Yardım etmişken bana 1.7.2 calısan citizens verirmisinÇalıştır > %appdata% > .minecraft > saves > Buradan bulabilirsiniz.
Başka Konu Açıp Başka bir şey İstememeni Tavsiye Ederim.Bu Arada 1.7 Server Açma 1.9 Çıkacak 1.7 Oynuyorsunuz.Yardım etmişken bana 1.7.2 calısan citizens verirmisin
Yardım etmişken bana 1.7.2 calısan citizens verirmisin
hOCAM konu açtım coktan ama yardım eden yokBaşka Konu Açıp Başka bir şey İstememeni Tavsiye Ederim.Bu Arada 1.7 Server Açma 1.9 Çıkacak 1.7 Oynuyorsunuz.
hocam onu denedim calısmıyor..Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tamam haricinde birkaç tane daha var.hOCAM konu açtım coktan ama yardım eden yok
hocam onu denedim calısmıyor..
Citizensin spigotta çalışan sağlam linki var mı?Tamam haricinde birkaç tane daha var.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
olmaz ise
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
deneyiniz.
Spigot pluginlerin olduğu bir siteden bir tane bulduğumu sandım, yükledikten sonra yine hata verdi.Citizensin spigotta çalışan sağlam linki var mı?
Hak veriyorum. 1.7 oynanmasındaki amacı anlamış değilim hala.Başka Konu Açıp Başka bir şey İstememeni Tavsiye Ederim.Bu Arada 1.7 Server Açma 1.9 Çıkacak 1.7 Oynuyorsunuz.
Evet.1.8 Sürümünde ne güzel title vb. kaliteli sistemler varken yeni nesil eklenti çağına geçmek varken, bizim türkler %100 survival sunucusunda 1.7 oynuyorlar.Hak veriyorum. 1.7 oynanmasındaki amacı anlamış değilim hala.