Az önce onu denedim fakat "/market create 64 2500" yaptığımda kendimden satıyor, bana sunucu için lazım. Yani insanların değil, direk sunucu satsın.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Sorununu Çözebilir Çok Karışıkta DeğildirGlobalMarket Yazısına Tıklayarak Tüm Versiyonları Bulabilirsin.
Biraz daha açıklayabilir misin ?Az önce onu denedim fakat "/market create 64 2500" yaptığımda kendimden satıyor, bana sunucu için lazım. Yani insanların değil, direk sunucu satsın.
Market create 64 500 yaptığımda kendi elimdeki eşyayı satılığa çıkartıyor, eğer bu eşya alınırsa marketten siliniyor. Kısacası oyuncu satmış oluyor. Ben bunu sınırsız yapmak istiyorum. Sunucunun satmasını. Hani chestshopta bir "AdminShop" birde "Kendi nickiniz" şeklinde satış var ya, ben "AdminShop" tarzı istiyorum.Biraz daha açıklayabilir misin ?
stack stack koyarsınMarket create 64 500 yaptığımda kendi elimdeki eşyayı satılığa çıkartıyor, eğer bu eşya alınırsa marketten siliniyor. Kısacası oyuncu satmış oluyor. Ben bunu sınırsız yapmak istiyorum. Sunucunun satmasını. Hani chestshopta bir "AdminShop" birde "Kendi nickiniz" şeklinde satış var ya, ben "AdminShop" tarzı istiyorum.