla birlikte başka nedenlerden (Biyolojik) canlılar oluştu.Bu canlılardan Dinozorlar uzun bir süre yaşadı Sonra Türleri Başka nedenlerle (Birsürü teori var hangisi gerçek bilinmiyor) yok oldu.Sonra 100.000 lerce canlı oldu Maymun dahil bilinmeyen bir maymunumsu türkden belki başka bir türden evrimleştik. Çoğu canlı zamanımıza kadar nesilleri tükendi.

En iyi cevaplar
0
Bing Bang i herşeyin başlangacı olarak düşün Milyarlarca yıl patlamada sayesinde birçok şey oluştu bu kadar büyük patlama biyolojik,fiziksel şeyler oluşturdu.Çok minik(mikroskobik canlılar) ve normal şeyler oluştu Dünya oluşumuyla birlikte başka nedenlerden (Biyolojik) canlılar oluştu.Bu canlılardan Dinozorlar uzun bir süre yaşadı Sonra Türleri Başka nedenlerle (Birsürü teori var hangisi gerçek bilinmiyor) yok oldu.Sonra 100.000 lerce canlı oldu Maymun dahil bilinmeyen bir maymunumsu türkden belki başka bir türden evrimleştik. Çoğu canlı zamanımıza kadar nesilleri tükendi.
meteor çarpması ile yeryüzündeki bütün canlılar silindi öyle öldü diye biliyorum dinazorlar (dediğim gibi yeryüzü hala fare felan o tür canlılar yaşıyordu)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim reddettiğim bigbang veya diğer biyolojik oluşumlar değil.Ben insanların doğrudan bir evrimden değil direkt olarak topraktan(yer yüzü-hücreleşme mantığı)geldiğini savunuyorum.Evrim ile bilinç kazanılıp değişken yetiler kazanılamaz diyorum.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim reddettiğim bigbang veya diğer biyolojik oluşumlar değil.Ben insanların doğrudan bir evrimden değil direkt olarak topraktan(yer yüzü-hücreleşme mantığı)geldiğini savunuyorum.Evrim ile bilinç kazanılıp değişken yetiler kazanılamaz diyorum.
İribaş'ların kurbağa olmasını evrim alabilirsin mesela. Sonuçta büyüyünce çok değişik şeyler olup, çok değişik şeyler yapabiliyorlar.

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer maymundan geldiysek çin/japon yadaki maumunlar niye çekik gözlü değil .-.

Iphone 5c cihazımdan tapatalk ile gönderildi

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İribaş'ların kurbağa olmasını evrim alabilirsin mesela. Sonuçta büyüyünce çok değişik şeyler olup, çok değişik şeyler yapabiliyorlar.
Ama iribaşlar hep iribaş kalmıyor aksine hepsinin kurbağalık geleceği var.Bu mantıkla şimdiki maymunlar neden insan olmuyor diyebiliriz.Bence evrim gibi bir fenomen insanlar üzerinde oluşmamıştır.Ama hayvanların yaşam şartlarına ve iklime bağlı olarak evrimleşebileceği bir gerçektir diyebilirim.

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Köpekbalıkları neden havlamıyor

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama iribaşlar hep iribaş kalmıyor aksine hepsinin kurbağalık geleceği var.Bu mantıkla şimdiki maymunlar neden insan olmuyor diyebiliriz.Bence evrim gibi bir fenomen insanlar üzerinde oluşmamıştır.Ama hayvanların yaşam şartlarına ve iklime bağlı olarak evrimleşebileceği bir gerçektir diyebilirim.
Hak veriyorum. Hmm... Belki maymunların evrimleri yavaşlamıştır? Yani, türler arttıkça besin zinciri de artar, besin zinciri arttıkça hayvan başına düşen yem sayısı azalır. Yem azalınca metabolizma düşer. Yakın Çağ'da evrim durmuş olabilir? Bu bana mantıklı geldi ama,, :/[DOUBLEPOST=1409433094,1409433046][/DOUBLEPOST]
Köpekbalıkları neden havlamıyor